![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Dv-2017 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav,
Uspesno sam podneo zahtev, ali bih imao pitanje, posto imam 18 godina, da li bih ja, ako me izvuku, imao problema jer nemam minimum 21 godinu. Posto sam cuo da je u Americi punoletstvo tek u 21-oj godini. I da li mozda znate koliko bi izasli ukupni troskovi, za vizu. Hvala unapred. |
|
|||
|
|||
![]()
VIzu dobijas to je lutrija, a placas takse od 165 dolara cini me i jos koliko sam shvatio lekarski.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
DOBITNICI DV2016 TABELA - https://docs.google.com/spreadsheets...it?usp=sharing _______________________________________________ DV2016 - Prva prijava 30.10.2014. - Popunjen obrazac 05.05.2015. - Čuveni "Session timed out" 07.05.2015. - SELECTEEEEED!!! ![]() CN 2016EU00022xxx 17.10. DS 260 sent 18.04. Lekarski pregled 21.04. My green daaaaay ![]() ![]() ![]() 11.10. Evo živim u Njujorku gradu |
|
|||
|
|||
![]()
Ja sam tek sad provalio da sam "In Care Of" ostavio prazno. HAHAHA
|
|
|||
|
|||
![]()
Iz procitanog do sada mislim da nece biti problema. Samo da si dobru adresu naveo i da te izvuku, sto ti od srca zelim!
|
|||
|
|||
![]()
Trnovit, a Boga mi i skup put. Ali sta da se radi kad covek nema izbora...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ostalo sam sve popunio kako treba. A pravo da ti kažem dok sam popunjavao bio sam i još uvek sam skeptican da to može da me u*ere. Ali ako bude naravno da neću propustiti šansu.
|
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav svim forumasima pre svega. Skoro sam se registrovala na ovom forumu i sve pohvale , odlican je. Ja sam se prvi put ove godine prijavila pa zelim puno srece kako meni tako i svima vama. Mislimo pozitivno, verujmo u nas i nase sposobnosti i bezimo iz Srbije.
![]() Sto se tice same prijave, prostije je bilo nego sto sam mislila, svako ko imalo poznaje инглиш mogao je da se prijavi bez problema. Sto se tice slike, ja sam se slikala sama , jer iskreno bas sam bila u skripcu sa novcem u oktobru tako da mi je i 10 din znacilo, proverila sliku u validatoru kao i preko njihovog Photo Tools-a .Jedino za sta bi mogli da me diskvalifikuju sto sam na kraju stavila slovo c (kao cilim) pa mi je izaslo obavestenje da se koriste samo slova abecede, na kraju ispravila i to je to... Pozdrav svima |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nema sanse da te diskvalilfikuju zbog slova Ć jer aplikacija, kao sto si i videla, sama proverava ispravnost unetih karaktera i odmah upozori. Znaci, sto se prijave tice, slovo Ć nikada nije ni bilo uneto. Samo opusteno i da nam dodje taj maj sa lepim vestima za sve ovde sa foruma.
1. DV-2017 Dobitnici Tabela 2. DV-2018 Dobitnici Tabela 3. DV-2019 Dobitnici Tabela 4. DV-2020 Dobitnici Tabela ----------------------------------- DV2017 - Has not been selected DV2018 - Has not been selected DV2019 - Has not been selected DV2020 - Has not been selected DV2021 - Has not been selected DV2022 - Has not been selected |
|
||||
|
||||
![]()
Neznam kako je drugima ali meni vreme spooroo prolazi i taj cuveni maj mi tako nekako daleko.I pored svih obaveza po kuci i oko dece vreme nekako stoji.
dv 2017 - 02.10.2015 |
|
|
![]() |