![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
taman sam se ohladio od izvalacenja not selected i zamislite sad oni priznaju gresku i ja izvucen budem sta onda ajd sve jovo nanovo :drool:
|
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=zeljkobn;23018]taman sam se ohladio od izvalacenja not selected i zamislite sad oni priznaju gresku i ja izvucen budem sta onda ajd sve jovo nanovo :drool:[/QUOTE]
ih zemljace slatke muke, samo da bude tako, al "baba Roska" u meni mi šapće da se tako nešto kuva ;-) |
|
|||
|
|||
![]()
sve je moguce mozda i pozelenimo :bravo:, hakleri su tu umijesali svoje prste
|
|
|||
|
|||
![]()
Ajde dok cekamo rasplet situacije, malo smijeha nije na odmet...:) Evo zasto se kvar ne popravlja na site-u...
[url]http://s39.radikal.ru/i083/1105/18/4019b1882598.jpg[/url] :D:D:D
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover. (Mark Twain) Prijava 05.10.2010 - I put. ![]() DV 2012 - Nista, idemo hrabro dalje.. II put DV 2013 nista...ne damo se... III put DV 2014 ...Nope! IV put DV 2015.....Nope! V put DV 2016.....???? |
|
|||
|
|||
![]()
ahahahahahahahahhaah VRH!
:==D::==D::==D::==D::==D::==D::==D::==D: |
|
||||
|
||||
![]()
Iz nekog razloga sam cvrsto verovao da cu biti izvucen ove godine, ali spadam u ekipu koja se razocarala 1. maja. E sad, ako uzmem u obzir sve sto mi se desilo od datuma prijave 20ti oktobar, pa do 1. maja, pa not selected, pa sad ovo sa technical difficulties... Zlo mi je pri samoj pomisli da i dalje ima sanse... Nada umire poslednja, kazu ljudi, ja kazem da nikad ne umire, ali ove slatke muke dok cekas odgovor... Nije mi dobro :)! ma dobro mi je samo mi se bas, bas, bas, bas, pakuju koferi za NYC!
|
|
||||
|
||||
![]()
Jos uvek stoji obavestenje:
[I]We are experiencing technical difficulties at this time. [/I] :aa: |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=ZeljkoUSA;23032]Jos uvek stoji obavestenje:
[I]We are experiencing technical difficulties at this time. [/I] :aa:[/QUOTE] Mislim da nije realno ocekivati da nedeljom nocu sredjuju sistem. Nisu momci placeni za to, tek sad im je poceo radni dan. :naughty: Mozda i nema problema sa sistemom, nego raspravaljaju sta im je ciniti dalje, pa je najlaksa opcija bila iskljuciti u narednom periodu on-line provjeru i sirenje sumnjive price. Ne zaboravimo mogucnost on-line provjere traje godinu dana, tako da sistem ne mora raditi 365 dana, pa im u tom smislu ne mozemo nista pribaciti. :obrva: |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=Gandalf;23029]Iz nekog razloga sam cvrsto verovao da cu biti izvucen ove godine, ali spadam u ekipu koja se razocarala 1. maja. E sad, ako uzmem u obzir sve sto mi se desilo od datuma prijave 20ti oktobar, pa do 1. maja, pa not selected, pa sad ovo sa technical difficulties... Zlo mi je pri samoj pomisli da i dalje ima sanse... Nada umire poslednja, kazu ljudi, ja kazem da nikad ne umire, ali ove slatke muke dok cekas odgovor... Nije mi dobro :)! ma dobro mi je samo mi se bas, bas, bas, bas, pakuju koferi za NYC![/QUOTE]
Ah razumijem te u potpunosti, pogotovo ovo za NYC! <3 |
|
|||
|
|||
![]()
sa immigration foruma, sad koliko je tacno videcemo uskoro
[quote] i called the KCC they said that's the website is experiencing technical difficulties , because the number of persone who check and it will be back soon any other change , the algorthme was good and the winner still winner and loser can try next year no cancel of nothing[/quote] |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
DV2012 Results | vrhunski | Prva koverta | 602 | 27.09.2011 19:21 |
DV2012 promenjena procedura - nema vise koverti? | kovacevs | Prva koverta | 65 | 07.07.2011 01:02 |
Za ove koji zive u Cikagu | srboljub89 | Vaša strana | 45 | 30.11.2009 03:13 |
Koji delovi grada? | curcin | Lokacije u USA | 9 | 27.02.2009 01:50 |
Na koji način doći (i ostati) u USA? | emigracija | Vodič za nove emigrante u USA | 0 | 06.09.2007 15:03 |
![]() |