![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Dv-2017 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
Da, nova sam još.
Hm, teško je u par rečenica reći šta je sve potrebno. Sve do najsitnijih detalja je objašnjeno na zvaničnom sajtu cic.gc.ca a na jednom drugom poznatom forumu (ne znam da li smem da ga imenujem) imate temu posvećenu iseljenju u Kanadu, stavku po stavku. U suštini, do 2014. godine bilo je dosta lakše naći posao u Kanadi i otići, od negde sredine 2014. godine ide teže, menjali su sistem, zatim je Alberta ušla u recesiju, puno otpuštanja a pogotovo u naftnoj industriji, sve je to uticalo na zaposlenje stranaca, na izdavanje lmia itd. Nije nemoguće ali je teže nego pre. Za express entry se sada traži vrhunsko obrazovanje i poznavanje jezika da bi došli do potrebnih poena (min 450) ali ako imate ponudu za posao i pozitivan lmia koji nosi 600 poena onda nema brige. Moj suprug je našao poslodavca dok smo bili tamo, sad se sprema za ielts i nadam se da će položiti sa potrebnim ocenama. Toliko, ne bih da spamujem temu, potrudiću se da napišem 10 komentara zbog privatnih poruka hihi ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Hvala i za ovoliko i za sada
![]() Svu srecu vam zelim, na ovaj ili onaj nacin da odete "preko bare".
1. DV-2017 Dobitnici Tabela 2. DV-2018 Dobitnici Tabela 3. DV-2019 Dobitnici Tabela 4. DV-2020 Dobitnici Tabela ----------------------------------- DV2017 - Has not been selected DV2018 - Has not been selected DV2019 - Has not been selected DV2020 - Has not been selected DV2021 - Has not been selected DV2022 - Has not been selected |
|
||||
|
||||
![]()
Hvala najlepše
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Hvala ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ne bih da budem nadzak-baba, ali citajte forum. Ima puno tema, npr. http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=721 pozdrav |
|
||||
|
||||
![]()
E Kreto, Kreto...ipak je ispalo da si nadzak-baba...
![]() Od tvog posta vise niko ne pise ![]()
1. DV-2017 Dobitnici Tabela 2. DV-2018 Dobitnici Tabela 3. DV-2019 Dobitnici Tabela 4. DV-2020 Dobitnici Tabela ----------------------------------- DV2017 - Has not been selected DV2018 - Has not been selected DV2019 - Has not been selected DV2020 - Has not been selected DV2021 - Has not been selected DV2022 - Has not been selected |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Nego da se drzimo teme... Pozdrav. |
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav! Zanima me da li neko od vas zna za situaciju da je neko bio izvucen,a da nije pozvan na razgovor u ambasadi,i shodno tome nije pozeleneo.Stalno citam o tome kako se izvuce vise ljudi nego sto se pozove na razgovor,pa rekoh da proverim.
|
|
||||
|
||||
![]()
Prijavljujem se po treći put na lutriju. Prvi put pre dve godine sama, pa 2014 i 2015 sa dečkom. Ne znam da li umišljam, ili je procenat izvučenih 'samaca' znatno manji nego što je slučaj sa porodičnim ljudima, da tako kažem. Dečko i ja smo vereni, pa evo već dve godine, ali nikako da se vreme i finansije poklope za venčanje, a u formularu za prijavu na lutriju nema opcije 'domestic partnership' kao što većina drugih zemalja priznaje vanbračnu zajednicu kao zvaničnu, te smo iz tog razloga stavili na prijave oboje da smo 'single'.
Nadam se da samo umišljam... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ja nisam nigde nabasao na neku zvanicnu statistiku sto se toga tice. Mislim da se samo radi o tome da je vise ljudi sa porodicom koji apliciraju nego samaca. Samci imaju opcije i preko studentskih viza, work and travel....itd. Na ovom nasem forumu ima toliko njih koji su se prijavili kao single i koji su izvuceni. Pa su onda i otisli kao single ili se vencali nakon izvlacenja i naknadno ubacili izmene u svojim podacima. Dakle, samo opusteno.
![]() |
Tags |
dv 2017 - 02.10.2015 |
|
|
![]() |