![]() |
|
|
|||||||
| Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
| Prijava na Lutriju » Dv-2019 » Bitni linkovi | ||||
| O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
||||
|
||||
|
Slažem se. Forum Zelena lutrija postoji destak godina i mislim da praktično ne postoji pitanje na koje nije bar jednom odgovoreno. Znam da je lakše postaviti pitanje, nego odvojiti sat - dva i sve lepo pročitati, ali onda forum i sve ono što je već napisano gubi smisao.
Forum je inače i više nego dobro organizovan. Postoji podforum Prijava na lutriju i tu je sve lepo objašnjeno. Šta je lutrija, kako se prijaviti i koji su uslovi, kada je izvlačenje, bukvalno sve. Taj podforum je bukvalno osnova svega. Takođe postoje podforumi za dobitnike, o životu u USA i sl. i tu je takođe sve i više nego detaljno napisano. |
|
|
||||
|
||||
|
da li npr osoba koja je izvucena mora da imigrira sa svim clanovima koje je prijavio u prijavi ili ne ?
kad se izvlaci lutrija zna li ko (ne verujem) ? Da li bas tog dana akd objavi ili ranije jer sam sad procitao da prva koverta krece i pre objave na sajtu ?! |
|
|
|||
|
|||
|
Uran,
Nije nužno da imigrira sa svima koje je naveo, nikoga silom ne možeš natjerati da ide u USA, lutrija za DV-2019 izvlačenje je 15-og maja 2018 godine, takođe nema više koverti, to je ukinuto oko 2009 godine. Sada je sve elektronski i putem e-maila i zvanicnog portala
|
|
|
|||
|
|||
|
Znaci ove godine tek 15og auu,prosle godine bilo 2og maja....
DV-2018 - HAS NOT BEEN SELECTED DV-2019 - HAS NOT BEEN SELECTED DV-2020 - HAS NOT BEEN SELECTED DV-2021 - HAS NOT BEEN SELECTED DV-2022 - HAS NOT BEEN SELECTED DV-2023 - HAS NOT BEEN SELECTED DV-2024 - HAS NOT BEEN SELECTED DV-2025 - HAS NOT BEEN SELECTED Idemo dalje i nikad ne odustajemo... |
|
|
|||
|
|||
|
Jest, 15-og je iz razloga sto je bilo nekih tehnickih problema pa su datum prijave pomjerili skorz za nekih 10 dana
Pa eto Ajde nije to daleko jos nekih 20-ak dana s obzirom da se radi o promjeni zivota ![]() I Wakizashi de mi reci kako napravis "signature" ? |
|
|
|||
|
|||
|
Kontrolna tabla, pa izmenis potpis.
|
|
|
|||
|
|||
|
nisam sigurna gde ovo da pitam pa cu ovde. radi se o onom pravilu za fotke da usi treba da se vide. meni je na fotki za dv 2019 kosa zaklonila desno uvo i sad se brinem da to ne bude validan razlog diskvalifikovanja prijave
ima li neko da je izvucen ranijih godina a da mu je kosa zaklonila usi/uvo?
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Poenta zahteva da kosa bude iza usiju je da bi se videlo celo lice. Tako da ne bi trebalo da ste diskvalifikovani zbog toga.
1. DV-2017 Dobitnici Tabela 2. DV-2018 Dobitnici Tabela 3. DV-2019 Dobitnici Tabela 4. DV-2020 Dobitnici Tabela ----------------------------------- DV2017 - Has not been selected DV2018 - Has not been selected DV2019 - Has not been selected DV2020 - Has not been selected DV2021 - Has not been selected DV2022 - Has not been selected |
|
|
|||
|
|||
|
hvala najlepse x2
![]() pa tako sam i mislila nego panika sad pred izvlacenje, kao jelte ako me izvuku
|
|
|
|||
|
|||
|
Drugari lutrijaši, igrači na sreću, bliži se dan kada će neko od nas saznati kako će i šta dalje, pa me zanima da li možda zna neko, koliko se nas iz Srbije prijavilo ove godine. Veliku sreću svima kad dodje dan izvlačenja.
|
![]() |
|
|
|