![]() |
|
|
|||||||
| Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
|
Evo i ja samo da poželim svim forumašima puno sreće i da nas sa ovog foruma što više pozeleni. Kažu ljudi treća sreća pa videću da li su u pravu
Ovog puta za razliku od prethodna dva kada sam bio pod nekom euforijom sasvim opušteno čekam prvi maj i izvlačenje... Ako me izvuku super (spremanje za odlazak odmah kreće),a ako ne pa šta...život ide dalje... do sledećeg izvlačenja
|
|
|
|||
|
|||
|
Jos 9 dana do izvlacenja
![]() Definitivno smo odlucili (moja porodica: sin, muz i ja) da ako ne budemo ni ove godine izvuceni, saljemo papire za Kanadu, mada mi je malo procedura komplikovana i dugo se ceka, ali sta da se radi....i naravno opet prijava 01.10.2014. Iskreno se nadam da nece trebati. |
|
|
|||
|
|||
|
Kolege forumasi, oni koji godinama igraju ovu lutriju....i naravno pocetnicima, puno srece Prvog maja...da nas sto vise sa ovog spiska bude izvuceno...
PS:Obzirom da je ovo lutrija...ne gledam Prvog maja rezultate, kako lijep dan sa drustvom, rostilj, i ostale zajebancije ne bih pokvario eventualnim neizvlacenjem...Isto preporucujem i ostalima
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
117. abevanda - prvi put |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
108. pikac -3put 4prijave 109. waybackhome 2 put/ 1 prijava/ bih 110. Laza 6 put/ 2 prijave 111. luka224 1? put / 2 prijave 112. DzokiceMicev 2 put/ 2 prijave / makedonija 113. vladam 3 put / sam valjda 114. goranm 7 ili 8. put 115. mostar - 2 put ( 2 prijave )[/quote] 116.Zdravko - 3 put (2 prijave)[/quote] 117. abevanda - prvi put 118. West / 3. put / BiH / 1 prijava Last edited by West; 23.04.2014 at 12:52. Razlog: correction |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
117. abevanda - prvi put 118. West / 3. put / BiH / 1 prijava[/quote] 119. nina-venus / 10.put |
|
|
|||
|
|||
|
Jos 8 dana...nadam se da ovo odbrojavanje dana ne smeta, ako smeta, samo recite ja cu prestati, ali cu dalje odbrojavati dane onda u sebi, a ovako dijelim sa vama ...
nadam se najboljoj vijesti 01.05.2014. Da nam svima bude sretno ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Evo i ja da vam se pridruzim, kockam se vec 8 godina
![]() Iscitavajuci forum sam saznala da su jedne godine omogucili 2 kruga apliciranja, nisam imala pojma o tome...bilo pa proslo, ceka se 1. Maj
|
|
|
|||
|
|||
|
Jos 7 dana ..... kako vi podnosite ovu neizvjesnost? Ja tesko ... nadam se da cemo biti izvuceni ove godine....veliki pozdrav za sve forumase, a narocito za one koji su vec pozelenili i otisli da zive svoj san, a nama koji cekamo, daju neprocjenjive informacije oko samog procesa ... hvala vam jos jednom .... nadam se da cemo i mi pozeleniti i da cemo moci i mi nekome pomoci
|
|
|
|||
|
|||
|
Kako se približava 1. Maj tako polako raste tenzija
![]() Da budem iskren apsolutno sam smiren za razliku od prethodna dva izvlačenja kada sam već od prvog marta počeo da odbrojavam dane ... Kao i svi i ja naravno gajim velike nade da ću za par dana biti izvučen i pozeleneti Prvog maja ću biti sa društvom i ne pada mi na pamet da proveravam taj dan... Drugog ću natenane proveriti Svima puno sreće i samo hrabro bez tenzije molim
|
![]() |
|
|
|