![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
Joj, hvala...ma sada planiram da se svalim u krevet...umoran ko pseto...ne mogu da verujem da sam takvu glupost pitao....ha, ha, ha, ha al citam forum pa vidim ljudi pisu o Case number, gledam u otstampani papir pa...zujim...joj idem spavati. A nema sta da cekam maj da saznam...znam da ce me selektovati...radim druge stvari da skupim pare...trebace. :)
|
|
||||
|
||||
![]()
[quote=curlika;32453]Koja je fora kod termina: Case number ili Confirmation number? Po zavrsetku moje i zenine prijave dobili smo stranicu gde pise: Success, pa navedeno ime nosioca prijave, Confirmation number, Year of Birth i Digital Signature.
Nema uopste pojma; Case number a i ovi Confirmation number imaju na pocetku 2014 a sve ostalo su slova ili brojevi (16 cifara), cak kod zeninig izvestaja, posle 2014 slede sve samo slova.[/quote] Da, kao sto je vec neko rekao Case number ti je kada te izvuku. Sto u samom prevodu znaci broj predmeta. Vodis se pod brojem predmeta taj i taj. Isto kao sto ti je to na sudu. Svaki slucaj ima svoj predmet. A Confirmation number....to su ti sve podaci. Da krenem ovako. Na planeti ima preko [COLOR=#ff0000][B]7,045,044,425.[/B][COLOR=#000000][/COLOR][/COLOR][COLOR=black]Statisticki gledano neka se prijavi realan broj koji oznacimo recimo sa 0.1%, to ti je vec cifra od 7 miliona, kao sto je recimo bio slucaj za dv2013. Za svaku prijavu treba naci jedinstvenu kombinaciju. Tu kombinaciju sam kompjuter izracuna na osnovu datih parametra. A to su 2014 koja oznacava godinu, da se ne bi mozda desilo da se ponovi ista kombinacija a ostalo sam sastavlja. E ako uklopimo statistiku u sve ovo, kombinacijom brojeva i slova dobijamo JAKO PUNO kombinacija koje ce pomoci da se ne ponavljaju brojevi. Recimo imamo slova Latinicne azbuke 26 + raspon brojeva 0-9 sto nam u zbiru daje cifru od 36. Posto confirmacioni broj ima ukupno 16 cifara, a od toga je 4 zauzeto tj oznacava 2014, ostaje nam 12 mesta. Racunajuci da nam treba kombinacija 12 brojeva od 36, a da se pritom brojevi mogu ponavljati, dobijamo cifru od 36^12. sto daje JAKO puno kombinacija, i omogucava da svaka prijava ima drugaciji konfirmacioni broj. [/COLOR] Eto, nadam se da je malo jasnije zasto ima slova ili brojeva u Confirmation number-u :grin:
27.10.2011. Prijava prvi put 01.05.2012. 2013EU00011XXX 14.05.2012. Poslata Koverta 22.05.2012. Stigla koverta u Kentucky 29.01.2013. Obavljen lekrski pregled 20.02.2013. Interview Uspesno Obavljen ![]() 21.02.2013. Viza u pasosu!!! 08.03.2013. Avionska karta 27.04.2013. Vezite se, Polecemo ![]() Oskarov Blog zelenadvlutrija.blogspot.com |
|
|||
|
|||
![]()
Molim da mi neko hitno odgovori jer me hvata panika citajuci forum.... Naime,dobio sam potvrdu o uspjesnoj prijavi i ja i supruga,i oboje smi dobili confirmation number kao i digital signature,koji je takodje kombinacija slova i brojeve. Case number nigdje nisam nasao,jel mi dovoljan confirmation number,imam li uopste problem....hvala unaprijed za svaki odgovor...
|
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=edinze;32475]Molim da mi neko hitno odgovori jer me hvata panika citajuci forum.... Naime,dobio sam potvrdu o uspjesnoj prijavi i ja i supruga,i oboje smi dobili confirmation number kao i digital signature,koji je takodje kombinacija slova i brojeve. Case number nigdje nisam nasao,jel mi dovoljan confirmation number,imam li uopste problem....hvala unaprijed za svaki odgovor...[/QUOTE]
najvazniji ti je confirmation number, jer kad budete provjeravali svoj status, trazit ce vam samo da uneset prezime i confirmation number... tako da nemojte se sikirati :;D: |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=edinze;32475]Molim da mi neko hitno odgovori jer me hvata panika citajuci forum.... Naime,dobio sam potvrdu o uspjesnoj prijavi i ja i supruga,i oboje smi dobili confirmation number kao i digital signature,koji je takodje kombinacija slova i brojeve. Case number nigdje nisam nasao,jel mi dovoljan confirmation number,imam li uopste problem....hvala unaprijed za svaki odgovor...[/QUOTE]
Prvo se stabilizujes jer nemas razloga za paniku. Onda obrnes prethodnu stranu ove teme i procitas odgovor na svoje pitanje. Nema brige. :;D: |
|
||||
|
||||
![]()
Hvala Oskark...kd iscitas ceo forum informacija, mora se desiti da negde "zabagujem". Svakako mislim da tvoje objasnjenje ima smisla. :) Cekam sada case number u maju pa idemo dalje....hehehehe...(veciti optimista).
|
|
|||
|
|||
![]()
Molim vas da mi neko odgovori. Muci me sta napisati u prijavi pod:oblast,opstina,pokrajina??? Iz Smederveva sam, Srbija. Hvala.
|
|
|||
|
|||
![]()
Samo napisi serbia,opusteno i srecno:;D:
Da iskoristim ovo javljanje i pozelim svima srecno izvlacenje i pitam,da li je mozda neko uspeo da udje u Americki kutak u Domu omladine,na prezentaciji lutrije?kakvi su Vam utisci? Pozdrav drustvo:;D:
|
|||
|
|||
![]()
Da ne otvaram novu temu samo bih da pitam kakav je ovo mail sto sam dobio:
Dear Petar, Less than 15 days left for the 2012 U.S. Green Card Lottery and your application is incomplete. If You Want to Change your Life, Don't Waste More Time! United States has one of the World's Strongest Economies. Join the American Success. The U.S.A. Green Card Lottery - your chance to become an American. A sve sam uredno popunio i dobio kod da provjerim status, je l' ovo ima kakve veze, jesam usr'o sta? |
|
|||
|
|||
![]()
petre, zaboravi na taj mail, verovatno si nekada isao na linkove tih agencija tipa usafis usagreencard itd..a ima ih gomila, pa probao da se tamo prijavis, pa te imaju u registru..
ne brini ako si se vec prijavio normalno preko zvanicnog sajta sam i dobio confirmation number preko kojeg ces se 1,05,2013 logovati da proveris status, sve je u najboljem redu. srecno :;D: |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Pomoc oko prijave.. | bigas13 | Stare teme | 3 | 02.11.2012 13:08 |
greska prilikom prijave | marzik | Stare teme | 4 | 19.07.2011 23:57 |
Connection reset kod prijave | ferrigno | Stare teme | 21 | 28.10.2009 19:37 |
![]() |