![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Dv-2019 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
E pa ljudi ja sam upravo napravila nalog na forumu da bih mogla da se pohvalim da sam prvi put poslala prijavu i imala tu srecu da budem izvucena.. Tj od soka ni ne znam da li je to.. do kog case number se gleda ili kako vec?
|
|
|||
|
|||
![]()
Želim da zahvalim tvorcima ovog super foruma na postojanju istog, kao i svim drugarima forumašima od kojih sam saznao mnogo korisnih informacija vezanih za lutriju. ☺
Čestitam dobitnicima!☺ A onima, sa kojima delim istu sreću ove godine, želim puno sreće u sledećem kolu! I bez odustajanja drugari, možda je sledeće kolo baš ono naše srećno! ☺ |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() Case Number vam pocinje sa 2019EU0000xxxx nalazi vam se ispod teksta ![]()
Prva Prijava za DV 2017 - Nista Druga Prijava 30.Oktobar 2016 2.May.2017 -Selected ![]() Case Number : 2018EU000091** DS 260 poslat 30 Maja 2017. Lekarski pregled : 01.02.2018. Interview : 07.02.2018. (odlozen za Mart) My Greeeeen Day : 12.Mart 2018. ![]() Viza u Pasosu : 16.Mart 2018. ![]() Landed in Boston 26.06.2018. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Cestitke svim dobitnicima!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Pokusao sam i preko drugog interneta. Pokusao sam i da budem brz ali ne ide. Da li mozda nekako moze neko da mi proveri? :-)
|
|
|||
|
|||
![]()
Sada vidim has not been selected
Znaci nisam te srece.... Mislim da cu malo biti lose volje Ali sam srecna da je bar neko uspeo Cestitam ljudi ! |
|
|||
|
|||
![]()
Drugi pokusaj i nista opet. Vise srece sledeci put
|
![]() |
|
|
![]() |