![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
heheh za svaki slucaj da pitam :
pod : 8c. Address Line 2 - tu ide broj stana ( posto zivim u zgradi ), ali dal da napisem Apt. 10 ili samo 10 ??? 8d. City/Town - NIS 8e. District/County/Province/State - Ovde da napisem NIS, SERBIA ili treba samo SERBIA ili treba da pored NIS,SERBIA dodan jos nesto ????? |
|
||||
|
||||
![]()
Ja sam se danas prijavio ali sam umesto Beograda, gde sam samo rođen pod:
5. City where you were born -> Naveo grad u kojem živim od rođenja tj. od prve godine života, u krštenici, ličnoj karti i pasošu je naveden Beograd, takođe sam pod: 8b. Address Line 1 -> Moja adresa ulica i broj 8c. Address Line 2 -> Adresa kod roditelja ulica i broj I pod: c. Middle name -> Očevo ime Šta mislite da li će ovo uticati na to da budem diskvalifikovan pre izvlačenja? Oni su sami napisali u uputstvu da adresa nije toliko bitna jer neće ništa slati. Ali su takođe napisali da je mesto rođenja jako bitno, sve u svemu samo sam se jednom prijavio i imam jedan broj. |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=EMIGRANT;32381]
...Oni su sami napisali u uputstvu da adresa nije toliko bitna jer neće ništa slati.... [/QUOTE] Ovo i mene interesuje. Na stranici gde se dobije confirmation number piše: [I] Selectees will not receive selectee notifications or letters by regular postal mail from the Kentucky Consular Center (KCC).[/I] Da li ovo znači da ne šalju pisma dobitnicima poštom sa formularima koje treba da popune ... :wtf: |
|
|||
|
|||
![]()
E trema definitivno cini cuda, iscitao sam veci dio foruma i prijavu prosao 10 puta i sve kao to je lako, al sad evo problema i molio bih ako neko moze da pomogne sto prije pa da veceras konacno zavrsim prijavu.
Posto smo u predgradju ne postoji naziv ulica nego jednostavno kad se salje posta stavi se naziv naselja i b.b. sta sad gdje da upisem. Da li tako i da upisem u polje 8b? Posto se kuca vodi na oca mislio sam u 8a da stavim njegovo ime, mada to je vjerovatno nebitno posto svejedno koverata vise i nema i jos jedan problem kada je zena rodjena bio je Titograd, a sad je Podgorica da li da stavim Titograd ili Podgorica? |
|
||||
|
||||
![]()
Upisuješ Podgorica, jer u suprotnom bi za državu morao pisati SFRJ (Titograd je tad bio u SFRJ) :obrva:
|
|
|||
|
|||
![]()
Tako sam i upisao. I u polje 8b upisao sam naziv naselja i b.b.
|
|
||||
|
||||
![]()
E da i ja nesto pitam. Obavio sam registraciju, tj. upisao sve podatke za zenu, mene i malecku, 100x proverio, sve OK ali kad sam stisnuo submit na stanici gde bi trebalo da prikaze konfirmacioni broj, i da je prijava uspela napisano je:
"Unable to Display Page" System Error Occurred i poruka: "Applicant Entry System is currently experiencing technical difficulties. We apologize for any inconvenience. Please check back later." -------------------- OK. Razumem sta pise ali ne znam na koji nacin da proverim kasnije. Stoji mi to vec skoro sat vremen. Probao sam da refreshujem stranicu ali isto stoji. Sta sad? Last edited by curlika; 10.10.2012 at 22:15. |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=curlika;32397]E da i ja nesto pitam. Obavio sam registraciju, tj. upisao sve podatke za zenu, mene i malecku, 100x proverio, sve OK ali kad sam stisnuo submit na stanici gde bi trebalo da prikaze konfirmacioni broj, i da je prijava uspela napisano je:
"Unable to Display Page" System Error Occurred i poruka: "Applicant Entry System is currently experiencing technical difficulties. We apologize for any inconvenience. Please check back later." -------------------- OK. Razumem sta pise ali ne znam na koji nacin da proverim kasnije. Stoji mi to vec skoro sat vremen. Probao sam da refreshujem stranicu ali isto stoji. Sta sad?[/QUOTE] Resio. Bas nikog na forumu kad zatreba. Ponovo sam sve ispunio i dobio na kraju Success i broj. Nije dupla registracija posto prvi put nisam dobio nista. Pozz. |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=curlika;32397]E da i ja nesto pitam. Obavio sam registraciju, tj. upisao sve podatke za zenu, mene i malecku, 100x proverio, sve OK ali kad sam stisnuo submit na stanici gde bi trebalo da prikaze konfirmacioni broj, i da je prijava uspela napisano je:
"Unable to Display Page" System Error Occurred i poruka: "Applicant Entry System is currently experiencing technical difficulties. We apologize for any inconvenience. Please check back later." -------------------- OK. Razumem sta pise ali ne znam na koji nacin da proverim kasnije. Stoji mi to vec skoro sat vremen. Probao sam da refreshujem stranicu ali isto stoji. Sta sad?[/QUOTE] Resio. Bas nikog na forumu kad zatreba. Ponovo sam sve ispunio i dobio na kraju Success i broj. Nije dupla registracija posto prvi put nisam dobio nista. Pozz. Prvi put sam isao sa IE, drugi put - uspesno - sa Opere. |
|
||||
|
||||
![]()
[U]Ajde da pokusam [B]OPET[/B] da vam objasnim[/U]
Posto ne znam kako se svaki grad pise postanskim terminom, probacu ovako da vam kazem. Adresu stavljate isto kao i obicno sto pisete. Pisete adresu isto kao i kada vam neko salje pismo ili kada sami sebi saljete razglednicu sa mora. Adresa je adresa na svim jezicima. Kao prvo postu ce vam doneti NAS postar koji vam donosi svakodnevnu postu, racun za struju, telefon i ostalo. Vecina njih vise ni ne gleda adresu nego dele postu gledajuci ime i prezime. Zasto mislite da im treba dodatno objasnjenje gde zivite. Kao prvo, nema vise posti. Koverte su ukinute, sada je sve elektronski. Jedina posta koja se salje jeste vasa posta koju VI saljete u Kentucky kada popunjujete dokumenta ako vas izvuku. Tako da ne morate bespotrebno da se zamarate sa adresama. Pisete adresu kao sto vam pise i na svim dokumentima. Obicno se pise, Adresa, Grad, Region i Zemlja. Kao drugo, kada sam dobijao kreditnu karticu iz New Yorka, nisam se nervirao toliko zbog adrese, napisao sam najjednostavnije sto sam mogao.(ulica broj, Zrenjanin, Vojvodina, Serbia) i stigla mi je. Isto tako sam dobio i drugu postu iz LA, i opet je stigla. A kao trece, Mesto rodjenja jeste bitno, ali na prethodnim pitanjima, kada utvrdjujete kako se kvalifikujete za lutriju, tj preko koje zemlje. Adresa i mesto rodjenja ne mora uopste biti isti. Biografski podace su bitniji i na njih obracajte paznju. Adresu na kraju krajeva mozete pisati i onu koja nije vasa u slucaju da zelite da neko drugi primi postu umesto vas. Al jos jednom da ponovim, koverte vise nema, tako da posta nije toliko bitna. @lafayette Upravo tako, ne salju nista preko poste. Dokumenta, ako vas izvuku, mozete skinuti na zvanicnom sajtu.
27.10.2011. Prijava prvi put 01.05.2012. 2013EU00011XXX 14.05.2012. Poslata Koverta 22.05.2012. Stigla koverta u Kentucky 29.01.2013. Obavljen lekrski pregled 20.02.2013. Interview Uspesno Obavljen ![]() 21.02.2013. Viza u pasosu!!! 08.03.2013. Avionska karta 27.04.2013. Vezite se, Polecemo ![]() Oskarov Blog zelenadvlutrija.blogspot.com |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Pomoc oko prijave.. | bigas13 | Stare teme | 3 | 02.11.2012 13:08 |
greska prilikom prijave | marzik | Stare teme | 4 | 19.07.2011 23:57 |
Connection reset kod prijave | ferrigno | Stare teme | 21 | 28.10.2009 19:37 |
![]() |