![]() |
|
|
Uputstva za dobitnike Izvučeni ste? Čestitamo! Ovde možete naći informacije o svim etapama procesa, od izvlačenja do intervjua i dobijanja vize. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
1. DV-2017 Dobitnici Tabela 2. DV-2018 Dobitnici Tabela 3. DV-2019 Dobitnici Tabela 4. DV-2020 Dobitnici Tabela ----------------------------------- DV2017 - Has not been selected DV2018 - Has not been selected DV2019 - Has not been selected DV2020 - Has not been selected DV2021 - Has not been selected DV2022 - Has not been selected |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Naravno, sve dalje korake i iskustva delim sa vama ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Bas tako. Ako su rekli kako da popunite DS-260, greska je definitivno nenamerna. Jedno je ako ste je nenamerno napravili, a drugo ako smisljeno sakrivate vlastito ime/mesto/ulicu. Samo bez sekiracije!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Hvala!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Mali update za tabelu: danas sam popunio DS-260, ukoliko sve bude u redu, mesto gde cu biti u US je Minneapolis (za prvo vreme) a sto se tice preciznosti tabele, moj case number je 2018EU000037XX
Unapred se izvinjavam ukoliko ovo nije prava tema (cini mi se da je ona prava zakljucana), ukoliko moderatorima nije tesko mogu smestiti odgovor na pravo mesto ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Da li od pratnje DS260 zadolzitelno ste primiti povratni mail?
Mada je proslo nedelju dana, mi nismo dobili nista ni za mene, ni za moju ženu. Izvucena je mojata devojka.U međuvremenu smo se registrirali i podneli venčanicu za da me moze dodati. Popunio sam 2 formulara DS260 (za oboje po jedan) i kada proverim pise mi "completed" za oboje. Citao sam i da kod drugih se isto dogadza, ali kod njih je stigao bar jedan mail za jednu osobu, a kod mene nije ni za jednu. Neki predlog ili prethodno iskustvo molim vas. Dali da kontakriram KCC ? |
|
|||
|
|||
![]()
Ovo je meni pomoglo.
''Slanje verifikacionog email-a možete aktivirati i kasnije kada ste potvrdili i poslali DS-260 formular. Prijavite se ponovo sa svojim podacima, dobijete stranicu 'Summary Information' i na dnu je tabela u kojoj je naziv poslednje kolone 'IV Application' ispod tog naziva, ukoliko ste popunili i poslali DS-260 formular, piše COMPLETED, na koji kada kliknete dobijate ponovo stranicu 'Personal Information 1', iznad imate meni podeljen u tri dela: COMPLETE | REVIEW | SIGN Kliknete na REVIEW pa zatim na meniju sa leve strane kliknete na 'Preparer Information' i nakon toga kliknete na 'Next: Confirmation'. Sada ste dobili stranicu 'Immigrant Visa and Alien Registration Application Confirmation' na kojoj se nalazi pet dugmadi: -------------------------------------------------------------------------- Print Confirmation | Print Form DS-260 | Email Confirmation Back To Review | Back To Summary -------------------------------------------------------------------------- Kada kliknete na dugme 'Email Confirmation' trebalo bi da na vašu email adresu stigne taj 'verifikacionog email'. Takođe ako želite štampati vaš popunjen DS-260 formular kliknete na dugme 'Print Confirmation'. Na kraju se odjavite klikom na opciju 'Sign Out' koja se nalazi u gornjem desnom uglu stranice.'' Evo vam link sa temom za taj problem: http://www.zelenalutrija.com/forum/s...?t=1839&page=5 |
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav svima na forumu.
Zanima me da li vreme intrvjua zavisi od CN ili od datuma slanja DS?Nas CN je 10*** a DS smo poslali 20.6. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Zapravo zavisi od oba faktora. Nekad neko ko ima visi CN moze stici pre na intervju samo zato sto je pre poslao DS260 ali tu je rec o nekom slicnom opsegu brojeva... Recimo, neko ko ima CN X5XXX a poslao je DS pocetkom maja moze doci na red pre nekoga ko ima CN X3XXX a poslao DS u junu. U vasoj situaciji mislim da je izgledno da cete doci na intervju u novembru/decembru. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
1. DV-2017 Dobitnici Tabela 2. DV-2018 Dobitnici Tabela 3. DV-2019 Dobitnici Tabela 4. DV-2020 Dobitnici Tabela ----------------------------------- DV2017 - Has not been selected DV2018 - Has not been selected DV2019 - Has not been selected DV2020 - Has not been selected DV2021 - Has not been selected DV2022 - Has not been selected |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
DV-2018: Školovanje | SEEUSAIC | Prijava na Lutriju | 10 | 24.03.2021 22:14 |
Lutrija za Zelenu Kartu DV-2018 Prijavljivanje | GrujaSM | Prijava na Lutriju | 994 | 20.11.2017 16:49 |
Lutrija za Zelenu Kartu DV-2018: Instrukcije | SEEUSAIC | Prijava na Lutriju | 3 | 31.10.2016 20:25 |
![]() |