![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Dv-2017 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Jedini pravi link za proveru je https://www.dvlottery.state.gov/ESC/ Ko se prijavio sa DV-2017 moze proveriti da li je izvucen od 03.05.2016. u podne po EDT, odnosno od 18h po nasem vremenu
1. DV-2017 Dobitnici Tabela 2. DV-2018 Dobitnici Tabela 3. DV-2019 Dobitnici Tabela 4. DV-2020 Dobitnici Tabela ----------------------------------- DV2017 - Has not been selected DV2018 - Has not been selected DV2019 - Has not been selected DV2020 - Has not been selected DV2021 - Has not been selected DV2022 - Has not been selected |
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav svima... nadam se da sam pogodila temu. Prijavili smo se za DV 2017. Ne znam kako ceo sistem funkcionise pa bih volela da dobijem odgovore od ovih divnih ljudi koji razmenjuju svoja iskustva.
|
|
|||
|
|||
![]()
@makili86 imate sve na forumu od a do š,što bi se reklo.Odaberite šta vas tačno zanima i prelistajte,sve je sažvakano.Poz
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Dragi forumaši,
neka nam je svima sa srećom. Bliži se maj, ko bude selected imaće slatke muke kako popuniti formulare (o kojim sam samo čitala na forumu), gdje ići itd. Opet s druge strane, oni sa ''not be selected'' biće tužni zašto nisu selected... Biću slobodna da iznesem svoje mišljenje o odlasku... - jezik ne poznajem dovoljno, nikad ranije nisam učila u školi ili na fakultetu engleski ali sam pohađala kurs pa više nisam baš bez ikakvog znanja. Svakako, nije to zavidan nivo nikako ![]() - imam supruga koji na engleskom zna reći dobar dan i srećno i kćerku od 4 godine koja poznaje bolje engeski od tate ali manje od mame Kada bih bili ''selected'' bila bih presrećna iz razloga što bih bar dobila šansu (uslovno rečeno jer je pitanje da li bi dobili vizu) da svom djetetu pružim šansu da ode iz ovog javašluka, lopovluka i totalno neuredjenog sistema. Za razliku od mnogih drugih koji nemaju posao u ovoj državi ja ga imam i radim kao ''šef jednog odjeljenja u ne baš tako maloj firmi'' ali vjerujte da bih vrlo rado tu svoju poziciju zamijenila za poziciju ''spremačice'' u USA. Ja ovdje radim dan-noć da bih mogli otplatiti kredit za stan (stan od 38m2) i obezbijediti koliko-toliko normalan život našem djetetu a kćerka samo ima majku ''na papiru'' ili u večernjim satima koja je opet pored laptopa čitajući zakone i radeći. Znam da ni u USA nije lako i da ništa ne pada s neba ali svakako mislim da mi je i ovdje ''pidžama - posao'' pa zašto onda ne pokušati pružiti sebi i svojoj porodici drugu priliku u životu, da vidimo kako bi to funkcionisalo tamo. Bojim se da će ova država biti u totalnom kolapsu kada moje dijete odraste, neće oni imati kapacitet da vrate državne dugove koliko su ''ovi' spremni da se zaduže... E kako vam se ''izjada'' sada mi je lakše... ![]() Srećno svima! |
|
||||
|
||||
![]()
ZTP, lepo ste napisali i mislim da nam je vecini na ovom forumu, ako ne i svima, isti cilj.
Borba nam ne gine, ali bar da ne bude kao ovde, sa vetrenjacama, nego budemo u prilici da vidimo i neke rezultate te borbe. Sigurno da ni sami ne znamo sta nas sve ocekuje ako budemo dobili priliku, ali hocu da verujem da moze da nam bude bolje. Srecno svima jos jednom!
1. DV-2017 Dobitnici Tabela 2. DV-2018 Dobitnici Tabela 3. DV-2019 Dobitnici Tabela 4. DV-2020 Dobitnici Tabela ----------------------------------- DV2017 - Has not been selected DV2018 - Has not been selected DV2019 - Has not been selected DV2020 - Has not been selected DV2021 - Has not been selected DV2022 - Has not been selected |
|
|||
|
|||
![]()
Interesuje me da li neko zna šta se dešava ako sam u međuvremenu posle prijave otišao u inostranstvo i izvuku me? Da li postoji mogućnost da se intervju i ceo proces odrade u ambasadi u zemlji u kojoj se trenutno nalazim ili mora u Srbiji?
|
|
|||
|
|||
![]()
Pitanje za clana ZTP; U slicnoj smo situaciji, ja sam konkurisala sa suprugom i detetom od 5 god. Kazi mi koje obrazovane imate suprug i ti? Da li imate fakultete? Nesto se bojim da se sve gleda. Mi imamo oboje SSS (IV), s tim da ja imam jos par ispita da zavrsim visu skolu ali to nisam navela nigde jer nemam zavrseno. Pozdrav i srecno svima
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Predlog za sve, upišite neki kurs jezika, oplemnite svoje znanje danas, a ne sutra kada budete izvučeni. Bićete u velikoj prednosti. To što imate šansu da dobijete GC ne znači vam ništa. Zamislite odete da tražite posao, i oni vas pitaju nešto, a vi ne znate da beknete.. Ako mislite "lako ću" ok samo napred...
DV2015 - has not been selected x2 DV2016 - has not been selected x2 DV2017 - has not been selected x2 DV2018 - has not been selected x2 DV2019 - has not been selected x2 DV2020 - has not been selected x2 |
![]() |
Tags |
dv 2017 - 02.10.2015 |
|
|
![]() |