![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Dv 2020 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Mozes ti da budes i 10 godina na fakultetu ali BEZ DIPLOME se ne racuna nista, ne razumem sta tu nije jasno.
On u ovom trenutku ima zavrsenu SAMO srednju skolu, i bice tako sve do juna. Ja sam samo napisala da ja ne bih rizikovala, jer tebi se ne povecavaju sanse da te izvuku ako imas veci stepen obrazovanja ali zato mogu da ti prave problem kasnije na intervjuu ako budes izvucen/a. Uopste ne kapiram ovaj nas mentalitet, samo nesto da se mulja i laze... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Degree ukazuje na to da postoji diploma u vezi sa tim odredjenim školovanjem.
University degree je neprecizan pojam, to može biti Bachelor od Science za cetverogodisnje fakultetsko obrazovanje i tako dalje. Fakultet u trajanju od 5 godina je opet University degree.
|
|||
|
|||
![]()
Zasto bi sebi komplikovao zivot i stavljao nesto neprovereno? Lepo stavi srednja skola i to je to.
|
|
||||
|
||||
![]()
+1
To nikakav uticaj nema na šanse za izvlačenje, tako da bolje ići na sigurniju varijantu, u ovom slučaju high school degree, nego rizikovati. |
|
|||
|
|||
![]()
Hvala svima na odgovorima, nisam imao nameru da lazem ili muljam, nego sam bio u nedoumici da ako me kojim slucajem izvuku a stavio sam samo srednja skola a na kraju im donesem diplomu sa fakulteta (posto su mi na fakultetu svedocanstva nadam se da nisu izgubili) ili obrnuto da vide da sam diplomirao 9 meseci posle prijave. Tako da sam mislio da ce ispasti svakako da sam “slagao” sta god stavio. Hvala svima jos jednom
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
A ko tebi garantuje da ces zavrsiti fax? Hocu da kazem, nadam se da hoces pu pu, ali ne postoji garancija da ces zaista diplomirati u junu. A ako ne diplomiras opet ostajes na srednjoj.
Ja se tu uopste ne bih bakcala sa tim vec bih stavila ZVANJE koje imam, znaci diplomu koju imam u trenutku prijave. Ti sad imas samo srednju, a polozeni ispiti se tu ne racunaju. Naravno, svako radi onako kako misli da je najbolje ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
consularskopje@state.gov belgradeiv@state.gov zagrebiv@state.gov. podgoricavisas@state.gov sarajevovisas@state.gov Pitaj ti fino i dobices najtacniji odgovor. Da se ne svadzamo tu bez potrebno. |
![]() |
|
|
![]() |