![]() |
|
|
Uputstva za dobitnike Izvučeni ste? Čestitamo! Ovde možete naći informacije o svim etapama procesa, od izvlačenja do intervjua i dobijanja vize. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Ne znam da li si,ali proveri isključivo preko Internet Explorera,a ne preko drugih browsera jer je i meni to isto izbacivalo kad sam koristio Mozzila Firefox,e kada sam uključio IE radilo je sve bez problema.
|
|
|||
|
|||
![]()
Hvala ti puno.....evo provjerila sam HAS NOT BEEN SELECTED
![]() bit ce od drugi put ako Bog da, samo primjetila sam da dosta sa foruma nije dobilo ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Pred da pratim formulare zeleo bi se osigurati o nekim stvarima.
1. Jeli potrebno zalepiti slike na formularima ili je potrebno staviti ih u pliku? 2. U provinciji jeli potrebno ostaviti polje prazno ili N/A? 3. Would you like replacement card (DS-230 43a) jeli bolje ostaviti prazno ili stiklirati No? 4. Dali je potrebno pisati case number na formularima u gornjem desnom uglu? 5. Signature of applicant jel treba upisati ime ili se potpisati i dali datum treba biti datum kada je popunjen/pracen formular? Hvala puno. |
|
|||
|
|||
![]()
Imam isto prvo pitanje kao Skullnick, i sto se tice slika, mozda malo glupo pitanje, ali necu da budem neupucena, da li treba da posaljemo 2 IDENTICNE slike za svakog clana porodice i koje velicine?
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Naravno da sve to već ima objašnjeno kako na forumu tako i na sajtu američke vlade za one koji su izvučeni,ali s'obzirom da neke ljude mrzi da čitaju postavljaju ista pitanja koja se tako vrte u krug.Dobro i ja se za neke stvari nalazim medju njima,a i u nekim slučajevima možda je to ok jer forum je živ i aktivan.Ja sam upravo sve papire sredio i žena će poslati sutra poštom jer ja idem malo u Bosnu da se vidim sa sestrama iz Amerike i to nakon 20 god.
![]() Dakle fotografije kao prvo treba da budu IDENTIČNE dimenzija 600x600pixela(ja sam tako reko u foto radnji ne znam kolko je u cm) i njih ne treba lepiti,to će kasnije odraditi,ako sve bude u redu,ljudi koji rade u Kentaki,kolko sam ja skapirao... u province ne pišeš ništa(bar ja nisam) za replacement card sam štiklirao No case no. tj. bar code sam pisao na svakom papiru i Signature naravno svojeručan potpis crnom hemijskom olovkom |
|
|||
|
|||
![]()
@highvoltage84 hvala na odgovoru i srecno
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
POTPIS TREBA SAMO NA DSP-122 I DS-230 PART I,
NIKAKO SE NE POPISIVATI NA ZADNJOJ STRANI (4) DS-230!!!!!!! Iz step 2 stranice: Note: Each Form DS-230 Part II, Sworn Statement should be submitted unsigned. |
|
|||
|
|||
![]()
Da li se formulari na kraju potpisuju vlastoručno ili se upiše ime i prezime na kompu, jer vidim da ima različitih odgovora?
|
|
|||
|
|||
![]()
Mi smo potpisali rukom,cak i nas sestogodisnjak sam potpisao.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ja sam izostavila case number u desnom uglu, pitala sam Kentaki i usmenim i pismenim putem i rekli su mi da to nece uticati na dalju proceduru pri dobijanju GC. Potpisala sam se rucno, plavom hemijskom, a posle videh da kao treba crnom, ali to su trivijalne stvari...mene zanima ako neko zna, da li svako od nas ukoliko je poslao validna dokumenta, dobija i tu drugu kovertu, i da li cemo za nju biti obavesteni preko e-maila, regularnom postom ili opet preko confirmation ili case number? Sa brojem 18 5xx ne znam ni kada da ocekujem...unapred hvala na odgovorima, ako neko zna!
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
2012 prijave - Pitanja u vezi sa obrazovanjem i popunjavanje formi | IvanS | Prva koverta | 12 | 23.05.2012 13:06 |
Rešen Problem oko Popunjavanja Formulara DSP-122 i DS-230 | Johnny | Prva koverta | 19 | 09.03.2011 01:41 |
Pitanje u vezi kopija formulara | mariags | Prva koverta | 8 | 25.05.2008 15:26 |
Izvučen početkom maja (98xx) - Imam višak formulara?! | Marko | Prva koverta | 2 | 09.05.2006 19:16 |
![]() |