ZELENA KARTA - LUTRIJA  
Balkan
Njujork
Čikago
Los Anđeles

Nazad   ZELENA KARTA - LUTRIJA > FORUM > Razno > Vaša strana

Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god...

Zatvorena tema

Thread Tools Display Modes
Staro 18.01.2011, 05:32
milelj milelj je offline
Drug član

Datum prijave: 31.08.2009
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik TheNenad Prikaz poruke
Nije se podelio... podelili ste ga. Prelistaj po koju stranicu iza i pročitaj ko je započeo sa prozivanjem i deljenjem.
Mi nismo! Neko sigurno jeste ali to nisam ja. Da si citao moje postove video bi da ja nikada nisam napisao nedokumentovano lose/dobro protiv/za USA/SRB.

Citat:
Pustio si buvu, bacio si ulje u vatru, i sad se praviš kao uvređenim... ma nemojte molim vas. Niko ti ne govori gde ćeš da živiš i kako ćeš da živiš, ali molim vas sve da prekinete sa holier than thou ponašanjem, gde vi znate kako zapravo stoje stvari, a mi ostali smo idioti koji sanjarimo i uvlačimo se u dupe jednoj naciji. Pobogu, živite u državi od 300 miliona ljudi, a ključan faktor formiranja mišljenja o istoj jeste loše napisan tabloidni članak u Blicu!
Jesam bacio ulje na vatru da vidim ko ce se osecati prozvanim. Nisam bio iznenadjen.
A to HTY, i da bilo ko zna kako zapravo sto je stvari, opet to nisam bio ja. Da stvarno jesi citao moje postove, u njima nikada nisam napisao:
da Miladin nije kriv, iz prostog razloga sto licno mislim da jeste
da Nastici nisu zlostavljali decu, jer nisam bio siguran niti sam imao bilo kakve validne podatke
da decu hoce Arapi, Meksikanci, Kinezi, Pakistanci ili Liliputanci
da su Amerikanci ovakvi ili onakvi...

Ja Ameriku volim i i nemam potrebe da pisem bilo sta za ili protiv nje, ako ne mogu objektivno da sagledam cinjenicno stanje. Ali, i ovde imas gomile sranja i gluposti...

Ja sam samo hteo ostavite prostora da nije sve u Srbiji toliko blesavo, da to sto je neko ruzan i duzan, a uz to i Srbin, ne znaci da ce sjebati svoju decu samo da bi dobio neku korist.
To je bio moj prvi post na ovu temu jer ste ispljuvali coveka a da ne znate ni ko je ni sta je.

I sto je jos gore, jos vam nije jasno sta sam ja u stvari pokusao da vam kazem. Prodji jos jednom kroz MOJE postove i ono sto sam JA napisao, pa ces videti.

I to sto ste se osetili prozvanim da komentarisete na ovu temu govori jos vise o vama ko ste i sta ste. Clanak i nije istinit, ali vasa reakcija jeste.

I za kraj, jebes ti sve ovo, i blic i ostale gluposti. Niko se od ovakvih gluposti nije leba najeo. Nego ako ikada budes dolazio u NYC, da zgrabimo mi jedno pivo, znam gde ima lep tocen Ginis, Stela u flasicama itd. A i gde ima fine meksicke, kineske, bosanske, srpske, tajlandske (i jos mnogo *ke) hrane, pa da mozes da uporedis jel bolje ovde ili kod tebe

I kao odgovor na temu:

NECE ti niko oduzeti decu ako ih budes kupao, samo nemoj dozvoliti da ti dete od osam godina slika sebe i mladju sestru ili brata gole, da ti te slike zavrse na sluzbenom kompu, i da taj komp nosis u servis
Ovde ameri isto kupaju decu, ima gomila clanaka da se nadje na tu temu. I inace za kraj moje misljenje, ja sam bio prilicno ubedjen da je Nastic kriv, jer mi je njegova citava prica bila dosta suplja, Ali nisam hteo to da javno iznosim jer nisam imao nikakvog dokaza...
Staro 18.01.2011, 10:40
dare_ns's Avatar
dare_ns dare_ns je offline
Stari vuk

Datum prijave: 08.05.2008
US lokacija: West Dover, VT
YU lokacija: Novi Sad
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik milelj Prikaz poruke
znam gde ima lep tocen Ginis, Stela u flasicama itd. A i gde ima fine meksicke, kineske, bosanske, srpske, tajlandske (i jos mnogo *ke) hrane
E, ja bih vol`o taj Ginis hrana pored piva stvarno ide u drugi plan...
Već dugo samo turista.
Staro 18.01.2011, 11:36
Score's Avatar
Score Score je offline
Stari vuk

Datum prijave: 06.07.2010
US lokacija: San Francisco Bay
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik milelj Prikaz poruke
......

I za kraj, jebes ti sve ovo, i blic i ostale gluposti. Niko se od ovakvih gluposti nije leba najeo. Nego ako ikada budes dolazio u NYC, da zgrabimo mi jedno pivo, znam gde ima lep tocen Ginis, Stela u flasicama itd. A i gde ima fine meksicke, kineske, bosanske, srpske, tajlandske (i jos mnogo *ke) hrane, pa da mozes da uporedis jel bolje ovde ili kod tebe

........
I eto ti sto smo mi Srbi...pokarase se na krv i noz i ...odose na pivo! Tako i treba!
Bravo, kad bi se sve svadje ovako zavrsile, gde bi nam kraj bio... Al' gde ces da nadjes tol'ko pivo?!
Staro 18.01.2011, 14:38
TheNenad's Avatar
TheNenad TheNenad je offline
Stari vuk

Datum prijave: 24.09.2009
YU lokacija: True north of Serbia
Nepromenjeno

Citat:
Jesam bacio ulje na vatru da vidim ko ce se osecati prozvanim.
Oni koji su komentarisali suprotno od članka u blicu i bili prozvani ameroljupcima u ovoj temi, duh... Ko drugi? Znaš na koga si mislio kada si to napisao.

Citat:
Ja sam samo hteo ostavite prostora da nije sve u Srbiji toliko blesavo, da to sto je neko ruzan i duzan, a uz to i Srbin, ne znaci da ce sjebati svoju decu samo da bi dobio neku korist.
Apsolutno se slažem. Ne treba nekoga na osnovu nacionalnosti stavljati automatski međ' krimose, ali ono što ja takođe jesam govorio jeste da ne treba na osnovu nacionalnosti i nekoga da proglasimo za svecem (kao što su drugi uradili po novinskim sajtovima). Vrlo je lako moglo da se desi da su ljudi stvarno krivi, i onda bi došlo pitanje "koji đavo se naše diplomate baškare sa narodnim parama da bi pomogle nekoj pedofilčini", i sl. Po prirodi jesam skeptik za bombastične naslove, i više bih voleo da ova vest nije predstavljena na takav način da su samo par srpskih medija preneli nešto rekla-kazala informacija, jer na kraju krajeva dobijemo takav rezultat da kada nekome kažeš da imaš ambicije za zelenu kartu, dobijete čudne poglede od prijatelja i porodice (pa gde ćeš među te ludake, pa da ti oduzmu decu i pokatoliče...).

I onda je na kraju zbog neslaganja u stavovima neko u mene (i druge) uperio prst i rekao da se ponašamo kao ovi:
http://www.youtube.com/watch?v=nFWVwuUWB8w

Sad otprilike znaš otkud takva vatrena reakcija. Ovde smo da delimo i razmenjujemo mišljenja i savete, a ne želim da neko sa strane u ovu lepu čorbu što smo zakuvali ubaci kereće govance koje 300mil ljudi (različitih boja kože i načina ponašanja) maltene naziva ljudožderima, a da se mi oko toga prepiremo.

Citat:
njegova citava prica bila dosta suplja
Eto, to je moj osećaj tokom čitavog ovog veselja. I dalje mi je priča šuplja. Ali jebeš to, drago mi je da će deca da se vrate tamo gde im je mesto pa da imaju bolju šansu u životu.

Citat:
Niko se od ovakvih gluposti nije leba najeo.
Blic, Kurir i Press se ne slažu sa tobom

Citat:
Nego ako ikada budes dolazio u NYC, da zgrabimo mi jedno pivo, znam gde ima lep tocen Ginis, Stela u flasicama itd. A i gde ima fine meksicke, kineske, bosanske, srpske, tajlandske (i jos mnogo *ke) hrane, pa da mozes da uporedis jel bolje ovde ili kod tebe
Deal
DV2015 - Has not been selected
DV2016 - Has not been selected
DV2017 - Has not been selected
Staro 18.01.2011, 16:03
milelj milelj je offline
Drug član

Datum prijave: 31.08.2009
Nepromenjeno

Citat:

Gde nadje ovaj film.

Kako sam vec x puta pomenuo, ja sam u USA hteo da dodjem par godina pre nego sto sam na kraju dosao, a jedan dobar drugar je skoro 2,5 godine pre mene zbrisao i poslao mi solju iz NYC-a sa porukom, ti si Ameriku video samo na slikama, a ova solja je u Americi zivela. Mislim da je tako islo, ipak je bilo odavno, ali jasna aluzija na ovaj film. Kad smo se culi telefonom, rekao sam mu ne samo da je zivela, nego je napravljena u Kini, putovala do USA i nazad do Srbije, tj. da je videla vise sveta nego 95% ljudi u Srbiji...

Last edited by milelj; 18.01.2011 at 16:10.
Zatvorena tema

Pravila pisanja