![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Dv-2017 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Ćao društvo! Da se javim i ja, poželim svima nama sreću i srećni rođendani koji slave! Čitam komentare drugih i slično se osećam i ja. Ja do juče, kujem planove, maštam, gledam stanove, na mapi tražim hemijske industrije, dobre public škole za decu, skidam toefel knjige za pripreme i razmatram neke dodatne master studije....sva u speed-u, euforija....moj muž mi kaže "ne leti, ženo, spusti se na zemlju", ali ja nee, lepo mi prosto da maštam i pravim planove (ceo život to radim, dok je moj suprug ležeran...). Šali se da ako dobije, počeće da ucenjuje, prepusti sve kućne poslove meni (ako želim da idem) i da proveri malo na crnom tržištu koliko su gc pa da uzmem kredim da mu isplatim. On uvek i sve kroz šalu, zato sad još spava mirno (praznici u SR), a ja ne mogu dočekati iako što kaže Kuguar i drugi, to je samo lutrija, ali ja želim da sanjam....makar još danas.... SREĆNO LJUDI, od srca vam želim, kao i sebi što želim, pa kome je suđeno ( što moja majka kaže: "Ne huli, ćeri, na tuđu sreću već se raduj sa njim, svakome dođe njegova sreća kad treba"). U zdravlje
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Nikita, ima i torte i prasence kako obicaji nalazu, svecice se duvaju nesto pre 18h 😀😀😀
Srecno svima, neka nas izvuku bar pola sa ovog foruma pa da idemo zajedno, sto se kaze dzumle 😀 🍀🍀🍀🍀🍀🍀✈✈ |
|
|||
|
|||
![]()
aleksandarvladana Hvala na lepim zeljama, a i ja vama zelim da se vasi snovi ostvare. Sa srecom!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Dusmanic ja sam za saradnju, lako cemo se dogovoriti za dzumle putovanje. A prasence obavezno, kako drugacije
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Prijavili smo se prosle godine, dve prijave, suprug i ja, i zaboravili na to...nismo nikada to spominjali. Vreme je proletelo, i evo ga 1. maj. Od prvog do treceg maja vreme nikako da prodje.... Bas sam uzbudjena, non stop razmisljam o lutriji. Jedva cekam rezultate, kakvi god da su, samo da prodje i da ne razmisljam vise o tome...a ko zna, mozda cu bas tada tek poceti da razmisljam, hmmmm
Srecno svima, cujemo se jos! |
|
|||
|
|||
![]()
Znaci nije samo kod mene neka neopisiva euforija... Citavu noc sam sanjala objavu rezultata....
Neka nam je svima sretno ![]() Muz i ja smo prvi put aplicirali, krajem oktobra i to na njegovo insistiranje, a danas je on totalno smiren i uopste ne razmislja o svemu kao ja.... Ja vec kujem planove gdje cemo i sta cemo, ubijam ga pricom jer sam ja vec bila u usa turisticki.... Dvoumim se izmedju California i Illinois.... A njemu svejedno 😀 Misim da veceras nema spavanja.... Ne znam ni kako cu sutra ustati na posao, prvi radni dan nakon praznika |
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav ljudi. Eto dočekali smo konačno i taj dan. Želim nam svima puno sreće danas!!
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Srećan rođendan slavljenicima! Bilo bi zaista sjajno da danas imate duplo slavlje i svi da slavimo sa vama!
![]() Kod mene tiha tenzija... Pravim se da mi nije ništa, a u sebi kuvam. Nije mi svejedno, čak i posle svih ovih godina prijavljivanja. Kažu, kad nešto dovoljno jako želiš, ono ti se i ostvari! Srećno svima, pa da se noćas radujemo! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Da smo mi ljudi zivi i zdravi i srecni pa kakvi god rezultati bili.Zelim puno srece svima vama,i sebi naravno!!
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Možda ću i ja sljedeće godine biti ravnodušnija kad mozak prihvati realnost, sada malo ''letimooo'' ![]() ![]() ![]() Hvala i ja kažem SREĆNO SVIMA!
dv 2017 - 02.10.2015 |
|
|
![]() |