![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Saglasna sam sa Zeljkom. Tacno je da svako ima pravo da se prijavi, besplatno je ali ipak prijaviti se a unapred reci verovatno ne bih ni otisao............deluje mi pomalo neozbiljno, da ne kazem sebicno. Kada sam ja slala prijavu silno sam zelela da me izvuku ali vreme prolazi, prestanete o tome da razmisljate, zivite svoj zivot, pravite planove i ono cap stize koverta 7 meseci nakon prijave. Tada jeste nastupilo razmisljanje sta sad i da li sad. Prelomili smo naravno u korist odlaska (ako prodjemo intervju naravno) ali hocu reci da prilikom prijavljivanja nije bilo second thoughts...
26. april - poslata prva koverta iz Kentucky-ja 13. maj - stigla prva koverta CN - DV211EU00011xxx 31. maj - poslali formulare nazad u Kentucky (bez povratnice, obicnom postom... ali uverena sam stici ce ili je vec stigla) 21. septembar poslata druga koverta iz KCC, stigla pocetkom oktobra 18. novembar zakazan intervju........odlozen... |
|
||||
|
||||
![]()
2 prijave, Zagreb, 2. put :)
|
|
||||
|
||||
![]()
Ja se ne bih složila.Puno ljudi ima silnu želju otići, međutim nakon što budu izvučeni ipak shvate da im je to prevelik rizik pa odustanu.( bilo je dosta takvih na forumu).S druge strane ima onih koji se prijave bez neke posebne želje i očekivanja, budu izvučeni ,shvate to kao " sudbinu " i odu...I Dreadnot i Landlord su žarko htjeli ići (dread je ako se ne varam aplicirao 12 puta), pa su se ipak kad su bili izvučeni premišljali...Pa i ti celestine si se -ako se ne varam dvoumila...
Mislim da koga sreća hoće, hoće ga bez obzira na sve( dakle i bez obzira na broj prijavljenih)... |
|
|||
|
|||
![]()
Upravo to. Kad se prijavljuses valjda zelis da te izvuku. A ja ovde procitah stav "prijavljujem se a ne ide mi se bas". Ili je to ona varijanta da to tako kazu protiv uroka ;)
26. april - poslata prva koverta iz Kentucky-ja 13. maj - stigla prva koverta CN - DV211EU00011xxx 31. maj - poslali formulare nazad u Kentucky (bez povratnice, obicnom postom... ali uverena sam stici ce ili je vec stigla) 21. septembar poslata druga koverta iz KCC, stigla pocetkom oktobra 18. novembar zakazan intervju........odlozen... |
|
||||
|
||||
![]()
Da, samo i oni koji su htjeli biti izvučeni, nakon sto budu , odjednom postanu nesigurni...i mnogi ne odu...a mnogi poput mimi koji nisu baš sigurni, nakon što budu izvučeni zaključe da im je to ipak suđeno..Imam takav primjer u neposrednoj blizini...
|
|
|||
|
|||
![]()
Whatever, ja sam vec izvucena! Odlucili mi a sad je na njima da oni odluce da li idemo ili ne :)
|
||||
|
||||
![]()
Moram ti priznat da ti pomalo zavidim...U svakom slučaju želim ti puno, puno sreće i da se se javiš od tamo koji put:bigkiss:
|
|
|||
|
|||
![]()
Volela bih svima, koji stvarno to zele ;), da se nadju na ovim mojim mukama. Nadam se da ce se sve nakraju isplatiti :)
Nisam neko ko posebno veruje u sudbinu ali eto cini mi se da sam izvucena u pravom trenutku. Dete nam je sad ni previse malo ni previse veliko, imamo novca da to ostvarimo (ne nesto previse ali za ono osnovno ne moram da mislim ili zajmim), imam posao na kojem mogu uzeti neplaceno te se vratiti ukoliko stvari tamo ne ispadnu bas kako treba.... Samo jos taj intervju da prezivim i da na njemu sve protekne kako treba i javljam!
|
|||
|
|||
![]()
Evo i nas, uz malo muke, konačno se prijavili!!!
Nek nam je sa srećom svima!!! |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=libertas222;19389]Ja se ne bih složila.Puno ljudi ima silnu želju otići, međutim nakon što budu izvučeni ipak shvate da im je to prevelik rizik pa odustanu.( bilo je dosta takvih na forumu).S druge strane ima onih koji se prijave bez neke posebne želje i očekivanja, budu izvučeni ,shvate to kao " sudbinu " i odu...I Dreadnot i Landlord su žarko htjeli ići (dread je ako se ne varam aplicirao 12 puta), pa su se ipak kad su bili izvučeni premišljali...Pa i ti celestine si se -ako se ne varam dvoumila...
Mislim da koga sreća hoće, hoće ga bez obzira na sve( dakle i bez obzira na broj prijavljenih)...[/QUOTE] Tacno tako, nisam zadovoljna zivotom u Srbiji, i kako kazes Libertas preveliki ke rizik. Ne kazem da necemo otici, ali da nismo 100% sigurni nismo. I ako izvuku, ide se tek 2012 do tada ima vremena da odlucimo. Nije lako doneti takve odluke. Nismo svi isti. Ne ljutim se zbog sugestija , i ne shvatam nista pogresno sto ste rekli celestine i drugi :))). pozzz. |
Tags |
dv-2012, zenidba |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
DV 2011 - Da se prebrojimo | zeljko987 | Stare teme | 447 | 08.04.2012 15:09 |
Uslovi za prijavu DV-2012 | alined | Stare teme | 356 | 26.12.2010 19:19 |
Da se prebrojimo..2010 | landlord | Prva koverta | 183 | 09.07.2010 08:17 |
Da se prebrojimo.. | landlord | Prva koverta | 272 | 27.05.2010 18:36 |
![]() |