![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
Da imas pijace obicno jednom nedeljno, verovatno negde blizu tvog stana - obicno se zatvori kvart ili dva za tezge i ostalo... na pijaci (farmers market) mozes da kupis i zacine na merenje i ostalo. Uloguj se na sajt tvog grada (ili community) i tamo je obicno spisak. To ti je kao otprilike ovo ovde samo pronadji za tvoju lokaciju.
|
|
||||
|
||||
![]()
Evo, sad me Zana ispravila... kanda ima pijace...
![]() http://maps.google.com/maps?f=q&hl=e...8&z=11&iwloc=A
|
||||
|
||||
![]()
e, i ja neznam za pijace po Chicagu bar nisam imao ponudu od ovih mojih za neku pijacu da idem ,a upravo sto se zacina tice dreamers obidji ovaj pete's fresh market tamo sam video te zacine za pun sleper.Neznam u kom si kraju grada da bih ti dao priblizne kordinate ali mislim da ce ti ovo pomoci http://www.petesfresh.com/locations.html
ja konkretno cesto idem u ovom na 118th street i mogu ti reci nasih ima kao u maxi diskontu .Meni je mnogo zanimljivo kad pazarim u nekoj radnji i onda naletim na nase srbende muz i zena se raspravljaju onako na srpskom oko kupovine ![]() ![]() dobro razmisli kad kupujes kore za GIBANICU kako se zovu ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
fillo
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Kanda ce morati kola da padnu mnogo brze nego sto sam planirao |
|
||||
|
||||
![]()
a da,kad smo kod auta jeste da nije lako bez njih ja se sluzim autom moje bake kad budem tamo ali to samo za neke duge relacije za suburb .Po meni nema nista bolje od CTA za 5$ 24h obidjes ceo grad. Ja tako radim i mirna mi glava .Isto cu napomenuti u vezi BANAKA veliki broj nasih ljudi su u CHASE BANK. neznam 80-tih godina kako se bese zvala ta banka ali je bila najbolja tada u to vreme e posle su se menjali vlasnici a racuni su ostajali u tim bankama ,znam da je bila jedno vreme BANK 1 pa sad CHASE i tako se vlasnici menjaju a klijentela ostaje ista.
|
|
||||
|
||||
![]()
@dreamerns
pa bolje ti je ici na jugu nego na zapadu , sto se mene tice ja sam isao svuda i to bez problema.Pazi samo izbegavaj u prvo vreme jakne,majce,dzempere sa obelezjima tipa CUBS,BEARS,BULS,WHITE SOX ,jer ces naleteti na budalu iz gluposti ,a i mozda sefa na poslu nerviras tim obelezjima jer neznas za koga navija ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Osecam da bih se zaleteo kao pravi seljak na neki club logo odmah na prvom cosku, tek toliko da me zelja mine ![]()
2009EU00014xxx 09.05.2008. - stigla 1. koverta 14.05.2008. - poslato nazad 16.05.2008. - stiglo u KCC 01.12.2008. - stigla 2. koverta 22.12.2008. - zavrsen lekarski 22.01.2009. - uspesno zavrsen intervju u Bgd-u 23.01.2009. - podigli vizirane pasose Od 19.04.2009. u USA, Atlanta, GA ![]() --------- About us: Veselinovica kutak |
|
||||
|
||||
![]()
A jel' se to jede?
![]() |
|
||||
|
||||
![]()