![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Pitanja i odgovori - Q&A » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
Pozdrav svima.
Imam pitanje. Kod popunjavanja forme za DVlottery, u stvci gde se nalazi adresa izgleda ovako: Mailing Address – In Care Of Address Line 1 Address Line 2 City/Town District/Country/Province/State Postal Code/Zip Code Country. U polju "District/Country/Province/State", stavio sam "Vozdovac", kao opstina u kojoj zivim. Da li sam pogresio? Mozda sam trebao da napisem "Serbia"? Ako sam pogresio, da li uzimaju u obzir tu gresku i sledi diskvalifikacija? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
1. DV-2017 Dobitnici Tabela 2. DV-2018 Dobitnici Tabela 3. DV-2019 Dobitnici Tabela 4. DV-2020 Dobitnici Tabela ----------------------------------- DV2017 - Has not been selected DV2018 - Has not been selected DV2019 - Has not been selected DV2020 - Has not been selected DV2021 - Has not been selected DV2022 - Has not been selected |
|
||||
|
||||
![]()
Bitno mi je da necu biti diskvalifikovan ili ako me sreca pogleda (jelte, budem izvucen) sprecen da nastavim sagu zvana "zelena karta" .
![]() U svakom slucaju, spokojan sam zahvaljujuci odgovoru koji sam dobio. Sa srecom takodje i hvala na pomoci. |
|
|||
|
|||
![]()
Izvinjavam se sto pitam ovako, sigurno je vec bilo pitanje negde.
Da li mozemo poslati 2 prijave sa istog racunara ? Izvinjavam se ali nezgodno je pretrazivati preko telefona |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Jedini uslov je da se niko ne prijavi dva puta. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Pretostavljam da je i ovo pitanje bilo postavljeno ali ja ne mogu da nadjem odgovor.
Moja supruga je pored srednje skole zavrsila i visu strukovnu skolu. Studirala je tri godine na visoj medicinskoj i diplomirala poodavno. Visi radioloski tehnicar. Poceo sam da unosim podatke i po mojoj proceni to je "Vocational School". Medjutim kod provere su napisali da se to ne prihvata i ne zadovljavaju se kriterijumi. Da li neko moze da mi kaze koju opciju na kraju da stavim, jer ako nema opcija, stavicu "high scool". Bas sam u problemu. Hvala |
|
||||
|
||||
![]()
Da se nadovezem:
Ovo su ponude i posle "high shcool" ide "Vocational School", sto je ekvivalent za visu strukovnu skolu. 12. Highest level of education you have achieved, as of today: (1) Primary school only, (2) Some high school, no diploma, (3) High school diploma, (4) Vocational school, (5) Some university courses, (6) University degree, (7) Some graduate-level courses, (8) Master’s degree, (9) Some doctoral-level courses, and (10) Doctorate. See the Frequently Asked Questions for more information about educational requirements. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Srecno! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
A ovo je vocational: https://en.wikipedia.org/wiki/Vocati..._United_States To bi bili neki kursevi koji se završavaju nakon školovanja, a priznati su.
|
||||
|
||||
![]()
Nisam 100% siguran, ali čini mi se da je neko pre par godina pitao službenika ambasade na onim prezentacijma vezano za lutriju šta je ispravnije (vocational school ili university degree) i da je on rekao da je svejedno i da može i jedno i drugo. Ponavljam nisam siguran za ovo, ali čini mi se da sam tako pročitao negde, možda čak i na forumu.
Inače ja sam isto završio Visoku školu strukovnih studija i stavio sam University degree na prijavi. |
![]() |
Tags |
pomoc, srbija, trenutno u americi, usa, zelena karta |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
par pitanja za novajliju.. | sasha8338 | Stare teme | 3 | 20.03.2013 14:00 |
Par pitanja i tako :) | Leona | Vaša strana | 34 | 27.11.2008 23:57 |
Odgovori iz ambasade (o adresama i formularima) | Misa | Prva koverta | 1 | 02.06.2008 22:32 |
Neki odgovori iz ambasade | neky | Prva koverta | 4 | 25.05.2008 09:08 |
![]() |