![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » ZAKLJUCANO: Dobitnici Maj 2015 DV 2016 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ja u zivotu nisam radio dvoklik na OK, Next, Submit i sl. pa sam sinoc bar 5x dobio "session".
|
|
|||
|
|||
![]()
Jednostavno je objasnjenje za session timed out. Ako neko misli da je time selektovan moram ga razocarati, postoji sesija koja kada istekne prekida se komunikacija izmedju baze i browsera. Ako kliknete na BACK dugme pojavice se session timed out, onda to znaci da ste izabrani? naravno da ne. Jedino ako i postoji uopste greska to je u podacima koji su uneseni i nema nikakve druge baze pobogu.
|
|
|||
|
|||
![]()
Hvala bogu pa se javio neko pametan!! Krenuo sam da pravim nalog i vidim da se javio neko sa nickom TEST471 da objasnio famozni "Session timeout". Manite se nebuloza i potpuno glupih teorija da su ti sa "Session timeout" dobitnici! Uzmite lepo pa proverite sami. Otidjite na sajt, unesite podatke kliknite JEDNOM submit i izbacice vam has not been selected. Uradite isto to ali kliknite 2x na submit i izbacice vam "Session timeout". Nemojte nasedati na gluposti trolova koji su sebe prozvali strucnjacima zato sto znaju da skinu film sa torenta!
Takodje, post koji je postavila pahuljica ne treba uopste da vas uplasi jer je i to fake i maslo nekog trola koji sada pali masu. Prvo, otidjite na njihovu zvanicnu stranicu i videcete da takvog pisma uopste nema. A drugo, za ovakav problem sa kojim se suocavaju trenutno svi prijavljeni na lutriji se SIGURNO americka agencija ne bi obratila sa "HELLO EVERYONE" jer im zvanicna saopstenja ne pisu tinejdzeri. Ja sam i juce i danas u par navrata proverio i za sebe i za devojku i naravno bilo je has not been...nakon toga se popnem ovde na forum da vdim da li se neko mozda javio i to je to. Taj postupak cu ponavljati sigurno u narednih nedelju dana dok kad pretpostavljam da ce sve doci na svoje. Svima nama je ovo nepotrebno mucenje i radije bih zeleo da sam juce zasigurno saznao da nisam izvucen i procitao na forumu slavlje srecnika i da nastavim dalje sa zivotom nego ovako. Ali opet, nemojte gubiti zivce i vreme trazeci po netu odgovore na ove probleme jer cete svakako naici na neke budale kojima je trenutno smisao zivota da se zajebavaju sa ljudima-i tako krene to u krug i ispadne i ova glupa teorija sa session timeout. Sretno svima u narednih par dana, pa da se barem petoro ljudi sa ovog foruma raduje |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
ovo sa session time out je istina, neki ljudi kliknu iz navike dva puta na submit. however, pogledaj što su rekli na official twitter str. https://twitter.com/TravelGov/status/596016283549831169 ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Zapravo, tako su se obratili "HELLO EVERYONE" i obavijestili ljude da nema greske i da sve radi ok.
![]() Virni na njihov facebook, twitter, itd. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Odgovorio si njima ali si moj post preskocio. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ni ja ni supruga nismo prošli
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Lupetaju "eksperti" isto kao i laici, mozda cak i vise...
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Dv-2016 | Anna085 | Prijava na Lutriju | 291 | 08.10.2015 18:51 |
DV2015 dobitnici koji ste broj | sombrero | Vaša strana | 611 | 24.08.2015 09:10 |
Ds-260 dv-2015 | johnywalker | Vaša strana | 372 | 24.03.2015 14:28 |
Dv-2015 | Cosmo | Vaša strana | 921 | 23.06.2014 08:11 |
Dobitnici DV2012 koji se nisu prijavili 5. ili 6.10. | Vuvuzela | Stare teme | 88 | 16.05.2011 13:19 |
![]() |