![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Kakav posao? Ima posla, love neoprezne iza coska i zaposljavaju... Takva je propaganda. ![]() Ustvari, ako hoces da radis za sitnu lovu (u Teksasu je to 10-15 $), javi se u bilo koju prodavnicu. Ako dobro znas engleski, primice te. To je dobro za pocetak. Da bi dobio posao moras imati SSN. Ako ga vec imas, prijavi se preko nekog sajta.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Zanimaju me svi poslovi gde moze da se dobro zaradi, bez obzira koliko je tezak posao. Zanima me da li se moze naci union jobs ili treba neka "veza" za to. Da li negde mogu da se prijavim za vojsku sa zelenom kartom ? |
|
|||
|
|||
![]()
Postoje poslovi koji su teski i isplativi, ali bi morao da znas da ih obavljas. Najbolje da napises sta znas da radis, pa ako je neko sa foruma radi u toj oblasti ili zna nekoga, verovatno bi mogao da ti pomogne.
|
|
|||
|
|||
![]()
Da li imas nekog u Americi?
Zavisi puno i od toga i od tvog iskustva i ocekivanja Kako god krenuces da radis nesto i upoznati ljude, steci iskustva i prosiriti vidike. Jedan savet za sve novajlije, ako ne vidis sebe u nekom poslu menjaj Ja sam sada u nekoj poziciji kada ne bi menjao posao samo zbog dobre zarade i ako mi se ne dopada to sto radim, ali pre svega moram ispuniti neke druge ciljeve ...
|
|||
|
|||
![]()
Mogu da radim kurirske poslove, dostava hrane, selidbe za pocetak. Kasnije bih se prebacio na bolje poslove voznja kamiona npr
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tek sam dobio vizu u pasosu i ako ne budem nasao nikoga sam cu otici za 2 meseca najkasnije. Da li bi neko hteo da mi da adresu makar samo da tu stigne zelena karta ? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Taodje radio sam kao "domar" iliti majstor za sitne popravke u hotelu. Koja je po tebi najbolja drzava da se ode za pocetak ako nemas nikoga u USA ? Po meni koliko sam skapirao po raznim forumima mislim da je NewYork ili Chicago. Najvise zbog prevoza. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |