ZELENA KARTA - LUTRIJA  
Balkan
Njujork
Čikago
Los Anđeles

Nazad   ZELENA KARTA - LUTRIJA > FORUM > Razno > Vaša strana

Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god...

Odgovori

Thread Tools Display Modes
Staro 02.05.2014, 11:31
igor79's Avatar
igor79 igor79 je offline
Drug član

Datum prijave: 15.07.2013
US lokacija: Chicago
YU lokacija: Niš
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik SRECNIK Prikaz poruke
CAOOO. Cestitam svima koji su izvuceni i da se pohvalim da sam izvucen isz drugog puta. Inace iz Smedereva sam.
Imam jedno pitanje odnosno samo da proverim da li sam dobro razumeo da mora da se ceka 19. maj za sledeci korak.
I jos jedno- da li sada sve ide on line, nema koverata i slanja postom?
Bravooo srecnik i sve cestitke na izvlacenju Tebi je nickname bas prikladan i kao da si ga birao u saradnji sa fortunom
Reply With Quote
Staro 02.05.2014, 11:32
mijan mijan je offline
Stari vuk

Datum prijave: 21.09.2010
YU lokacija: Beograd, Srbija
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik filipche Prikaz poruke
Iskreno ljudi, ja mislim da ako neko ne dobije u prva tri puta, eventualno cetvrtom, nikad nece ni dobiti. Kako im taj famozni kompjuter radi, i kako se sve to resava u kentakiju, ne znam, ali znam da svi koje poznajem da su dobili, su najvise bili iz 4-og puta. Uglavnom 2-3 put. I dva slucaja iz prvog puta.
Ni u jednom slucaju stepen obrazovanja nije bio presudan, jer od tih ljudi, samo jedna osoba ima fakultet.

Evo malo sam se sabrao, prvi put sam se prijavio za dv2006, pa sam preskocio dv2007 i od tad do dv2015 sam bio redovan.

Znaci ako me nisu izvukli za sve ove silne godine, ne verujem da ce ikada.

Bas me zanima sta ce i dali ce biti lutrije za DV2016...
Vidis i sam da svake godine sve manje forumasa bude izvuceno, da broj igraca raste iz godine u godinu. To je ta lako dostupna internet prica. Bolje je ne uvijati pricu nego reci direktno. Vecina nas nece NIKAD biti izvucena i da igra do kraja zivota, bilo to regularno izvlacenje ili poludirigovano, preko veze ili ne! Postoje samo milioni koji igraju a malo dobitnih brojeva i vecina nas nikad nece dobiti. To ti je cista matematika, a ne neka teorija zavere. Ko moze neka trazi druge puteve za odlazak vec savetovano vise puta na forumu. Ovo mozete igrati cisto onako usput, a ne graditi buducnost i mastu na ovome. Ko se tako ne postavi, nadrljao je. Svake godine ce potrositi 2 poremecena meseca prilikom prijave u euforiji, pa onda 2 meseca kod izvlacenja, i to ih tako jede iz godine u godinu, a od toga nema nista. Poremete sebe i zivot oko sebe bez ikakve potrebe.

Nista ni kod nas. Zena i ja po 9. put nista. Cujemo se u Maju sledece godine na forumu.

Last edited by mijan; 02.05.2014 at 11:42.
Reply With Quote
Staro 02.05.2014, 11:34
mostar's Avatar
mostar mostar je offline
Drug član

Datum prijave: 17.07.2012
US lokacija: Rocklin,CA
YU lokacija: Mostar,BiH
Nepromenjeno

Nazalost,drugi put,dupla prijava,nista! Sada ostaje nada da ce biti DV2016!

Last edited by mostar; 02.05.2014 at 11:40.
Reply With Quote
Staro 02.05.2014, 11:36
mostar's Avatar
mostar mostar je offline
Drug član

Datum prijave: 17.07.2012
US lokacija: Rocklin,CA
YU lokacija: Mostar,BiH
Nepromenjeno

Nazalost,drugi put,dupla prijava,nista! Sada ostaje nada da ce biti DV2016! :;D
Reply With Quote
Staro 02.05.2014, 11:43
igor79's Avatar
igor79 igor79 je offline
Drug član

Datum prijave: 15.07.2013
US lokacija: Chicago
YU lokacija: Niš
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik mijan Prikaz poruke
Vidis i sam da svake godine sve manje forumasa bude izvuceno, da broj igraca raste iz godine u godinu. To je ta lako dostupna internet prica. Bolje je ne uvijati pricu nego reci direktno. Vecina nas nece NIKAD biti izvucena i da igra do kraja zivota! Nema garancija, postoje samo milioni koji igraju i vecina nas nikad nece dobiti. To ti je cista matematika, a ne neka teorija zavere. Ko moze neka trazi druge puteve za odlazak vec savetovano vise puta na forumu. Ovo mozete igrati cisto onako usput, a ne graditi buducnost i mastu na ovome. Ko se tako ne postavi, nadrljao je. Svake godine ce potrositi 2 poremecena meseca prilikom prijave u euforiji, pa onda 2 meseca kod izvlacenja, i to ih tako jede iz godine u godinu, a od toga nema nista. Poremete sebe i zivot oko sebe bez ikakve potrebe.

Nista ni kod nas. Zena i ja po 9. put nista. Cujemo se u Maju sledece godine na forumu.
Bas tako Mijane u potpunosti se slazem sa tobom oko svega recenog. Treba imati alternativu i raditi na odlasku na neki drugi nacin ili pak u neku drugu zemlju, a do tada igrati lutriju pa ako uspe i upali dobro je...
Reply With Quote
Staro 02.05.2014, 12:00
luka224 luka224 je offline
Član

Datum prijave: 10.04.2014
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik mijan Prikaz poruke
Vidis i sam da svake godine sve manje forumasa bude izvuceno, da broj igraca raste iz godine u godinu. To je ta lako dostupna internet prica. Bolje je ne uvijati pricu nego reci direktno. Vecina nas nece NIKAD biti izvucena i da igra do kraja zivota, bilo to regularno izvlacenje ili poludirigovano, preko veze ili ne! Postoje samo milioni koji igraju a malo dobitnih brojeva i vecina nas nikad nece dobiti. To ti je cista matematika, a ne neka teorija zavere. Ko moze neka trazi druge puteve za odlazak vec savetovano vise puta na forumu. Ovo mozete igrati cisto onako usput, a ne graditi buducnost i mastu na ovome. Ko se tako ne postavi, nadrljao je. Svake godine ce potrositi 2 poremecena meseca prilikom prijave u euforiji, pa onda 2 meseca kod izvlacenja, i to ih tako jede iz godine u godinu, a od toga nema nista. Poremete sebe i zivot oko sebe bez ikakve potrebe.

Jos da dodam da su oni to lepo osmislili.
Zato i jeste izvlacenje u Maju a viza u pasos i odlazak uslede nakon godinu dana, planski smisljeno sa njihove strane da bi ljudi sakupili novac i informacije. Sasvim dovoljno ima vremena od izvlacenja do odlaska da se sve pripremi,a to sto smo mi na Balkanu nezaposleni, ocajni i gledamo da begamo odavde pa smo toliko posveceni forumu je jedna druga prica. Blejati ovde i sakupljati informacije koje mi mozda nikad u zivotu nece trebati po meni je besmisleno, narocito ako se kroz to provlaci nervoza i euforija.
Reply With Quote
Staro 02.05.2014, 12:39
voja82's Avatar
voja82 voja82 je offline
Stari vuk

Datum prijave: 01.05.2014
US lokacija: Miami/FL
Pošalji Skype™ poruku korisniku voja82
Nepromenjeno

Nama je ovo treci put da igramo i izvuceni smo, s tim sto sam prva dva puta navodio sebe kao nosioca, a tad mi je supruga bila devojka, i da naglasim da nemam visoko obrazovanje nego srednju skolu zavrsenu, ali sam sad za DV2015 odlucio da stavim sadasnju suprugu za nosioca, jer ima zavrsen fax, e sad da li je to pomoglo da nas izvuku ili ne ne znam, ja sam isao nekom tom logikom da ona ima vece sanse kao fakultetski obrazovana zena, jer iako je to lutrija sigurno ipak vrse neku vrstu selekcije I eto isplatilo se, sad jos da doguramo do toga da nam prilepe tu zelenu kartu u pasos i odosmo preko bare u potrazi za boljim zivotom.
Reply With Quote
Staro 02.05.2014, 12:41
vesni vesni je offline
Član

Datum prijave: 19.04.2011
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Djordje001 Prikaz poruke
dal ima neka kombinacija za evropu ako neko ima nek mi javi nemora samo amerika
Uzmi madjarski pasos ako imas pretke i pici

Last edited by vesni; 02.05.2014 at 12:47.
Reply With Quote
Staro 02.05.2014, 12:59
SRECNIK SRECNIK je offline
Drug član

Datum prijave: 02.05.2014
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik igor79 Prikaz poruke
Bravooo srecnik i sve cestitke na izvlacenju Tebi je nickname bas prikladan i kao da si ga birao u saradnji sa fortunom
Hahahahaaa hvala, Igore:-) Da samo znas koliko sam puta pokusvao da odem odavde..pa bilo je vreme u 36 godina!
Reply With Quote
Staro 02.05.2014, 13:03
sanchez's Avatar
sanchez sanchez je offline
Drug član

Datum prijave: 19.04.2014
US lokacija: Miami, Florida
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

Cestitam svima koji su izvuceni za dalji proces. Uzivajte, Bog vas je pogledao

Nego citao sam dosta i postove od ranije i nekako mi se cini, a mozda gresim, da malo ljudi iz Beograda je izvuceno za gc. Ipak je najveci procenat stanovnistva smesten u tom gradu ali uglavnom se javljaju ljudi iz nekih manjih mesta.

I druga stvar, zasto mislite da ce da ukinu lutriju, tj da je nece biti 2016.?
Reply With Quote
Odgovori

Pravila pisanja