ZELENA KARTA - LUTRIJA  
Balkan
Njujork
Čikago
Los Anđeles

Nazad   ZELENA KARTA - LUTRIJA > FORUM > Retro > Prva koverta

Prva koverta Dobili ste prvu kovertu sa formularima koje treba poslati američkoj vladi. Šta sad?

Prva koverta » DV2012 Results » Bitni linkovi
O prvoj koverti Formulari Korisne informacije Proverite prijavu Učlanite se

Thread Tools Display Modes
Staro 16.07.2011, 16:12
exposed98 exposed98 je offline
Član

Datum prijave: 16.07.2011
Nepromenjeno

Da li je moguce da mi se ponovo posalje sifra putem maila ukoliko sam zaboravio?
Staro 16.07.2011, 19:58
Milosdv's Avatar
Milosdv Milosdv je offline
Stari vuk

Datum prijave: 09.01.2009
US lokacija: Hollywood, FL
YU lokacija: Beograd, Voždovac
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik mikiSA Prikaz poruke
I Opet has been selected!
Sestra govori da igram bingo ovih dana, jer su veoma male sanse da neko ko je prvi put izvucen bude opet izvucen (sad je broj u 26 hiljada...)
Opet si izvucen ? hehehe KRALJU CESTITAM TI

Ovo sto kazu chombe_bg i citizenx u potpunosti se slazem, ljudi nemoj da ste lenji i GOTOVANI pa izvuceni ste to su slatke muke.
chombe_bg OPUSTENO i ja sam BESAN KAO PAS

exposed98 Da li je moguce da mi se ponovo posalje sifra putem maila ukoliko sam zaboravio?
Na koju sifru mislis?
Staro 16.07.2011, 21:03
Positive Vibe's Avatar
Positive Vibe Positive Vibe je offline
Stari vuk

Datum prijave: 28.01.2010
US lokacija: Chicago, New York ili California
YU lokacija: Beograd, Obrenovac
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik mikiSA Prikaz poruke
I Opet has been selected!
Sestra govori da igram bingo ovih dana, jer su veoma male sanse da neko ko je prvi put izvucen bude opet izvucen (sad je broj u 26 hiljada...)
Ma da li je moguce???

Mislim da bi trebalo i Bingo i Loto i sve ostalo sto postoji da igras, jer te je definitivno krenulo, pa da nastavis seriju...

Ovo je stvarno...

01.11.2013. peta prijava na lutriju
Staro 16.07.2011, 21:10
Lotus Lotus je offline
Drug član

Datum prijave: 10.03.2011
US lokacija: New York
YU lokacija: Hrvatska
Nepromenjeno

Evo mene sa jos malo paranoje..

1.Dakle po forumima je opcenito misljenje da nesto ne valjda sa ovim odabirom, neki govore da se rezultat pojavi a nakon par sati je Not selected a onda opet nakon par sati je Selected.

2. Rusi opet po statistikama razlicitih privatnih agencija koje vode prijave za manje skupine ljudi, tipa 2000 komada prijava kazu da nikad manje nisu imali SELECT-iranih. Ima i agencija koje su prijavile po 1000 ljudi a da niti jedan nije dobio.

3. Afrikanci se ne bune, kod njih je sve kako treba prema statistici... Cak ih je puno koji su dobili i u Svibnju i sada...
Ljudi su razocarani i bijesni i citati poput ovoga sa jednog od foruma sve govori... "Africans were winning in all lotteries from DV-1619 to DV-1865. You should give other folks a chance!"

4. Ne mogu naci onog tipa koji mi je negdje oko 04. Svibnja 2011 i rekao da nesto nije u redu jer je maknut sa ruskog foruma gdje je medju prvima rekao da su svi izvuceni prijavljeni u prva dva dana ali se pojavio netko tko ima slicni nacin pisanja i govori da je manje dobitnika ali ne toliko da bi se stvarala panika te komentira da smatra da postoji strah onih koji su dobili sada DV 2012 da ako budu bilo kakve detalje pisali poput datuma prijave ili datuma kada su dobili mail sa brojem za Srpanj da opet ne dodje do nekih komplikacija tako da vecina ljudi suti a opet je forum posjecen jednakim intezitetom jer ako malo budemo iskreni, da nema ovih foruma, nebi ljudi ni znali da su dobili oni koji su se prijavili u prva 2 dana prijava.
Zanimljivo je da se cak na ovom forumu nitko nije pohvalio kada se prijavio.
Neki generalni strah postoji... a niti se ne cudim...

5. Jedan ekonomist ( a ja volim tu struku) je ubacio broj dobivenih pobjednika u Svibnju i prema anketama forumasa je vidio da je oko 20% Svibanjskih dobitnika dobilo i sada, i kada je ubacio broj ostalih dobitnika iz Svibnja u sadasnji izracun, postoji (kazem postoji) vjerojatnost da su si ameri uzeli slobodan prostor ako ipak ovi koji su u Svibnju dobili DV, dobiju preko suda mogucnost prijave, da im ukupno bude granicni broj dobitnika, ili seljacki receno, malo je ljudi dobilo sada DV, kada ova saga sa Svibanjskim pobjednicima zavrsi, onda ce ili vratiti njima DV ili ce ostatak ekipe koji su izabrani za Srpanj dobiti svoju stranicu sa SELECTED jer stvarno ima malo ljudi koji su dobili. Oni koji stvarno zele dobiti, pregledavati ce barem jednom mjesecno.... neki i vise puta dnevno...
Staro 16.07.2011, 22:22
vrhunski vrhunski je offline
Proteran

Datum prijave: 17.06.2010
US lokacija: San Jose, CA
YU lokacija: Belgrade, Serbia
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Lotus Prikaz poruke
Evo mene sa jos malo paranoje..

1.Dakle po forumima je opcenito misljenje da nesto ne valjda sa ovim odabirom, neki govore da se rezultat pojavi a nakon par sati je Not selected a onda opet nakon par sati je Selected.
To je zato sto koristis firefox tamo gde se kaze da koristis iskljucivo Internet Explorer 6.0 ili 7.0.
I meni se isto desilo juce kad sam bio kod advokata ) jbt na trenutak sam se ukocio
Staro 17.07.2011, 07:41
MrDax MrDax je offline
Drug član

Datum prijave: 03.05.2011
Smile Cao svima

Nakon prvog "ponistenog" izvlacenja skoro sam zaboravio za lutriju i evo se jutros setim da proverim i opet sam dobio, zena nije (opet). Svasta.
Staro 17.07.2011, 08:03
mario mario je offline
Član

Datum prijave: 01.05.2011
US lokacija: Nameravam da zivim u IL
YU lokacija: Zivim u Beogradu
Nepromenjeno

ja samo znam da cn bacati necu......

srecno svim dobitnicima....
Staro 17.07.2011, 18:09
jony10 jony10 je offline
Član

Datum prijave: 17.07.2011
Nepromenjeno

Pozdrav svima,
Nov sam na forumu,posle 6-7 godina prijavljivanja konacno mi se sreca osmehnula. Nisam vrsio proveru maja,skroz mi je otislo od pameti,juce sam probao i
Mene zanima sledece: nakon sto stignu popunjeni formulari u Kentaki, kada moze da se ocekuje poziv na intervju u ambasadi u BGu?
I jos nesto: kada sam aplicirao za DV 2012 za obrazovanje sam cekirao University degree (imam 6. stepen, tj. diplomu vise skole izdatu od strane Ekonomskog fakulteta, sto ce reci da je izdata od strane Univerziteta) medjutim, citajuci komentare po forumu cini mi se da je trebalo da cekiram opciju Other, pa me sada plasi da li ce to predstavljati neki problem i da li da opet cekiram University degree ili pak Other...???
Unapred HVALA SVIMA!!
Staro 17.07.2011, 19:21
Jalle007 Jalle007 je offline
Član

Datum prijave: 29.10.2008
Nepromenjeno Mr

Evo prpa mi je , želim da provjerim svoj status
ali ne smijem da se logujem...
Staro 17.07.2011, 19:29
Jalle007 Jalle007 je offline
Član

Datum prijave: 29.10.2008