![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
Zar je moguce da nije bilo jos clanova na razgovoru u ambasadi u novembru?.....Niko da podeli svoja iskustva...?
Case number:2011EU00004xxx 24.05.2010- stigla prva koverta 03.06.2010- poslata koverta u KCC 05.10.2010- stigla druga koverta 04.11.2010- razgovor u ambasadi-ODOBRENE VIZE ![]() 10.04.2011-u Americi |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=Ivana MS;19899]Zar je moguce da nije bilo jos clanova na razgovoru u ambasadi u novembru?.....Niko da podeli svoja iskustva...?[/QUOTE]
Izgleda da nije.. vec bi se neko pohvalio.. I ja sam otkazao moj novembarski intervju, pa cu ga pomeriti za neka 3-4 meseca.. |
|
|||
|
|||
![]()
Mi imali zakazano za 18 novembar ali odlozili...za mart
26. april - poslata prva koverta iz Kentucky-ja 13. maj - stigla prva koverta CN - DV211EU00011xxx 31. maj - poslali formulare nazad u Kentucky (bez povratnice, obicnom postom... ali uverena sam stici ce ili je vec stigla) 21. septembar poslata druga koverta iz KCC, stigla pocetkom oktobra 18. novembar zakazan intervju........odlozen... |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=Ivana MS;19899]Zar je moguce da nije bilo jos clanova na razgovoru u ambasadi u novembru?.....Niko da podeli svoja iskustva...?[/QUOTE]
I ja sam odlozio za 2-3 meseca... mada i bolje sto sam to uradio s obzirom da sam skoro saznao da mi nece biti lokacija Atlanta vec verovatno Chicago :smil42fc: |
|
||||
|
||||
![]()
Znaci da ne brinem :) i da vasa iskustva ocekujemo marta,aprila :bravo:...samo da znate vreme leti :obrva:
Case number:2011EU00004xxx 24.05.2010- stigla prva koverta 03.06.2010- poslata koverta u KCC 05.10.2010- stigla druga koverta 04.11.2010- razgovor u ambasadi-ODOBRENE VIZE ![]() 10.04.2011-u Americi |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=aco;19904]I ja sam odlozio za 2-3 meseca... mada i bolje sto sam to uradio s obzirom da sam skoro saznao da mi nece biti lokacija Atlanta vec verovatno Chicago :smil42fc:[/QUOTE]
Covece, nece ostati mesta za amere u Chicago-u koliko nas tamo ima?! Bar sudeci po ovom forumu. Sto se intervjua tice, ja sam BIO na mom 22. Novembra i sve je bilo fino i peachy... ali u jedmon u trenutku kaze mi NAS COVEK koji je radio na salteru (tip iz Vojvodine?) i koji je dilovao sa mojim slucajem, ovo je sve u redu samo gde vam je izvod iz banke? :wtf: Ja rekoh, pa niko mi nije rekao da ga donesem?? Ode ti on i eto ti dolazi konzulka posle dva minuta, i sva se presavila od izvinjavanja, kao nova direktiva, moramo da trazimo od svakoga pa kao "sorry al' jbg"... i dade mi novi termin da im donesem potvrdu iz banke, za prekosutra, u ponedeljak 6-tog. Kaze, 40,000 $US ce biti dovoljno za nas cetvoro, zena, ja i dva klinca. :blink: Ili ona cuvena I-forma. Ma nije problem, samo malo te strecne kad kaze, ono, sve je ok, [I]ALI[/I]... Ma videcemo sad u ponedeljak, da i to jednom skinem sa dnevnog reda vise...
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=Score;19906]Covece, nece ostati mesta za amere u Chicago-u koliko nas tamo ima?! Bar sudeci po ovom forumu.
Sto se intervjua tice, ja sam BIO na mom 22. Novembra i sve je bilo fino i peachy... ali u jedmon u trenutku kaze mi NAS COVEK koji je radio na salteru (tip iz Vojvodine?) i koji je dilovao sa mojim slucajem, ovo je sve u redu samo gde vam je izvod iz banke? :wtf: Ja rekoh, pa niko mi nije rekao da ga donesem?? Ode ti on i eto ti dolazi konzulka posle dva minuta, i sva se presavila od izvinjavanja, kao nova direktiva, moramo da trazimo od svakoga pa kao "sorry al' jbg"... i dade mi novi termin da im donesem potvrdu iz banke, za prekosutra, u ponedeljak 6-tog. Kaze, 40,000 $US ce biti dovoljno za nas cetvoro, zena, ja i dva klinca. :blink: Ili ona cuvena I-forma. Ma nije problem, samo malo te strecne kad kaze, ono, sve je ok, [I]ALI[/I]... Ma videcemo sad u ponedeljak, da i to jednom skinem sa dnevnog reda vise...[/QUOTE] 40,000$us........prava sitnica.Nadam se da tu "NOVU DIREKTIVU" nisu dobili u ambasadi u Beogradu:smrc:
27.11.2009-Prijava za DV2011 24.05.2010-Stigla prva koverta 05.06.2010-Formulari poslati u Kentaki 10.06.2010-Formulari stigli u Kentaki 05.10.2010-Stigla druga koverta 02.11.2010-Zakazan interviju ( odložen za februar pa šta bude)....23.02.2011 dan "D" 23.02.2011-Bogatiji za 4 Vize ![]() 23.05.2011-Vežite se polećemo |
|
||||
|
||||
![]()
A bre, skupiš još malo love i ideš na EB-5 vizu kao grof! :ohman:
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=Score;19906]Covece, nece ostati mesta za amere u Chicago-u koliko nas tamo ima?! Bar sudeci po ovom forumu.
Sto se intervjua tice, ja sam BIO na mom 22. Novembra i sve je bilo fino i peachy... ali u jedmon u trenutku kaze mi NAS COVEK koji je radio na salteru (tip iz Vojvodine?) i koji je dilovao sa mojim slucajem, ovo je sve u redu samo gde vam je izvod iz banke? :wtf: Ja rekoh, pa niko mi nije rekao da ga donesem?? Ode ti on i eto ti dolazi konzulka posle dva minuta, i sva se presavila od izvinjavanja, kao nova direktiva, moramo da trazimo od svakoga pa kao "sorry al' jbg"... i dade mi novi termin da im donesem potvrdu iz banke, za prekosutra, u ponedeljak 6-tog. Kaze, 40,000 $US ce biti dovoljno za nas cetvoro, zena, ja i dva klinca. :blink: Ili ona cuvena I-forma. Ma nije problem, samo malo te strecne kad kaze, ono, sve je ok, [I]ALI[/I]... Ma videcemo sad u ponedeljak, da i to jednom skinem sa dnevnog reda vise...[/QUOTE] Sta cu Score kad jedino tamo imam nekog... a i nije bas Chicago nego Rockford za pocetak :) Sto se tice izvoda, koliko li traze da bude na racunu ako neko ide sam? Koliko cujem u Beogradu to nisu trazili, ali ko zna mozda od nove godine pocnu i ovde da traze da se prilozi?! |
|
|||
|
|||
![]()
u nekim ambasadama su uvek trazili. koliko je meni poznato u bg veoma retko. ono sto mene najvise zanima je da li si Score vec platio za vize pa su ti onda trazili izvod ili.........?
26. april - poslata prva koverta iz Kentucky-ja 13. maj - stigla prva koverta CN - DV211EU00011xxx 31. maj - poslali formulare nazad u Kentucky (bez povratnice, obicnom postom... ali uverena sam stici ce ili je vec stigla) 21. septembar poslata druga koverta iz KCC, stigla pocetkom oktobra 18. novembar zakazan intervju........odlozen... |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
iskustva sa USAFIS-om | boba i sale | Vaša strana | 12 | 22.12.2014 14:19 |
Intervjui - iskustva od ranije | landlord | Intervju (interview) - Ambasada | 337 | 12.05.2011 23:42 |
DV2011 Results | ljubilica | Prva koverta | 84 | 29.04.2011 21:31 |
DV2011 Countdown | Itmatrna | Prva koverta | 65 | 28.03.2010 19:47 |
DV2009 - Iskustva i intervjui iz sveta | landlord | Stare teme | 7 | 08.10.2008 22:58 |
![]() |