![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Dv-2017 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Dans mi je divan dan...rodjendan i to je jedino sto je sigurno
![]() Sve ostalo je neizvesno i bice kako Bog kaze, zato se i zove lutrija. Ljudski je nadati se, ali eto, ja nekako verujem u karmu, pa stoga kako god bude, ne treba se previse opterecivati. Meni je ovo poslednja godina da pokusavam, dete mi postaje punoletno, pa vise necemo moci zajedno da se prijavimao. Zato, zivot je pred njim, pa neka nadje nacina da ode tamo gde zeli. Svima zelim mnogo srece i radostan danasnji dan ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Opet isti osecaj ne mogu da izbacim iz glave. Rekao sam da necu previse da se nadam da se ne bih razocarao ali ne vredi.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
@Nikita61 Srecan Vam rodjendan! I da dobijete jedan od najlepsih poklona. Sto se tice deteta, ono postaje punoletno tek sa 21 godinom vezano za lutriju. Cisto Vam ovo napominjem ako ste prevideli. Srecno!
1. DV-2017 Dobitnici Tabela 2. DV-2018 Dobitnici Tabela 3. DV-2019 Dobitnici Tabela 4. DV-2020 Dobitnici Tabela ----------------------------------- DV2017 - Has not been selected DV2018 - Has not been selected DV2019 - Has not been selected DV2020 - Has not been selected DV2021 - Has not been selected DV2022 - Has not been selected |
|
||||
|
||||
![]()
@dusmanic Srecan i Vama rodjendan! Red bi bio da Vas pocaste kako prilici. Srecno!
1. DV-2017 Dobitnici Tabela 2. DV-2018 Dobitnici Tabela 3. DV-2019 Dobitnici Tabela 4. DV-2020 Dobitnici Tabela ----------------------------------- DV2017 - Has not been selected DV2018 - Has not been selected DV2019 - Has not been selected DV2020 - Has not been selected DV2021 - Has not been selected DV2022 - Has not been selected |
|
|||
|
|||
![]()
Zdravo, samo sto se zacleniv, nova sum na forumot, samo da ve pozdravam i da se prijavam.
|
|
|||
|
|||
![]()
Najlepse hvala na lepim zeljama. Hvala i na sugestiji sto se punoletstva tice, ali znam, moj sin u avgustu puni 21. Kako god da bude ne zalim se, mene je zivot vec obradovao sa dva divna deteta, a sto se lutrije tice bilo bi zaista sjajno, ali i ako ne bude to je valjda iz nekog razloga. Vama mladjima zelim da ostvarite svoje snove i promenite zivot. Srecno!
Eh da, Dusmanic, srecan rodjendan od srca. Ima torte da zasladimo sve na kraju ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Drustvo, zelim puno srece svima danas. Ja se nadam vec poslednjih 5 godina ali uvek sa istom porukom na ekranu NOT SELECTED.
![]() _________________ 2012 - nope 2013 - nope 2014 - nope 2015 - nope 2016 - nope 2017 - ??? |
|
||||
|
||||
![]()
Drug, nisi jedini. Ja igram od kad postoji izvlacenje na ovaj nacin, pa nista. Nisam neki optimista al eto. Nada zadnja umire.
|
|
|||
|
|||
![]()
[quote=nikita61;60889]Dans mi je divan dan...rodjendan i to je jedino sto je sigurno
![]() Sve ostalo je neizvesno i bice kako Bog kaze, zato se i zove lutrija. Ljudski je nadati se, ali eto, ja nekako verujem u karmu, pa stoga kako god bude, ne treba se previse opterecivati. Meni je ovo poslednja godina da pokusavam, dete mi postaje punoletno, pa vise necemo moci zajedno da se prijavimao. Zato, zivot je pred njim, pa neka nadje nacina da ode tamo gde zeli. Svima zelim mnogo srece i radostan danasnji dan ![]() Srećan rođendan , i nek bude SREĆAN sa SELECTED ![]() |
![]() |
Tags |
dv 2017 - 02.10.2015 |
|
|
![]() |