ZELENA KARTA - LUTRIJA  
Balkan
Njujork
Čikago
Los Anđeles

Nazad   ZELENA KARTA - LUTRIJA > FORUM > Zelena Lutrija > Prijava na Lutriju

Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade

Prijava na Lutriju » Dv-2017 » Bitni linkovi
O Lutriji Uputstvo za prijavu Agencije za prijavu Korisne informacije Učlanite se

Odgovori

Thread Tools Display Modes
Staro 20.04.2016, 14:41
jasmin_nikol jasmin_nikol je offline
Drug član

Datum prijave: 23.09.2011
US lokacija: Čikago... Minesota....gde god nadjemo posao
YU lokacija: Beograd, Srbija
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik DzokicaMicev Prikaz poruke
Dali bi mogli da napravimo neku listu prijavljenih. Nadam se da bi se sto vise ljudi upisalo. Evo da je zapocnemo pa nek se I drugi upisaju na listi.

1. DzokicaMicev (MKD) 2-PRIJAVE
2. Jasmina i Nikola- 2 prijave

A mogli bi Tikicu da zamolimo da nas nauci kako da napravimo excel tabelu, tj.kako da je atachujemo
DV2018- ništa, ali biće
Reply With Quote
Staro 20.04.2016, 14:49
BetterFuture's Avatar
BetterFuture BetterFuture je offline
Amer

Datum prijave: 01.10.2015
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik DzokicaMicev Prikaz poruke
Dali bi mogli da napravimo neku listu prijavljenih. Nadam se da bi se sto vise ljudi upisalo. Evo da je zapocnemo pa nek se I drugi upisaju na listi.
I ja imam tu ideju od kako sam video da je Tikica napravila listu. Ali da ipak prvo sacekamo rezultate pa onda ko je izvucen moze da joj "ukrade" foru, ako se ona slaze naravno .
4. DV-2020 Dobitnici Tabela

-----------------------------------
DV2017 - Has not been selected
DV2018 - Has not been selected
DV2019 - Has not been selected
DV2020 - Has not been selected
DV2021 - Has not been selected
DV2022 - Has not been selected
Reply With Quote
Staro 24.04.2016, 13:13
AlisaGajdos's Avatar
AlisaGajdos AlisaGajdos je offline
Član

Datum prijave: 03.08.2015
US lokacija: Gde me put odnese...
YU lokacija: Srbija/Novi sad
Pošalji Skype™ poruku korisniku AlisaGajdos
Nepromenjeno

Pozdrav svima za DV-2017

Ja sam se takodje prijavila sa svojojm cerkicom dakle 1 prijava

Osecam se cudno sad kad je proslo par meseci od prijave prosla.me ona euforija pocetnicka. Sve imam vec nekako isplanirano sta ako bude i sta ako ne bude. Volela bi da budem izvucena al se ne nadam previse pa se valjda necu.mnogo ni razocarati.

Devojcica mi je jos mala ima tek 19 meseci i posto bi same isle bolje bi bilo da ide sledece godine kad nauci prvo srpski al bice kako bude Svakako ce biti dobro za nju

Ima li neko iskustvo da je otisao sam sa detetom?
Reply With Quote
Staro 24.04.2016, 14:58
jasmin_nikol jasmin_nikol je offline
Drug član

Datum prijave: 23.09.2011
US lokacija: Čikago... Minesota....gde god nadjemo posao
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik AlisaGajdos Prikaz poruke
Pozdrav svima za DV-2017

Ja sam se takodje prijavila sa svojojm cerkicom dakle 1 prijava

Osecam se cudno sad kad je proslo par meseci od prijave prosla.me ona euforija pocetnicka. Sve imam vec nekako isplanirano sta ako bude i sta ako ne bude. Volela bi da budem izvucena al se ne nadam previse pa se valjda necu.mnogo ni razocarati.

Devojcica mi je jos mala ima tek 19 meseci i posto bi same isle bolje bi bilo da ide sledece godine kad nauci prvo srpski al bice kako bude Svakako ce biti dobro za nju

Ima li neko iskustvo da je otisao sam sa detetom?
Dobro nam dosla, Alisa! Imate temu ovde posvecenu samo tome, odlasku sa malom decom, od putavanja avionom, preko obdanista do skole.... takodje imate mesta gde je dobro ici sa malom decom, pa prelistajte..... Ako Vas izvuku, svakako idete tek sledece godine 2017. srecno od srca!
DV2018- ništa, ali biće
Reply With Quote
Staro 25.04.2016, 00:41
Tikica Tikica je offline
Stari vuk

Datum prijave: 10.11.2014
US lokacija: New York
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik jasmin_nikol Prikaz poruke
2. Jasmina i Nikola- 2 prijave

A mogli bi Tikicu da zamolimo da nas nauci kako da napravimo excel tabelu, tj.kako da je atachujemo
Citat:
Prvobitno poslao korisnik BetterFuture Prikaz poruke
I ja imam tu ideju od kako sam video da je Tikica napravila listu. Ali da ipak prvo sacekamo rezultate pa onda ko je izvucen moze da joj "ukrade" foru, ako se ona slaze naravno .
Najmanji je problem što se tabelice tiče, i naravno da ću vam pomoći ukoliko bude potrebno, samo što i ja mislim da nema potrebe za tim pre izvlačenja.

Imate naš primer, generacija DV2016, ali i primer generacije DV2015 pa izaberite onaj koji vam bude jednostavniji za ažuriranje.

30.10.2014. - Popunjen obrazac
05.05.2015. - Čuveni "Session timed out"
07.05.2015. - SELECTEEEEED!!!
CN 2016EU00022xxx
17.10. DS 260 sent
18.04. Lekarski pregled
21.04. My green daaaaay
11.10. Evo živim u Njujorku gradu
Reply With Quote
Staro 25.04.2016, 07:27
rades7 rades7 je offline
Član

Datum prijave: 30.12.2015
YU lokacija: BiH
Nepromenjeno

Pozdrav svim dobrim ljudima na ovom forumu, kojeg sam detaljno čitao noćima i noćima...definitivno pomažete.

Kako se bliži datum izvlačenja, osjetio sam potrebu da se javim, pozdravim sve i zaželim nam svima mnogo sreće.

Ove godine se prvi put prijavljujem, zajedno sa suprugom i dvoje djece.
Reply With Quote
Staro 25.04.2016, 07:37
BetterFuture's Avatar
Amer

Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik rades7 Prikaz poruke
Pozdrav svim dobrim ljudima na ovom forumu, kojeg sam detaljno čitao noćima i noćima...definitivno pomažete.

Kako se bliži datum izvlačenja, osjetio sam potrebu da se javim, pozdravim sve i zaželim nam svima mnogo sreće.

Ove godine se prvi put prijavljujem, zajedno sa suprugom i dvoje djece.
Dobro nam dosli, rades7. Da, stvarno, kako se datum objavljivanja priblizava i meni nekako polako isplivavaju potisnuta razmisljanja o eventualnom prolasku u "drugi krug".

Srecno nam svima!

Reply With Quote
Staro 25.04.2016, 07:41
BetterFuture's Avatar
Amer

Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Tikica Prikaz poruke
Najmanji je problem što se tabelice tiče, i naravno da ću vam pomoći ukoliko bude potrebno, samo što i ja mislim da nema potrebe za tim pre izvlačenja.

Imate naš primer, generacija DV2016, ali i primer generacije DV2015 pa izaberite onaj koji vam bude jednostavniji za ažuriranje.
Ma samo da nam se posreci da procitamo tu famoznu recenicu...lako cemo da pravimo svakojake tabele...

9 more days to go and counting...

Reply With Quote
Staro 25.04.2016, 11:18
Kuguar's Avatar
Kuguar Kuguar je offline
Stari vuk

Datum prijave: 09.10.2014
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

Svi koji se prvi put prijavljujete, apsolutno ste svi isti, i ličite na sve nas kad smo prvi put igrali. Dakle poenta je da shvatite:
- ovo je lutrija
- ovde sreća odlučuje
- ako vas izvuku ne znači da ćete dobiti vizu
- život se ne završava ako vas ne izvuku
- nada poslednja umire

Dakle gledajte ishod lutrije, kakav god bio, sa vedrije strane. Nije lako otići, tamo ne padaju pare s neba, ali ovde ne cvetaju ruže. Svi koji su izvučeni, trebaće im dosta novca da. Tamo započnu život.
Dakle u iščekivanju rezultata:
- čitajte forum
- razmišljajte odakle ćete "iskopati" novac ako vas izvuku
- radite na sebi, upušite neki kurs jezika
- svi koji misle, a takvih je 90%, lako ću ja jezik, razumem sve sli ne pričam se varaju

Srećno svima!
DV2018 - has not been selected x2
DV2019 - has not been selected x2
DV2020 - has not been selected x2
Reply With Quote
Staro 25.04.2016, 13:06
kdragan77's Avatar
kdragan77 kdragan77 je offline
Stari vuk

Datum prijave: 08.05.2015
US lokacija: Castle Rock Colorado
YU lokacija: Banja Luka
Pošalji Skype™ poruku korisniku kdragan77
Nepromenjeno

Kada ovako citam odbrojavanje do izvlacenja, sve me nekako vrati godinu dana unazad . Znam sigurno da ce vas 1% od svih prijavljenih u vasoj zemlji biti izvuceni i da ce krenuti detaljno istrazivanje i pripremanje za ovu zivotnu promjenu.
Dosta je informacija na forumu i dosta dobrih ljudi koji su spremni nesebicno pomoci . Mnogo sam vremena proveo u istrazivanju sistema i zivota u Americi ali opet to nije to dok sam ne osjetis na svojoj kozi taj sistem i sam nacin zivota ovdje. Sa ovim ne mislim da nikog razocaram nego naprotiv kada imate informaciju o tacnim pravilima i vrijednostima kako sve funcionise u drustvu mnogo vam je lakse.
Sitno je do izvlacenja i iskreno vam zelim da budete izvuceni bar vi koji ste registrovani i aktivni na forumu posto znam da je veci broj onih koji voli biti anoniman i samo citati i ne sudjelovati u razmjeni korisnih informacija i misljenja na forumu.
Lijep pozdrav i svako dobro
10.08.2021. Postali USA drzavljanini
UNION POSLOVI
BALKANS BAKERY
Reply With Quote
Odgovori

Tags
dv 2017 - 02.10.2015

Pravila pisanja