![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Dv-2017 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ima mnogo srecnika sa zavrsenom srednjom skolom koji su izvuceni. Zelimo da verujemo da je lutrija ipak to, lutrija, i da ne "gledaju" koga izvlace.
1. DV-2017 Dobitnici Tabela 2. DV-2018 Dobitnici Tabela 3. DV-2019 Dobitnici Tabela 4. DV-2020 Dobitnici Tabela ----------------------------------- DV2017 - Has not been selected DV2018 - Has not been selected DV2019 - Has not been selected DV2020 - Has not been selected DV2021 - Has not been selected DV2022 - Has not been selected |
|
|||
|
|||
![]()
Clanu Kuguar zahvaljujem na odgovoru. Znam i svesna sam da je za prijavu minimum IV SSS tj. 12 god. skolovanja... Citala sam uslove i iskustva clanova vise puta. Engleski mi je solidan, naravno uvek moze mnogo bolje. Volela bih naravno da je tako, nego me je zanimalo da li fakultetski obrazovani ljudi ipak cesce budu izvuceni ili ne... To je sve. Hvala Vam na savetu, svakako cu razmisliti o tome.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Ne razumem vas novajlije. Stvarno je "problem" citati forum! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Evo, na glupo pitanje nadam se ne tako glup odgovor: DS260 je formular koji se popunjava nakon sto ste izvuceni. Za razliku od prijave, dosta je detaljan.
Postoji nekoliko tema gdje je on glavna stvar pisanja, npr http://www.zelenalutrija.com/forum/s...ighlight=ds260 Vrijedni clanovi su ga cak i preveli http://www.zelenalutrija.com/forum/s...ighlight=ds260 |
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav svima
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
a jel hoce neko da mi odgovori na pitanje? lagano je samo preskoceno. bitno mi je pa ono ako je neko upucen....
|
|
|||
|
|||
![]()
meni se cini da ima tamo opcija da napises u kojoj ces zemlji i gradu imati intervju
|
|
|||
|
|||
![]()
Da ali se situacija u medjuvremenu promenila, nakon moje prijave. Tako da... Ne znam da li postoji opcija da se to promeni nakon toga.
|
![]() |
Tags |
dv 2017 - 02.10.2015 |
|
|
![]() |