![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
odlicno...to me bas zanima,mada ne ocekujem neki previse konkretan odgovor:no:
|
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=Isabelle;23517]Ma nisu toliko smotani, imaju podatak tacno u zadnju cifru koliko je prijava bilo u Oktobru, i koliko je sada, nemoj da se zamaras s tim, jer oni moraju objaviti zvanicne statistike kasnije[/QUOTE]
Oni su vec objavili ukupan broj prijavljenih za DV-2012 i nece to vise ciniti. Ostaje im jos samo da objave po drzavama pojedinacno broj dobitnika. Znaci, i da je sistem pojeo neke ljude, i da recimo sad u bubnju ima 5 miliona manje ljudi u igri za Jul, nigdje se to prikazati nece. I u tom slucaju imaju dovoljno igraca da zadovolje broj dobitnika po drzavama! Vidjecemo kad prodje 15. Jul ko je dobitnik i pod kojim uslovima se usrecio! :==D: |
|
|||
|
|||
![]()
Zanima me jos jedna stvar...Da li je neko ko je prijavljen recimo kao ja 30. oktobra dobio mail?
|
|
|||
|
|||
![]()
Citam na immigration forumu da ima svakakvih situacija u vezi sa tim mailom.. Npr. nisu ga dobili ni neki koji su bili izvuceni 1.maja. Jedan je poslao 9 prijava a nije dobio odgovore na 5 mailova na hotmailu, 4 na drugim mail racunima dobio.
Jedan je poslao e-mail KCC-u i dobio odgovor: "If you checked the website and destroyed your confirmation number then you will automatically receive communication." Mislio sam da mozda ne salju mailove samo onima koji nisu stigli provjeriti rezultate, kao ja, ali opet ima i onih koji nisu provjerili a dobili mail... Zbrci izgleda nema kraja. Ima i [URL="http://forums.immigration.com/showthread.php?324435-Who-received-the-email-from-no-reply-state.gov"] anketa [/URL] i [URL="http://forums.immigration.com/showthread.php?324398-STATE.gov-sending-email-with-your-confirmatiopn-number-check-your-junk-mail"]jos jedna [/URL]rasprava. |
|
|||
|
|||
![]()
@nikita61
I suprug i ja smo dobili mail oko 18.05. a prijavila sam nas baš tog 30.10.Da kazem jos da imamo i razlicite mail adrese tako da nema zabune oko slanja. |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=Vladana123;23525]@nikita61
I suprug i ja smo dobili mail oko 18.05. a prijavila sam nas baš tog 30.10.Da kazem jos da imamo i razlicite mail adrese tako da nema zabune oko slanja.[/QUOTE] Također prijavljena 30.10. i stigao mi je mail 19.05.
|
||||
|
||||
![]()
Pretpostavljam da vecina ljudi ima svoj CN i da ovi mejlovi nece imati neki znacaj. Nije takav slucaj za onoga ko je pobesneo, izbrisao, pocepao,....
Svi mi ostali, sta ima veze, svejedno je dobili mejl ili ne, jel tako...?!? Ne verujem da su dobili samo oni koji su u bubnju.... |
|
|||
|
|||
![]()
I hope so. Nista nam drugo inace i ne preostaje nego da se nadamo:obrva:
|
|
|||
|
|||
![]()
Evo odgovora za sad. Kao što smo i očekivali poruka je generirana automatski, no možda se ipak netko i oglasi s konkretnijim odgovorom.
Greetings, Your inquiry or message has been received and routed to the appropriate group. If you are looking for the latest DV Lottery instructions, they can be found here: [url]http://travel.state.gov/visa/immigrants/types/types_1318.html[/url]. This is an automated message, please do not reply. :woohoo::woohoo::woohoo:
|
|||
|
|||
![]()
Nego ljudi pišite im svi, neka vide da ima puno ljudi koji nisu dobili taj nesretni mail. adresa (na koju sam ja poslao) je: [email]KCCDV@state.gov[/email]
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Da li je moguće dobiti GC preko lutrije ako si ilegalac u SAD-u? | tina14_4 | Stare teme | 11 | 03.12.2010 19:10 |
termini nove lutrije | meliha | Vaša strana | 2 | 11.08.2010 17:13 |
![]() |