![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Dv-2017 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Moj muž se takođe nešto previše ne zanima ali sam ja preuzbuđena, non stop visim na forumu
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Hahaha, znači ženske svuda ista priča
![]() Drugarica od mog muža je izvučena na lutriji ove godine... Bili su na kafi nedavno i to mu je ispričala. Malo smo pričali o tome, i kao aj se i mi prijavimo, pa da vidimo. I tako! On je to više rekao kao 'aj probamo' a ja sam se 'primila' ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Sve je moguce.... Moja zena maltene nije ni znala dok joj jednog lepog 1. maja nisam pokazao njeno obagestenje da je izvucena. I to iz prve. I, eto, posle 1.000 puta ponovljenih "necu da idem, nisi me ni pitao, idi ti kad hoces, ni u ludilu..." kuckam ovo na pauzi za rucak sa sred Menhetna... Cudni su putevi Gospodnji....
DV-2015 - prvi put, 2 prijave - IZVUCENI 22.05.2014. - popunjeni formulari 19.02.2015. - lekarski 24.02.2015. - intervju/odobrene vize/Administrative processing 26.03.2015. - konacno stigli pasosi (sa vizama) 28.03.2015. - kupljene karte 24.06.2015. - NYC resident ![]() 01.04.2016. - Garden State |
|
||||
|
||||
![]()
evo i mene posle 5 godina, da pokušamo ješ jednom...čekamo Oktobar i DV 2017
![]() srećno svima |
|
|||
|
|||
![]()
Prvi put ću se prijaviti. Nisam nikad bila u USA, ali sam rešila da pokušam i to. Tako bih volela da započnem neki novi život šta dalje odavde.
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Drugi pokusaj, prosle godine smo se nadali, ove godine dosta manje. Ali prijavicemo se i supruga i ja pa ....
Zelim vam svima puno srece! |
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav svima...
Ovo ce biti drugi put, nadam se uspjesan, u svakom slucaju vrijedi pokusati. SRECNO... |
|
|||
|
|||
![]()
Bice lutrije pitao sam ih na face uskoro,sad puno srece svima,meni je ovo treci put treca sreca
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Bilo je ljudi koji su se nudili da svoj dobitak zamene jer su smatrali da ne mogu ili ipak ne žele da idu u Ameriku, ali ne znam koliko je to moguće.
PROCITAH NA JEDNOM FORUMU OVO,PA JEL MOGUCE DA SE OVO URADI DALI NEKO ZNA NESTO O TOME NEBI BILO LOSE AKO VEC NEKO NE ZELI DA IDE A IZVUCEN JE DA SE ZAMENI |
![]() |
Tags |
dv 2017 - 02.10.2015 |
|
|
![]() |