![]() |
|
|
Lokacije u USA Teme posvećene državama, gradovima i delovima gradova u USA |
Lokacije u USA » Gde ko planira da ide i zašto? » Bitni linkovi | ||||
O Americi | Život u USA | Države (States) | Gradovi | Naša mesta (mapa) |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
aha , Sunshine Skyway bridge najduzi kablovski most na svetu sa (oko 9km)
fascinantan, spaja Saint Pete i Bradenton u kom zivi (povremeno) Jelena Jankovic |
|
||||
|
||||
![]()
Ja ako Bog da dobijem papire, planirao sam da idem u Boise (Idaho), tamo mi je devojka.
|
|
|||
|
|||
![]()
Evo lepe teme koja je zamrla i trebalo bi je oživeti malo,inače kako mi se sve više bliži dan poletanja,pratim celokupne statistike država i gradova tj. mesta koja bi mogla da mi budu potencijalne mete za naseljavanje,i pored svih, toliko sam opčinjen i očaran Austinom,Texas i raznoraznim stvarima koje pruža, da ću gledati što pre da se tamo skrasim pa čak i ostavim koske.Najpre što je grad velik, a opet ne sadrži karakteristike koje imaju ostali veliki gradovi tipa restorani i hoteli sa 5*,pro sport dogadjaje,korpucija,kriminal itd.,a opet školski sistem je dosta dobar kao i celokpuni broj aktivnosti na otvorenom-kupališta,parkovi,koncerti,raznorazni festivali,manifestacije itd.
Ako možda neko ima neka iskustva i informacije ne bi bilo loše da to podeli sa nama na forumu.
1. prijava oktobra...tamo nekog 2010. 2. 01.05.2011. nisam izvučen 3. 15.07.2011. izvučen case no. EU2012000081xx 4. 10.10.2011. završeni lekarski pregledi 5. 12.10.2011. intervju 6. 13.10.2011. vize u pasošima 7. 20.03.2012. Adios amigos |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Wow dosta identična,pozitivna i obećavajuća priča onoj na forumu o Austinu,gde uglavnom oni koji žive ili su živeli iznose utiske i i iskustva,i sve to je u principu dosta pozitivno što upotpunjuju i neke slike, mada donekle možda to sve meni preuveličava taj izgled jer sam stvarno očaran tim mestom,ali bih voleo i definitivno ću kad tad da posetim neki od onih prelepih parkova i kupališta recimo(Barton Springs Pool)kao neki uredjeni deo reke za kupanje u skroz prirodnoj sredini i fantastično je
![]()
1. prijava oktobra...tamo nekog 2010. 2. 01.05.2011. nisam izvučen 3. 15.07.2011. izvučen case no. EU2012000081xx 4. 10.10.2011. završeni lekarski pregledi 5. 12.10.2011. intervju 6. 13.10.2011. vize u pasošima 7. 20.03.2012. Adios amigos |
|
||||
|
||||
![]()
čitao sam i ja dobre stvari o Austinu, TX. kažu da je liberalniji grad od ostatka TX i da ima kulture i umetnosti. ljudi idu na filmske festivale, pričaju o izložbama, predstavama.
a ovako ako gledamo sa strane imigranta, koliko sam upoznat TX je dosta jeftiniji od skupih delova zemlje, tako da možda i nije loše za početak života u USA. |
|
||||
|
||||
![]()
Ne živimo u Austinu, ali nismo ni daleko
![]() Imam nekoliko kolega i prijatelja koji su odatle a sada su u Hjustonu zbog posla. Kao što je i navedeno u prethodnim komentarima, grad je sjajan, pogotovo za studente i mlađu gardu. Univerzitetski grad koji je poznat po noćnim izlascima, klubovima, muzičkim festivalima, sedištima velikom broju IT firmi ... Ako možete da birate sigurno nećete pogrešiti sa Austinom, ja bih plastično rekao da je nešto između evrope i amerike ![]() Takođe, pomenuo bih i Hjustom u kome mi živimo da je sjajan grad. Imao sam određene predrasude prema Teksasu u globalu, ali sve to je palo u vodu u Hjustonu i generalno u većim gradovima. Ako je neko zainteresovan o Hjustonu, neka pita ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
evo, reci nam kako je u Texasu i Houstonu. i mene baš zanima.
svi imamo predrasude o njemu sa filmova i tv. al.....svi imamo predrasude o svemu. ko zna šta amerikanci misle o Srbiji. tako da: pričajte. počeo sam razmišljati o Texasu jer je jeftiniji od NY, Ca i sl, a kontam plate su slične i ima velikih gradova, pa valjda ima nešto da pruži. |
|
|||
|
|||
![]()
I mene zanima Houston.Pre svega vreme.Jel moze da se kupa u okeanu cele godine?Koliko ima kriminala?
|
|
|||
|
|||
![]()
Evo već sam na nekoliko mjesta postavila pitanje za Houston ako neko može da mi da informacije. Planiramo dolazak uskoro u States tačnije u Houston, zanimaju me sve informacije u vezi ovog grada. kako iznajmiti stan preko neta i bez kreditne historije a da je donekle u dobrom stanju, šta je sa poslovima kakava je potražnja i koji se poslovi traže najviše, cijene energenata, troškovi života????
Hvala svima unaprijed za odgovore...znam da me nećete iznevjeriti |
![]() |
|
|
![]() |