Citat:
Prvobitno poslao korisnik kreta
Milose, izvini, ali nakon toliko godina da li znas u cemu je problem? Da li je moguce da je sve to (ne)sreca u lutriji? Da li mozes nesto da popravis? Nemoj da se ljutis, ali bas mi je cudno. Kako se osecas zboga toga? Iako se svi mi forumasi ne poznajemo, svi se savetujemo i svi zelimo jedni drugima uspeh i srecu. Tako i ja tebi zelim da te jednog dana izvuku i da odes u USA. Nemoj da odustanes. Gde bi ipak otisao? Pozdrav!
|
Pa nemam pojima verovatno je problem sto nemam srece

trudim se da ne krivim sebe zato sto nisam izvucen i ne vidim kako bih mogao to da popravim, kada sam imao manje godina mogao sam na w&T da odem pa da ostanem na crno ali nisam imao para za program a nisam ni hteo da pozajmljujem sto se pokazalo bila ogromna mozda moja najveca greska, potom sam imao para ali sam zavrsio studije i poceo da radim u firmi sa exttra poslom iz svoje struke za extra novac i onda sam izvucen 2011-e, radovao sam se sve je bilo super drugovi iz USA su me odmah zvali jedan reko kartu ja placam drugi reko preglede i viziranje ja placam i onda su se zamalo posvadljali da li cu da odem kod jednog ili kod drugog da zivim jedan je u Cikagu drugi u NY, i posle 3-4 dana caoooooooooooo, ja na poslu drug me zove kaze brate bilo na tv-u ponistena lutrija, ja mislim zeza me ali on nije takav tip coveka, dodjem kuci proverim i sve mio se srusi za sekundu, bio sam kako popisan danima, nedeljama. Posle jos nekoliko neuspesnih izvlacenja sam nacisto pukao, bio sam ocajan, posao je stao zarada gotovo ni da nema, na poslu katastrofalni problemi, cela drzava je kolabirala i onda mi je drug rekao brate ocigledno da ti nije sudjeno ne vredi da se nadas i da ocajavas u isto vreme, bio je nekako u pravu, zadnjih par izvlacenja bio sam ubedjen da nece da me izvuku i nisu, u celoj prici nisam sam od pre 3 godine prijavljujem i svoju devojku sada suprugu i naravno ni ona nije izvucena nikada mada njoj se nesto i ne ide, ja sam se manje vise pomirio sa sudbinom da nema teoretske sanse da me izvuku 2x pa onda se prijavljujem vise iz navike...
2011 SELECTED ali ponistena lutrija
2012EU00003058
ovo je bio moj broj