![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Dv 2020 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Bok ekipa, nakon dugo vremena iščitavanja foruma sam se odlučila registrirat. Uglavnom, prijavila sam se prvi put i čak sam bila optimistična al eto ipak je rezultat has not been selected :/
Tješim sebe da je možda i bolje da nisam izvučena jer imam turističku pa bi se morala bavit s tom promjenom statusa. Želim punoo sreće svima koji nisu izvučeni na idućoj lutriji! Meni preostaje da pronađem drugačiji način odlaska ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Šesti put has not been selected , počev od prijave 2013. godine ali oguglao sam već.
Svakako ću pokušati opet oktobra bez obzira što više baš i nisam tolko mlad. |
|
||||
|
||||
![]()
Evo i ja da se upisem - 2x has not been selected. Tezak smor - kao i ovo vreme danas. Prakticno niko od forumasa nije izvucen. Pa ko je onda dobio? Imao sam osecaj za ovu godinu, ali me je izgleda izneverio.
Gde su ti koji su izvuceni? To je oko 300ak ljudi. ![]() ![]() ![]()
DV 2019 - 2 prijave (has not been selected) DV 2020 - 2 prijave (has not been selected) DV 2021 - 1 prijava (has not been selected) DV 2022 - 1 prijava (has not been selected) DV 2023 - 1 prijava (has not been selected) DV 2024 - 1 prijava (has not been selected) |
|
|||
|
|||
![]()
ljudi ja uspeo nekako da udjem na sajtu i kada sam kucao moj broj izbaca mi da ne postoji a kada sam iso da sam zaboravio isto kaze da ne postoji.. sta li to moze da bude?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() A kako je to većinom slučaj, lepo su nas zaobišli u ove "sretne" dane, i tek će kasnije da se pojave na ostalim temama oko sledeće faze... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Tacno
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
И мени је чудно нико од нас није добио са форума. Просто немогуће. Само пар људи од нас 50,100 или колико већ.
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
И мени је чудно нико од нас није добио са форума. Просто немогуће. Само пар људи од нас 50,100 или колико већ који су се јавили, а колико је људи који се нису јавили из разочарења или осталог...
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |