ZELENA KARTA - LUTRIJA  
Balkan
Njujork
Čikago
Los Anđeles

Nazad   ZELENA KARTA - LUTRIJA > FORUM > Zelena Lutrija > Prijava na Lutriju

Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade

Prijava na Lutriju » Dv-2017 » Bitni linkovi
O Lutriji Uputstvo za prijavu Agencije za prijavu Korisne informacije Učlanite se

Odgovori

Thread Tools Display Modes
Staro 03.05.2016, 00:47
bordi888's Avatar
bordi888 bordi888 je offline
Član

Datum prijave: 14.09.2015
YU lokacija: Makedonija
Pošalji Skype™ poruku korisniku bordi888
Nepromenjeno

Zdravo Svima koji igrate DV lutriju, evo mene da se javim pre zvanicnog izvlacenja. Zeleo bih da rezimiram moje utiske zadnjih dana. Pre mesec dana imao sam veliku nadu da cu da dobijem na lutriji (pocevsi od oktombru kada sam aplicirao uspesno, pa do pocetkom aprila), ali kako se vreme priblizavalo i kako su se javljali ljudi koji igraju godinama i nisu dobili, mene uhvati neki feeling: "ne, ja necu dobiti ove godine, ljudi igraju godinama pa nista, a ja ocekujem iz prve", nisam te srece kao neke nase postovane clanove jer u zivotu nisam nikad dobio na neku lutriju, cak nisam dobio ni na nagradnu igru za kafu, sve sam sam radio da stignem do nekuda bilo da se radi o novcu ili o nekom pozicijom, radio makotrpno i nimalo se nadao na srecu, al eto takva situacija u drzavi i rekoh evo da probam, mozda mojim radom tamo u USA bude bolje... Sad nakon tih nekoliko nedelja kako citam forum sve manje se nadam na izvlacenje, ali ipak svima koji su aplicirali za DV-2017, posebno moji "drugari" iz ovog foruma koje citam svaki dan, Iskreno zelim puno srece i iskreno se nadam da ce konacno ovog 03.05.2016, budu dobitnici i da idu u bolji zivot! Neka nam je sa srecom!
02.05.2017- HAS NOT BEEN SELECTED x2!
Reply With Quote
Staro 03.05.2016, 01:18
modul8's Avatar
modul8 modul8 je offline
Član

Datum prijave: 01.05.2016
US lokacija: New York
YU lokacija: Cazin
Nepromenjeno

Takoder svima zelim puno srece,nadam se da ce puno balkanaca u naredna 2 dana dozivjeti trenutke koje ce pamtiti cijelog zivota.
Reply With Quote
Staro 03.05.2016, 01:29
markoss markoss je offline
Proteran

Datum prijave: 19.05.2015
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik bordi888 Prikaz poruke
Zdravo Svima koji igrate DV lutriju, evo mene da se javim pre zvanicnog izvlacenja. Zeleo bih da rezimiram moje utiske zadnjih dana. Pre mesec dana imao sam veliku nadu da cu da dobijem na lutriji (pocevsi od oktombru kada sam aplicirao uspesno, pa do pocetkom aprila), ali kako se vreme priblizavalo i kako su se javljali ljudi koji igraju godinama i nisu dobili, mene uhvati neki feeling: "ne, ja necu dobiti ove godine, ljudi igraju godinama pa nista, a ja ocekujem iz prve", nisam te srece kao neke nase postovane clanove jer u
zivotu nisam nikad dobio na neku lutriju, cak nisam dobio ni na nagradnu igru za kafu, sve sam sam radio da stignem do nekuda bilo da se radi o novcu ili o nekom pozicijom, radio makotrpno i nimalo se nadao na srecu, al eto takva situacija u drzavi i rekoh evo da probam, mozda mojim radom tamo u USA bude bolje... Sad nakon tih nekoliko nedelja kako citam forum sve manje se nadam na izvlacenje, ali ipak svima koji su aplicirali za DV-2017, posebno moji "drugari" iz ovog foruma koje citam svaki dan, Iskreno zelim puno srece i iskreno se nadam da ce konacno ovog 03.05.2016, budu dobitnici i da idu u bolji zivot! Neka nam je sa srecom!

Druze ja sam dobio iz prve i isto sam razmisljao kao ti..nema sanse da dobijem, na kladionici pogodim 3 od 4, 10 od 11 i uvek mi jedan fali...e sad ja se nisam uopste opterecivao dal ce me izvuci cak sam i potpuno zaboravio da sam i igrao i da je bilo izvlacenje...i eto dobio sam..m

Srecno svima
Reply With Quote
Staro 03.05.2016, 01:44
Nerina Nerina je offline
Član

Datum prijave: 05.09.2015
US lokacija: odlučit ću kada me izvuku :)
YU lokacija: Sarajevo
Nepromenjeno

Znači, ima vas još koji ne spavate? Cijelo veče sam na forumu, nervozna ko pašče
Reply With Quote
Staro 03.05.2016, 02:10
kdragan77's Avatar
kdragan77 kdragan77 je offline
Stari vuk

Datum prijave: 08.05.2015
US lokacija: Castle Rock Colorado
YU lokacija: Banja Luka
Pošalji Skype™ poruku korisniku kdragan77
Nepromenjeno

Sutra kod mene a danas kod vas ce biti izvlacenje. Sta da Vam kazem zelim Vam svima srecu,znam kako sam se osjecao kada sam bio izvucen.
Ocekujemo prvog dobitnika a onda cekamo prvi interviju.
Jos jednom SRECNO SUTRA
10.08.2021. Postali USA drzavljanini
UNION POSLOVI
BALKANS BAKERY
Reply With Quote
Staro 03.05.2016, 03:59
mandala mandala je offline
Član

Datum prijave: 02.01.2015
US lokacija: Florida
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

Dobro jutro,
Kod mene je već 03.05.ali pošto sam 6sati ispred Srb, i 12 ispred Usa, ja ću sačekati da osvane 4.5.
Poslala sam 2prijave i još dve za rodjaku i njenog supruga.
I ja smatram da su nam šanse skoro pa nepostojeće,ali znajući mog supruga ne bi me ni malo iznenadilo da on dobije!
Srećno svima!
Reply With Quote
Staro 03.05.2016, 04:31
ejpril88 ejpril88 je offline
Stari vuk

Datum prijave: 27.05.2015
US lokacija: Chicago
Nepromenjeno

Od lekarskog dobitnik ima sest meseci da udje u SAD. Intervju nije pametno odlagati bez preke potrebe jer mozete ostati bez vize. Srecno svima! I ja iscekujem rezultate jer su se mnogi meni bliski ljudi prijavili ove godine.
Reply With Quote
Staro 03.05.2016, 07:19
BetterFuture's Avatar
BetterFuture BetterFuture je offline
Amer

Datum prijave: 01.10.2015
YU lokacija: Beograd, Srbija
Nepromenjeno

Ljudi, samo se opustite. Nista vise ne zavisi od vas. Popunili ste prijavu u Oktobru i to je sve sto ste mogli da uradite. Stvarno nema potrebe za nervozom. Neko od nas ce biti izvucen i dobice sansu da promeni svoj zivot. Drugi ce se prijaviti opet u Oktobru i to je to. Pa i sedmica na lotu bi nam promenila zivot, zar ne? Ja se ne opterecujem izvlacenjem, mada podsvest radi svoje. Nocas sam, verujem kao i svi, sanjao rezultate. Ali definitivno zivot ide dalje, svi cemo makar biti bogatiji za novo iskustvo. Srecno svima!!!
4. DV-2020 Dobitnici Tabela

-----------------------------------
DV2017 - Has not been selected
DV2018 - Has not been selected
DV2019 - Has not been selected
DV2020 - Has not been selected
DV2021 - Has not been selected
DV2022 - Has not been selected
Reply With Quote
Staro 03.05.2016, 07:28
BetterFuture's Avatar
BetterFuture BetterFuture je offline
Amer

Datum prijave: 01.10.2015
YU lokacija: Beograd, Srbija
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik FluffyBunnyJ Prikaz poruke
Jel neko od ovih izvucenih intervju odlozio na par meseci kasnije i kako to ide? Tipa da se skupe pare i da imas malo vise vremena za sve. Jel to pametno raditi uopste?
Slazem se sa Ejpril88, intervju moze da se odlozi ukoliko imate neki dobar razlog, ali samo zbog finansijske situacije, mislim da nije preterano pametno. Ja bar ne bi. Kao sto se zna, vi morate u roku od 6 meseci od lekarskog da udjete u USA da bi aktivirali GC i cim to uradite na aerodromu, mozete se odmah vratiti u svoju zemlju. I tako sebi "kupiti" jos godinu dana. Bilo bi pametno da tamo odmah overite obrazac (zaboravio sam ime) kojim dokazujete da vam je dozvoljeno da odsustvujete iz USA. Sa tim obrascem ce vam povratak biti laksi. O svemu ovome imate odgovarajucu temu.
4. DV-2020 Dobitnici Tabela

-----------------------------------
DV2017 - Has not been selected
DV2018 - Has not been selected
DV2019 - Has not been selected
DV2020 - Has not been selected
DV2021 - Has not been selected
DV2022 - Has not been selected
Reply With Quote
Staro 03.05.2016, 07:31
Kuguar's Avatar
Kuguar Kuguar je offline
Stari vuk

Datum prijave: 09.10.2014
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik markoss Prikaz poruke
Druze ja sam dobio iz prve i isto sam razmisljao kao ti..nema sanse da dobijem, na kladionici pogodim 3 od 4, 10 od 11 i uvek mi jedan fali...e sad ja se nisam uopste opterecivao dal ce me izvuci cak sam i potpuno zaboravio da sam i igrao i da je bilo izvlacenje...i eto dobio sam..m Srecno svima
Pa ti si moj čovek, Hahah, pa ja nikad ništa nisam dobio. Šta bude biće.

Nada poslednja umire!
DV2018 - has not been selected x2
DV2019 - has not been selected x2
DV2020 - has not been selected x2
Reply With Quote
Odgovori

Tags
dv 2017 - 02.10.2015

Pravila pisanja