ZELENA KARTA - LUTRIJA  
Balkan
Njujork
Čikago
Los Anđeles

Nazad   ZELENA KARTA - LUTRIJA > FORUM > Retro > Stare teme

Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana.

Thread Tools Display Modes
Staro 07.05.2011, 19:00
Orange Orange je offline
Stari vuk

Datum prijave: 08.03.2011
US lokacija: California
YU lokacija: Srbija
Nepromenjeno

[QUOTE=Isabelle;22975]Mogu li ja dobiti link gdje ste nasli zvanicnu statistiku za ovu godinu da je tih 96% izvuceno 5 i 6.10..... Jer ako je to napravljeno na osnovu forumasa sirom svijeta, onda to nije validna statistika...Koliko god da je forumasa , puno je vise dobitnika koji ne ucestvuju na njima...[/QUOTE]

"We were working with some of dv2012 data posting it and chacking winners. About 250000 (250k) were sent from 6/10/2010 till 29/10/2010 divided to equal portions. Our statistic is - 96% of all our winners were post on 6, and 4% for rest 7-29. Also I can confirm that all wiiners from 6/10/2010 that were submit with spouse / childrens have all their spouce and childrens also win. About 6/10/2010 - 62% of all submited were selected.

I'm talking just about entries we were submitting ourselves. We have preparad 252643 entries and were submitting them 10000-12000 per day from 7 to 29. First day - on 6 we were submitting less entries (2250) as we were testing. (I can give per day numbers of submitting and winners if you want).

We have winners: 1301 win from 6, 0 win from 7 till 17, 57 win from 18 to 29.

Also I can say that we had more winners last year, even that we submited 220k entries. And winner ammount was near to equal among all days."

Nije to zvanicna statistika sve je sa foruma. Ovo sto sam ja kopirala je sa onog foruma koji smo dobili od CityLights, ([url]http://forums.immigration.com/showthread.php?323624-DV-2012-was-a-SCAM-!!!/page5[/url]) pisao je Fox25 ovde gore su kopirana njegova dva posta.
Sve sa foruma se uzima sa rezervom mozda je ovaj lik sve izmislio, ali i na nasem forumu je primeceno identicno - veci broj dobitnika prvih dana i parovi dobitnici, a ovaj uzorak je malo veci pa je zbog toga zanimljiv tj. konkretniji.

Last edited by Orange; 07.05.2011 at 19:11.
Staro 07.05.2011, 19:25
Orange Orange je offline
Stari vuk

US lokacija: California
YU lokacija: Srbija
Nepromenjeno

[QUOTE=jedan.od.nas;22981]Sačekajmo da proradi site. Vrlo moguće da je davao rezultate samo za prvih nekoliko dana ... možda otud niski brojevi, koncetracija prijavljenih u prvim danima i sl. iskreno iako smo i supruga i ja izvučeni, jaaaaaaako bi me obradovalo da vidim da srece ima i za druge ...biće to ok, ne popravljivi optimista sam :)[/QUOTE]

:1072: bilo bi super! :bravo::bravo: kakav bi to pozitivan shok bio :1072:
Staro 07.05.2011, 23:05
ZeljkoUSA's Avatar
ZeljkoUSA ZeljkoUSA je offline
Stari vuk

Datum prijave: 13.05.2010
US lokacija: Realno: Chicago
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

[QUOTE=spectra;22983]
Citat:
Prvobitno poslao korisnik olivera77
EEE Antares druze navijam i za tebe,mislila sam da si izvucen,a mesam tebe i Zeljka.
Evo zelim vam obojici da posle popravke servera procitate You have been selected ).......da jos dodam u listu vrhunskog!! :smil42d2:[/QUOTE]

Hvala i Oliveri i Spectri... Za sve razocarane 01.05. :beer:

Mada, ne zelim da se nadam..., ovo izvlacenje je vec bilo bolno :no: Ma...., idemo dalje pa sta bude... :bravo:
Staro 08.05.2011, 09:04
Alex016 Alex016 je offline
Član

Datum prijave: 26.11.2009
US lokacija: ...
YU lokacija: Leskovac (Srbija)
Pošalji Skype™ poruku korisniku Alex016
Nepromenjeno A šta sa onima koji su bili i ostali u bubnju?

Najgore je onima koji su se prijavili prvog dana, imali ogromne šanse, a nisu izvučeni :srbinpla:

Uzgred, ja i supruga smo aplicirali 20-og i nismo izvučeni :no:
Staro 08.05.2011, 09:21
Mirko86 Mirko86 je offline
Stari vuk

Nepromenjeno

edit.............................................................................
Staro 08.05.2011, 15:46
Positive Vibe's Avatar
Positive Vibe Positive Vibe je offline
Stari vuk

Datum prijave: 28.01.2010
US lokacija: Chicago, New York ili California
YU lokacija: Beograd, Obrenovac
Nepromenjeno

Jos uvek stoji:'We are experiencing technical difficulties at this time'.
Definitivno se nesto dogadja.
Bilo bi fer da se obrate s nekim saopstenjem.

01.11.2013. peta prijava na lutriju
Staro 08.05.2011, 15:58
Isabelle Isabelle je offline
Stari vuk

Datum prijave: 16.09.2010
US lokacija: Houston,TX
YU lokacija: BiH
Nepromenjeno

Ijao koliko mogucnosti moze biti, od toga da je neko hakirao, pa vikend niko se ne zamara sa tim, pa mozda popravljaju tu stvar sa malim i velikim slovima i brojevima, a mozda jednostavno nesto popravljaju, pa moze se desiti svasta, pa kad su bile otvorene prijave, sistem je padao par puta, pa nisu ni oni savrseni....Amozda je i trik da se malo smire ove tenzije, kao da se misli da oni nesto rade...ma u sustini, sto se mene tice, ja bih volila da svi prodju, ali ne moze...po meni logicno rjesenje bi bilo uzeti duple aplikacije tipa muz i zena, i onda ce se oslooditi dosta prostora, i onda ce jos ubaciti dobitnika...Mislim sistem je testiran sigurno....Ameri su to, nista se kod njih ne desava slucajno, sve su spekulacije, ja se samo bojim da ove reakcije ne naprave kontraefekat, pa da ne bude: e sad necete nikako- I lutriju ukinu..

Jedno je sigurno, a to je da sigurno nismo mi ti kojih da nije bilo oni ne bi znali da je veliki broj izvucenih iz 5 i 6.10...Pa dragi ljudi rade oni statistiku, na klik misa ...vidjeli su sigurno i prije zvanicnih rezultata...a sad zasto, kako i zbog cega, to je njima poznato...
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover. (Mark Twain)

Prijava 05.10.2010 - I put.
DV 2012 - Nista, idemo hrabro dalje..
II put DV 2013 nista...ne damo se...
III put DV 2014 ...Nope!
IV put DV 2015.....Nope!
V put DV 2016.....????
Staro 08.05.2011, 16:11
olivera77's Avatar
olivera77 olivera77 je offline
Stari vuk

Datum prijave: 06.07.2010
US lokacija: Dallas,Tx
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

Bez obzira sto je vikend IT sektor radi i vikendom,nesto se dogadja to je sigurno,ali ne verujem da ce oduzimati duple dobitke,to je mozda moguce samo kada se adrese supruznika poklapaju,a gde su i decko i devojka dobili to je prakticno nemoguce ako su im adrese razlicite.
Veoma je moguce da azuriraju bazu podataka jer niko nema CN veci od 16K,mozda su uploadovali samo deo podataka,ma ko ce ga znati.

Sto se tice ukidanja lutrije o tome je bilo reci proteklih godina,ali tu odluku mora doneti kongres.
No videcemo sta ce biti,nista ne zavisi od nas,to je ipak samo americka dobra volja da pruzi mogucnost legalne imigracije stranim drzavljanima.
Staro 08.05.2011, 16:19
Isabelle Isabelle je offline
Stari vuk

Datum prijave: 16.09.2010
US lokacija: Houston,TX
YU lokacija: BiH
Nepromenjeno

Pa dobro ako rade vikendom, zar tim strasnim strucnjacima treba 2 dana da rijese problem...ako treba onda je sigurno golem problem....U sto sumnjam, jer su dobitnici i 2010 provjeravali prijave online...ako je neko zapazio prije prvog Maja, je pisalo nesto kao: entrant status check for 2011....Ma ne znam, vidjecemo, ja sam dobitnik i normalno da se nadam da se nece ponavljati izvlacenje, sto bi bio nonsense, i uvijek u rjesavanju problema se pokusavaju zadovoljiti obadvije strane, tako da smatram da njihove pametne glavice ce naci neko rjesenje koje ce zadovoljiti sve.....
Znam da kongres ukida lutriu, i da se pita za sve bitno vezano za lutriju, ali sigurno ako je bio problem ove godine toliko veliki, sigurno ce doci do njih, a bojim se da ne bude: Sjeci problem u korijenu...:no::no::no:
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover. (Mark Twain)

Prijava 05.10.2010 - I put.
DV 2012 - Nista, idemo hrabro dalje..
II put DV 2013 nista...ne damo se...
III put DV 2014 ...Nope!
IV put DV 2015.....Nope!
V put DV 2016.....????
Staro 08.05.2011, 16:25
lukau13 lukau13 je offline
Drug član

Datum prijave: 30.10.2009
US lokacija: I *heart* NYC
YU lokacija: Trebinje, BIH
Nepromenjeno

Ma ljudi opusteno, bit ce dobro za obje strane! No sikiriki! ;)

Pravila pisanja