![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Dv-2017 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Ove godine sam prvi put popunjavao prijavi i nazalost pod tackom 6 Country of eliglibility sam stavio no kako je ispravno ali sam selectovao drzavu Srbiju i kada sam isao submit na kraju vracao me je na prijavu i zbog toga sto sam selectovao drzavu a trebalo je da ostavim prazno i na kraju je prijava poslata sa odgovorom No i selectovanom drzavom Srbijom pa me zanima jel u pitanju greska dikvalifikacionog karaktera ,unapred hvala
Last edited by aca.aca.aca; 13.11.2015 at 19:58. Razlog: greska u pisanju |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
DV2013 - HAS NOT BEEN SELECTED DV2014 - HAS NOT BEEN SELECTED DV2015 - POGODAK ![]() ![]() 28.10.2013. Prijavili se na lutriju 01.05.2014. Izvuceni 2015EU00041xxx 19.05.2014. Poslali DS-260 21.08.2015. Lekarski pregled 09.09.2015. Intervju-pronadjena greska u prijavi 24.09.2015. Novi datum intervjua - VIZE ODOBRENE ![]() 30.09.2015. Preuzeti pasosi sa vizama ![]() 05.11.2015. Beograd-Rim-Majami |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sad se vec ne secam kako sam ja popunio ali kako mozes da stavis "no" na country of eligibility? Valjda u polje mesto rodjenja ide Serbia, pa country of eligibility opet Serbia, pa u polje drzava u kojoj zivite opet Serbia. Kako moze "no"? |
|
|||
|
|||
![]()
E ne znam čita li iko od onih koji su sad u Americi ako imaju vremena zanima me kakvi su vam bili prvi trenutci kad ste izišli iz aviona i stupili na američko tlo ? Koja je bila procedura kad su Vam ugledali pasošei i jesu li vas odvodili negdje ,,u stranu,, u neki ured pa vas ispitivali i slično .. ?
|
||||
|
||||
![]()
Sad sam procitao na nekom stranom forumu da su coveku na razgovoru (iz UK) trazili da pokaze izvod iz banke da ima na racunu 10, 000 $?
Na drugom forumu pise da su trazili da donese potvrdu da ima 5, 000$. Kakva je situacija sa ljudima koji su otisli zadnjih godina iz nase zemlje? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Zdravo.prvo da se izvinim sto pisem ovako reply ali nisam mogo da nadjem kako da napisem post.Sobzirom da pisem prvi put dosada sam uglavnom citao (a ima bogami puno da se procita) nadam se da mi oprastate
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ja licno mislim da se prednost daje upravo zemljama sa nizim standardom zemlje treceg sveta?
|
|
|||
|
|||
![]()
Broj ljudi koji se izvlače je proporcionalan broju ljudi koji su se prijavili, tako da baš i ne.
Imaš statistiku na linku http://travel.state.gov/content/visa...tatistics.html
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Podstice se "Diversity" - zato se program i zove "Diversity Visa Program". Ono sto se gleda jeste imigracija iz odredjene zemlje. Ukoliko je imigranata bilo previse (Kina, Indija, Meksiko... Poljska recimo jako cesto ispadne iz igre), ta drzava ni ne ucestvuje jer je vec dovoljno doprinela diversity-ju ![]()
dv 2017 - 02.10.2015 |
|
|
![]() |