![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Dv-2017 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Ljudi matematika je prosta, USCIS ima sjajnu bazu podataka i vrlo jednostavno uračuna u broj izvučenih procenat ljudi koji će odustati! To je sasvim normalno, život se menja, proces traje. Upravo to je razlog zbog koga se svake godine izvuče mnogo više od 50 000 ljudi. Za DV 2016 izvučeno je neto više od 91000 ako me pamćenje dobro služi, a nekih godina se izvlačilo i više nego duplo. Niko dakle ne može nekome da zauzme mesto, jer na kraju se uvek izda 50 000 viza. To što je neko odustao od svoje šanse nakon izvlačenja, samo pruža šansu izvučenoj osobi sa visokim brojem (koja ne bi stigla na red) da ipak dobije svoju vizu. Da se hipotetički ne prijave ti ljudi koji bi odustali, procenat izvučenih bi bio manji i to je to. Nadam se da je sada jasnije. ![]() Citat:
DOBITNICI DV2016 TABELA - https://docs.google.com/spreadsheets...it?usp=sharing _______________________________________________ DV2016 - Prva prijava 30.10.2014. - Popunjen obrazac 05.05.2015. - Čuveni "Session timed out" 07.05.2015. - SELECTEEEEED!!! ![]() CN 2016EU00022xxx 17.10. DS 260 sent 18.04. Lekarski pregled 21.04. My green daaaaay ![]() ![]() ![]() 11.10. Evo živim u Njujorku gradu |
|
||||
|
||||
![]()
Fiskalna 2015 godina je pocela 1. oktobra 2014 i trajala je do 30.septembra 2105. Za DV2017 smo se prijavili u fiskalnoj 2016. godini
EDIT: Dok sam pisao ovaj post Tikica je vec odgovorila
1. DV-2017 Dobitnici Tabela 2. DV-2018 Dobitnici Tabela 3. DV-2019 Dobitnici Tabela 4. DV-2020 Dobitnici Tabela ----------------------------------- DV2017 - Has not been selected DV2018 - Has not been selected DV2019 - Has not been selected DV2020 - Has not been selected DV2021 - Has not been selected DV2022 - Has not been selected |
|
||||
|
||||
![]()
Svake godine u ovo vreme uhvati me neka pozitivna trema i nada da ćemo možda baš ovaj put biti izvučeni. Prijavljujemo se već 6 godina unazad.. Volela bih da vidim kakav je to osećaj kad pročitaš da si među randomly selected
![]() Neka nam je svima srećno! |
|
|||
|
|||
![]()
Tikice i BetterFuture hvala na ispravci i informaciji
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ne čekajte toliko 3. maj, izgorećete od želje. Po pravilu, uvek bude zagušen server, i ne može da se proveri. Onda se satima jure strani forumi, fb grupe, Twitter, u nadi da će neko prijaviti da je dobio. E onda kreće još veće ludilo...
Kao što reče Oskar, tek je sutradan proverio. Bolje izadjite negde u grad, popiti par pića sa dragim osobama, pa onda opušteno posle dan dva pogledajte...
DV2015 - has not been selected x2 DV2016 - has not been selected x2 DV2017 - has not been selected x2 DV2018 - has not been selected x2 DV2019 - has not been selected x2 DV2020 - has not been selected x2 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Nama je ovo prva (jedna) prijava. Imam rodicu u Americi koja mi je možda čak i prije 5 godina savjetovala da se prijavimo na GCL. Imala sam jaku želju i tada (kao i sada) da odem iz ove naše ''divne'' države BiH. Ali...razlog zašto se nisam prijavljivala na lutriju je totalno glup ali tako je...apsolutno nisam znala niti jednu riječ na engleskom a zbog stalnih danonoćnih poslova-iscrpnog rada nisam imala vremena ni učiti.
U posljednje dvije godine počela sam učiti engleski i prijavili smo se za DV 2017. Ja i dalje nisam progovorila engleski ali je ogromna ralika izmedju tada i sada ![]() Imam veliku želju, kao i mnogi drugi ovdje, da odemo u USA. Znam da nigdje nije lako i da u USA treba da se radi, ali mi koji i ovdje radimo ne bi imali neku posebnu promjenu jer ''crnčimo'' ovdje pa onda bolje tamo... Moj zaključak je da trebamo učiti engleski (iako sada opet nemam vremena za učenje) jer bez jezika uuuuffff...bilo bi gadno ali opet kontam i ko ne zna jezik nakon saznanja da je izvučen može se posvetiti učenju i da se može solidno savladati u tom periodu do odlaska. Hm, mi kada bi bili ''selected'' ja bih odmah ''napustila'' pola poslova (iako bi i tada trebalo raditi više nego sada jer treba novac da se ode)...i učilaaa jezik. A da mi je svejedno...pa i nije, jaka želja je jača od moje svijesti ali još sve to držim pod kontrolom ![]() Rrezultati se bliže pa mi ovo dodje kao ispit na faksu ![]() Svim učesnicima DV 2017 srećno 03.05.2016.god.!
|
|||
|
|||
![]()
Na njegovom blogu pise da je samo za 'pozvane citaoce'
|
|
|||
|
|||
![]()
Evo i mene poslije dugo vremena Maj se bliži ,želim svima sreću i da nas što više izvuku . 5 sreća.Ako ništa ove eto me opet idućeee lp svima i ne gubiti nadu dokle god igra traje i bubanj vrti.
![]() |
![]() |
Tags |
dv 2017 - 02.10.2015 |
|
|
![]() |