![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nista ni kod nas. Zena i ja po 9. put nista. Cujemo se u Maju sledece godine na forumu. Last edited by mijan; 02.05.2014 at 11:42. |
|
||||
|
||||
![]()
Nazalost,drugi put,dupla prijava,nista!
![]() ![]() ![]() Last edited by mostar; 02.05.2014 at 11:40. |
|
||||
|
||||
![]()
Nazalost,drugi put,dupla prijava,nista!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Zato i jeste izvlacenje u Maju a viza u pasos i odlazak uslede nakon godinu dana, planski smisljeno sa njihove strane da bi ljudi sakupili novac i informacije. Sasvim dovoljno ima vremena od izvlacenja do odlaska da se sve pripremi,a to sto smo mi na Balkanu nezaposleni, ocajni i gledamo da begamo odavde pa smo toliko posveceni forumu je jedna druga prica. Blejati ovde i sakupljati informacije koje mi mozda nikad u zivotu nece trebati po meni je besmisleno, narocito ako se kroz to provlaci nervoza i euforija. |
|
||||
|
||||
![]()
Nama je ovo treci put da igramo i izvuceni smo, s tim sto sam prva dva puta navodio sebe kao nosioca, a tad mi je supruga bila devojka, i da naglasim da nemam visoko obrazovanje nego srednju skolu zavrsenu, ali sam sad za DV2015 odlucio da stavim sadasnju suprugu za nosioca, jer ima zavrsen fax, e sad da li je to pomoglo da nas izvuku ili ne ne znam, ja sam isao nekom tom logikom da ona ima vece sanse kao fakultetski obrazovana zena, jer iako je to lutrija sigurno ipak vrse neku vrstu selekcije
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Last edited by vesni; 02.05.2014 at 12:47. |
|
|||
|
|||
![]()
Hahahahaaa hvala, Igore:-) Da samo znas koliko sam puta pokusvao da odem odavde..pa bilo je vreme u 36 godina!
|
|
||||
|
||||
![]()
Cestitam svima koji su izvuceni za dalji proces. Uzivajte, Bog vas je pogledao
![]() Nego citao sam dosta i postove od ranije i nekako mi se cini, a mozda gresim, da malo ljudi iz Beograda je izvuceno za gc. Ipak je najveci procenat stanovnistva smesten u tom gradu ali uglavnom se javljaju ljudi iz nekih manjih mesta. I druga stvar, zasto mislite da ce da ukinu lutriju, tj da je nece biti 2016.? |
![]() |
|
|
![]() |