![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Dv-2017 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Tikica je apsolutno najazurnija i nainformisanija na forumu! Svaka cast i hvala ti na tome!
![]() ![]() Mala sugestija, mozes komotno kao BritSimon da se upustis u detaljno blogovanje o lutriji, nema sanse da omanes ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Sta ce nam dva BritSimona kad vidis da ni ovog jednog ljudi ne citaju kako valja vec nam stizu sve jedna ista pitanja ![]() Moj dan D... ah stize i to... evo polako se tremiram, bez razloga znam, ali tremiram se ![]()
DOBITNICI DV2016 TABELA - https://docs.google.com/spreadsheets...it?usp=sharing _______________________________________________ DV2016 - Prva prijava 30.10.2014. - Popunjen obrazac 05.05.2015. - Čuveni "Session timed out" 07.05.2015. - SELECTEEEEED!!! ![]() CN 2016EU00022xxx 17.10. DS 260 sent 18.04. Lekarski pregled 21.04. My green daaaaay ![]() ![]() ![]() 11.10. Evo živim u Njujorku gradu |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
hahahaha u pravu si sto se tica pitanja koja se u nedogled ponavljaju ![]() Jasno da je trema prisutna, ne znam da li je iko bio potpuno opusten, ali opet ponavljam, zaista nema razloga. Izvucena si, zadovoljavas sve uslove, s tim je 90% stvari zavrseno, samo fali "pecat" ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Nadam se da ce svi proci kako treba u ambasadi I da ce biti sve vize zelenih na forumu. I ipak ne treba da gubimo nadu ona je ta koja ne je dovela do ovde I ne trebamo da je napustimo na kraju, pa makar I da ne izadze nesto kako sto smo se nadali. Ovo mi je 12 godina po redu sto se prijavljujem I evo jos uvek se nadam. Srecno svima
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
1. DV-2017 Dobitnici Tabela 2. DV-2018 Dobitnici Tabela 3. DV-2019 Dobitnici Tabela 4. DV-2020 Dobitnici Tabela ----------------------------------- DV2017 - Has not been selected DV2018 - Has not been selected DV2019 - Has not been selected DV2020 - Has not been selected DV2021 - Has not been selected DV2022 - Has not been selected |
|
||||
|
||||
![]()
Hvala vam puno. Kao sto sam rekao nemozemo odustati nikako ipak se radi o nasoj buducnosti a najvise se borimo da barem nasa deca zivo u malo boljim uslovima od nas. Iskreno se nadam da ce ova godina biti srecna.
|
|
||||
|
||||
![]()
A vama je ovo prvi put kao sto vidim. Nadam se da ce biti prvo pa musko BetterFuture.
|
|
||||
|
||||
![]()
Hvala Vam. Ne nadam se puno da se ne bi puno i razocarao. I nama je pre svega buducnost deteta u glavi. Zivot ide dalje kako god... Srecno nam svima u maju!
1. DV-2017 Dobitnici Tabela 2. DV-2018 Dobitnici Tabela 3. DV-2019 Dobitnici Tabela 4. DV-2020 Dobitnici Tabela ----------------------------------- DV2017 - Has not been selected DV2018 - Has not been selected DV2019 - Has not been selected DV2020 - Has not been selected DV2021 - Has not been selected DV2022 - Has not been selected |
|
||||
|
||||
![]()
Isto razmisljamo I ja sam na drugu temu rekao deca su na prvom mestu da bar ona rastu u normalnim uslovima. Srecno svima I nadam se da ce svi ove godine imati razloga za slavlje u maju.
|
|
||||
|
||||
![]()
Dali bi mogli da napravimo neku listu prijavljenih. Nadam se da bi se sto vise ljudi upisalo. Evo da je zapocnemo pa nek se I drugi upisaju na listi.
1. DzokicaMicev (MKD) 2-PRIJAVE |
![]() |
Tags |
dv 2017 - 02.10.2015 |
|
|
![]() |