![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Dv 2020 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
your connection is not private Tako mi piše.Ipak ću da sačekam koji dan. |
|
|||
|
|||
![]()
Ja mislim da je ovo treci put ali naravno nista. Imam turisticku ali mi svaki put kada odem i vratim se bude teze.
|
|
||||
|
||||
![]()
zadnje dve sezone stizalo se do oko 27K, ali pre toga do 42K su ladno prolazili.
|
|||
|
|||
![]()
Ja sam 35XXX ne znam da li da se nadam vidim dosta visokih brojeva...
|
|
|||
|
|||
![]()
Proverio i nista. Ovo mi je cetvrti put da se prijavljujem. Ali idemo dalje, nema odustajanja.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Eto, da se i učlanim klub:"HAS NOT BEEN SELECTED".
![]() Druga prijava. Pa, opet ništa. To je lutrija, to je takva igra. Igraju milioni, dobivaju sretnici. Svakom svako dobro! BTW. super je ovaj forum za sve moguće korisne informacije o U.S.A.. God Bless the USA! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Gledah sad doduse stare bulletine od prethodnih godina i primijetio sam u dosta slucajeva da su zadnjih par mjeseci bili current, to sustinski znaci da svi koji su izvuceni i poslali DS260 su i dobili poziv za intervju? |
|
|||
|
|||
![]()
Proverio preko one ip adrese...i 2x has not been selected...
Ko jos nije proverio nek' je sa srecom... Last edited by djpgiovany; 08.05.2019 at 21:32. |
|
||||
|
||||
![]()
Sada apsolutno ne može nikako da se proveri, sinoć sam 2h proveravao dve prijave, neprestano "rokao" refresh button, ali i pored toga ""HAS NOT BEEN SELECTED".
Prvi put se prijavljujem, pa je tu i neka doza razočaranje, ali šta da se radi. Igramo sve dok ne izvuku ili dok ne ukinu lutriju ![]() Srećno svima koji su izvučeni, a onima poput mene više sreće sledeće godine! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
![]() |
|
|
![]() |