![]() |
|
|
Prva koverta Dobili ste prvu kovertu sa formularima koje treba poslati američkoj vladi. Šta sad? |
Prva koverta » DV2012 Results » Bitni linkovi | ||||
O prvoj koverti | Formulari | Korisne informacije | Proverite prijavu | Učlanite se |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
HAS NOT BE SELECTED...
Ovo je takav udarad da to ne mogu davam opisem..... Prvo te kao izvucu, vidis broj, posaljes koverat.....onda nastupa drama....pa te onda zavlace dva meseca i onda nista..... Ne moze se opisati koliko je ovo tesko..... |
|
|||
|
|||
![]()
Tri prijave niko nije izvucen!!!Nema veze idemo dalje u nove pobede
![]() Svim izvucenima cestitke i sve najbolje u novom zivotu!!! VIDECEMO SE SVI MI USKORO U TOJ AMERICI!! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ovaj put ništa
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ljudii NAJVEĆE I NAJLEPŠE HVALA, i nemojte da gubite nadu NIKAKO,želim svu sreću svima da budu izvučeni pre ili kasnije.
|
|
|||
|
|||
![]()
12. ili 13. put (vise i ne znam), ja i supruga NOT SELECTED !!!
Idemo daaaljeeee!!! |
|
||||
|
||||
![]()
od nas troje nitko nije izvučen
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ja i muž nismo izvučeni, prvi put smo igrali. Biće valjda bolje sledeće godine. Čestitke izvučenima
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
You are among those randomly selected for further processing.....
![]() 2012EU00031XXX Prosto ne mogu da verujem a ne smem ni da se radujem posto mi je broj preko 30.000 a valjda za evropu se prima 20.000. Ovo mi je 4-ti put da sam poslao. Uglavnom propade mi popodnevno spavanje sto sam planiro kada sam doso s posla . ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
HAS NOT BEEN SELECTED
![]() Kolege vise srece u sledecm roku... |
|
||||
|
||||
![]()
Ni devojka nista....
Probacemo sad drugacije posto smo vec dobili i dete: Vencacemo se pa mozda nam to donese srecu... Jbg, "zivot" ide dalje, kako to zvuci odavde, iz Beograda.... |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
DV2011 Results | ljubilica | Prva koverta | 84 | 29.04.2011 21:31 |
![]() |