![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
A to HTY, i da bilo ko zna kako zapravo sto je stvari, opet to nisam bio ja. Da stvarno jesi citao moje postove, u njima nikada nisam napisao: da Miladin nije kriv, iz prostog razloga sto licno mislim da jeste da Nastici nisu zlostavljali decu, jer nisam bio siguran niti sam imao bilo kakve validne podatke da decu hoce Arapi, Meksikanci, Kinezi, Pakistanci ili Liliputanci da su Amerikanci ovakvi ili onakvi... Ja Ameriku volim i i nemam potrebe da pisem bilo sta za ili protiv nje, ako ne mogu objektivno da sagledam cinjenicno stanje. Ali, i ovde imas gomile sranja i gluposti... Ja sam samo hteo ostavite prostora da nije sve u Srbiji toliko blesavo, da to sto je neko ruzan i duzan, a uz to i Srbin, ne znaci da ce sjebati svoju decu samo da bi dobio neku korist. To je bio moj prvi post na ovu temu jer ste ispljuvali coveka a da ne znate ni ko je ni sta je. I sto je jos gore, jos vam nije jasno sta sam ja u stvari pokusao da vam kazem. Prodji jos jednom kroz MOJE postove i ono sto sam JA napisao, pa ces videti. I to sto ste se osetili prozvanim da komentarisete na ovu temu govori jos vise o vama ko ste i sta ste. Clanak i nije istinit, ali vasa reakcija jeste. I za kraj, jebes ti sve ovo, i blic i ostale gluposti. Niko se od ovakvih gluposti nije leba najeo. Nego ako ikada budes dolazio u NYC, da zgrabimo mi jedno pivo, znam gde ima lep tocen Ginis, Stela u flasicama itd. A i gde ima fine meksicke, kineske, bosanske, srpske, tajlandske (i jos mnogo *ke) hrane, pa da mozes da uporedis jel bolje ovde ili kod tebe ![]() I kao odgovor na temu: NECE ti niko oduzeti decu ako ih budes kupao, samo nemoj dozvoliti da ti dete od osam godina slika sebe i mladju sestru ili brata gole, da ti te slike zavrse na sluzbenom kompu, i da taj komp nosis u servis ![]() Ovde ameri isto kupaju decu, ima gomila clanaka da se nadje na tu temu. I inace za kraj moje misljenje, ja sam bio prilicno ubedjen da je Nastic kriv, jer mi je njegova citava prica bila dosta suplja, Ali nisam hteo to da javno iznosim jer nisam imao nikakvog dokaza... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Bravo, kad bi se sve svadje ovako zavrsile, gde bi nam kraj bio... Al' gde ces da nadjes tol'ko pivo?!
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Citat:
I onda je na kraju zbog neslaganja u stavovima neko u mene (i druge) uperio prst i rekao da se ponašamo kao ovi: http://www.youtube.com/watch?v=nFWVwuUWB8w Sad otprilike znaš otkud takva vatrena reakcija. Ovde smo da delimo i razmenjujemo mišljenja i savete, a ne želim da neko sa strane u ovu lepu čorbu što smo zakuvali ubaci kereće govance koje 300mil ljudi (različitih boja kože i načina ponašanja) maltene naziva ljudožderima, a da se mi oko toga prepiremo. Citat:
Citat:
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() Gde nadje ovaj film. Kako sam vec x puta pomenuo, ja sam u USA hteo da dodjem par godina pre nego sto sam na kraju dosao, a jedan dobar drugar je skoro 2,5 godine pre mene zbrisao i poslao mi solju iz NYC-a sa porukom, ti si Ameriku video samo na slikama, a ova solja je u Americi zivela. Mislim da je tako islo, ipak je bilo odavno, ali jasna aluzija na ovaj film. Kad smo se culi telefonom, rekao sam mu ne samo da je zivela, nego je napravljena u Kini, putovala do USA i nazad do Srbije, tj. da je videla vise sveta nego 95% ljudi u Srbiji... Last edited by milelj; 18.01.2011 at 16:10. |
![]() |
|
|
![]() |