![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Nov sam ovde( prije nekih sat vremena sam se uclanio) i prvi put se prijavljujem ove godine:-) videcemo koje sam srece
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Evo 'se upisem i ja. I ja cu se prijaviti i ove godine. Ukupno drugi put
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Evo i mi da se dodamo.Prijavljujemo se i mi po drugi put.Mozda nas i izvuku ...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ljudii ... koje godine su max za prijavljivanje na lutriju ... ?! ... dali je moguce da se moji roditelji prijave koji vec imaju 40+ god ... jer i njima je ovo prvi put da se prijavljuju ?????
Last edited by Arminho; 26.06.2012 at 18:39. |
|
|||
|
|||
![]()
Mogu se prijavit samo je bitno da imaju cetverogdisnju skolu ili 2 godine radnog iskustava
|
|
|||
|
|||
![]()
Поздрав људи, DV 2014 биће моја 4-та пријава и надам се срећна, а свакако надам се и на октобар
![]() Сретно свима. |
|
|||
|
|||
![]()
Tvoji se mogu prijaviti i ici ako ih izvuku, ali ti ne mozes na osnovu njih kao clan porodice dobiti vizu i ici u USA ako imas vise od 21 godine! Ispravite me ako nisam u pravu jer mnogi misle da mogu otici na osnovu roditelja koji su vec u godinama a oni imaju vise od 21 godinu.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() A kada su u pitanju papirologije slanje koverti itd ... dali je to izumrlo ... ili pak se sada to vrsi preko e-maila ........ sorry mozda dosadujem .... prijavio sam se prije nekoliko dana ... i zato me dosta toga zanima oko lutrije Predpostavljam da ces me razumjeti ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Postao sam član pre par dana, ali pratim dešavanja na forumu već duže vreme.
Ove godine ću se prvi put prijaviti. Pozdravljam sve ljude sa foruma, a posebno moje Novosađane ![]() Srećno svima! |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Prijava za lutriju DV-2013 | jovke | Stare teme | 1006 | 08.08.2012 11:04 |
prijava za lutriju | a_ilcic | Stare teme | 3 | 21.10.2011 18:30 |
Zasto ne radi prijava na Lutriju? | dele506 | Stare teme | 53 | 17.11.2009 14:05 |
Hepatitis i prijava na lutriju | landlord | Stare teme | 2 | 02.09.2008 01:09 |
Uputstvo za prijavu na lutriju | srdjevic | Prijava na Lutriju | 0 | 26.04.2008 04:24 |
![]() |