![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Dv-2017 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
Zdravo Svima koji igrate DV lutriju, evo mene da se javim pre zvanicnog izvlacenja. Zeleo bih da rezimiram moje utiske zadnjih dana. Pre mesec dana imao sam veliku nadu da cu da dobijem na lutriji (pocevsi od oktombru kada sam aplicirao uspesno, pa do pocetkom aprila), ali kako se vreme priblizavalo i kako su se javljali ljudi koji igraju godinama i nisu dobili, mene uhvati neki feeling: "ne, ja necu dobiti ove godine, ljudi igraju godinama pa nista, a ja ocekujem iz prve", nisam te srece kao neke nase postovane clanove jer u zivotu nisam nikad dobio na neku lutriju, cak nisam dobio ni na nagradnu igru za kafu, sve sam sam radio da stignem do nekuda bilo da se radi o novcu ili o nekom pozicijom, radio makotrpno i nimalo se nadao na srecu, al eto takva situacija u drzavi i rekoh evo da probam, mozda mojim radom tamo u USA bude bolje... Sad nakon tih nekoliko nedelja kako citam forum sve manje se nadam na izvlacenje, ali ipak svima koji su aplicirali za DV-2017, posebno moji "drugari" iz ovog foruma koje citam svaki dan, Iskreno zelim puno srece i iskreno se nadam da ce konacno ovog 03.05.2016, budu dobitnici i da idu u bolji zivot! Neka nam je sa srecom!
|
||||
|
||||
![]()
Takoder svima zelim puno srece,nadam se da ce puno balkanaca u naredna 2 dana dozivjeti trenutke koje ce pamtiti cijelog zivota.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Druze ja sam dobio iz prve i isto sam razmisljao kao ti..nema sanse da dobijem, na kladionici pogodim 3 od 4, 10 od 11 i uvek mi jedan fali...e sad ja se nisam uopste opterecivao dal ce me izvuci cak sam i potpuno zaboravio da sam i igrao i da je bilo izvlacenje...i eto dobio sam..m Srecno svima |
|
|||
|
|||
![]()
Znači, ima vas još koji ne spavate? Cijelo veče sam na forumu, nervozna ko pašče
|
|
||||
|
||||
![]()
Sutra kod mene a danas kod vas ce biti izvlacenje. Sta da Vam kazem zelim Vam svima srecu,znam kako sam se osjecao kada sam bio izvucen.
Ocekujemo prvog dobitnika a onda cekamo prvi interviju. Jos jednom SRECNO SUTRA
|
|||
|
|||
![]()
Dobro jutro,
Kod mene je već 03.05.ali pošto sam 6sati ispred Srb, i 12 ispred Usa, ja ću sačekati da osvane 4.5. Poslala sam 2prijave i još dve za rodjaku i njenog supruga. I ja smatram da su nam šanse skoro pa nepostojeće,ali znajući mog supruga ne bi me ni malo iznenadilo da on dobije! Srećno svima! |
|
|||
|
|||
![]()
Od lekarskog dobitnik ima sest meseci da udje u SAD. Intervju nije pametno odlagati bez preke potrebe jer mozete ostati bez vize. Srecno svima! I ja iscekujem rezultate jer su se mnogi meni bliski ljudi prijavili ove godine.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ljudi, samo se opustite. Nista vise ne zavisi od vas. Popunili ste prijavu u Oktobru i to je sve sto ste mogli da uradite. Stvarno nema potrebe za nervozom. Neko od nas ce biti izvucen i dobice sansu da promeni svoj zivot. Drugi ce se prijaviti opet u Oktobru i to je to. Pa i sedmica na lotu bi nam promenila zivot, zar ne? Ja se ne opterecujem izvlacenjem, mada podsvest radi svoje. Nocas sam, verujem kao i svi, sanjao rezultate. Ali definitivno zivot ide dalje, svi cemo makar biti bogatiji za novo iskustvo. Srecno svima!!!
1. DV-2017 Dobitnici Tabela 2. DV-2018 Dobitnici Tabela 3. DV-2019 Dobitnici Tabela 4. DV-2020 Dobitnici Tabela ----------------------------------- DV2017 - Has not been selected DV2018 - Has not been selected DV2019 - Has not been selected DV2020 - Has not been selected DV2021 - Has not been selected DV2022 - Has not been selected |
|
||||
|
||||
![]()
Slazem se sa Ejpril88, intervju moze da se odlozi ukoliko imate neki dobar razlog, ali samo zbog finansijske situacije, mislim da nije preterano pametno. Ja bar ne bi. Kao sto se zna, vi morate u roku od 6 meseci od lekarskog da udjete u USA da bi aktivirali GC i cim to uradite na aerodromu, mozete se odmah vratiti u svoju zemlju. I tako sebi "kupiti" jos godinu dana. Bilo bi pametno da tamo odmah overite obrazac (zaboravio sam ime) kojim dokazujete da vam je dozvoljeno da odsustvujete iz USA. Sa tim obrascem ce vam povratak biti laksi. O svemu ovome imate odgovarajucu temu.
1. DV-2017 Dobitnici Tabela 2. DV-2018 Dobitnici Tabela 3. DV-2019 Dobitnici Tabela 4. DV-2020 Dobitnici Tabela ----------------------------------- DV2017 - Has not been selected DV2018 - Has not been selected DV2019 - Has not been selected DV2020 - Has not been selected DV2021 - Has not been selected DV2022 - Has not been selected |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nada poslednja umire!
DV2015 - has not been selected x2 DV2016 - has not been selected x2 DV2017 - has not been selected x2 DV2018 - has not been selected x2 DV2019 - has not been selected x2 DV2020 - has not been selected x2 |
![]() |
Tags |
dv 2017 - 02.10.2015 |
|
|
![]() |