![]() |
|
|
Intervju (interview) - Ambasada Pitanja vezana za dokumentaciju, specijalne slučajeve i pitanja tokom intervjua |
Intervju (interview) - Ambasada » Makedonija: Intervju » Bitni linkovi | ||||
O drugoj koverti | Lekarski pregled | Ambasade | Intervju | Korisne informacije |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Zdravo, cestitki za ponatamosniot proces do dobivanje na viza
Slobodno pisi mi privatna poraka ke ti objasnam, samo bez stres |
|
|||
|
|||
![]()
Dali nekoj do sea so e dobil na lotarija za green card go imaat odbieno?
|
|
|||
|
|||
![]()
koi ti bese CN i dali imam sansi so CN 34*** da bidam viknata
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
jas nikade ne procitav deka se viknati vakvi golemi broevi ve molam za iskustvoooo
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
[quote=dimko;67014]zdravo, iskreno sekogas treba da imas nadez, dokolku
Ke go pratam D260 na 21 juni nemozam porano zosto verenikot mi e vo Afrika i mora da go cekam da se vencame znam deka prilicno e kasno ama nemam drug izlez a vidi sea negde od lani idto vaka visok broj pa pratil tek oktomvri D260 i dobil viza taka da se utesiv malce samo so ke cekam cela godina da me vikna |
|
|||
|
|||
![]()
Zdravo na site,
Imam edno prasanje dali znaeete od prilika koi treba da se primanjata na sponzorot za 3ica imigranti? Fala pozz |
|
|||
|
|||
![]()
zdravo i od mene. imam relativno mal broj 2018eu00005XX. ds260 se uste ne mi e popolneto od pricina sto nemam sponzor. e sega da mi kazite kolku treba na banka da imam $ za triclena familija (2 vozrasni + 1 dete) za da ne mi baraat sponzor. i dali e zadolzitelno da ima sponzor ili nekoj pominal i bez sponzor i bez $ na smetka? blagodaram
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Zdravo! Najprvin cestitki! Jas i moeto semejstvo minatiot mesec dobivme viza bez I-134 ( sponzor ), no imavme dvajcata staveno pari na smetka za sigurnost. Mislam deka tamu i pred da otides na intervju e veke skoro jasno dali ke ti odobrat viza ili ne, no sepak nosevme potvrdi od banka. Vi posakuvam sreka, citajte se , kolku mozete poveke i sledete go bulletingot bidejki vie bi bile vo prviot mesec na intervju t.e. oktomvri, sto znaci deka sredinata na april najdocna bi trebalo da zaminete dokolku dobite viza. Inaku za da go popolbnite DS-260 ne vi treba sponzor tuku nekoj poznat vo USA cija adresa bi ja navele kako adresa na koja bi vi pristignale dokumentite vo slucaj na odobruvanje. Se nadevam bar malku pomognav, ako nesto ne vi e jasno ima tuka mnogu informirani dobitnici koi pominuvale niz istoto pa veruvam deka sekoj od nas bi saka da vi pomogne so informacii. Pozdrav |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Makedonija apostil | JOJO78 | Intervju (interview) - Ambasada | 11 | 26.02.2012 21:48 |
HM...zanimljiv intervju... | nelson | Vaša strana | 9 | 26.02.2009 10:27 |
Intervju zakazan ... | mvp977 | Druga koverta | 3 | 23.10.2008 17:16 |
MAKEDONIJA i AP KiM - Gde obaviti lekarski pregled | srdjevic | Uputstva za dobitnike | 0 | 10.10.2008 08:17 |
intervju-kako izgeda | wingreen | Stare teme | 18 | 08.07.2008 05:50 |
![]() |