![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Dv 2020 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
ne brojim godine ,mislim da je sesti put-HAS NOT BEEN SELECTED...srecno svima
|
|
||||
|
||||
![]()
Definitivno ništa i ove godine, i to duplo. Šta je tu je, idemo dalje.... Kome je suđeno dobiće..
DV2015 - has not been selected x2 DV2016 - has not been selected x2 DV2017 - has not been selected x2 DV2018 - has not been selected x2 DV2019 - has not been selected x2 DV2020 - has not been selected x2 |
|
|||
|
|||
![]()
Mene interesuje sledeće: imam oko 5god radnog iskustva ali negdje sam bio legalno prijavljen puno radno vrijeme, negdje pola, negdje nikako... Interesuje me da li ja to mogu sve navesti tačno koliko sam šta radio, hoće li se provjeravati ili samo navodim ono što imam u radnoj knjižici? U pitanju je BiH
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mnogi masteri Ekonomije se ovde bave totalno levim poslovima jer im ne priznaju diplomu iz Evrope |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
sta sve pricaju komunisti, seru ko foke
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ja imam dva pasoša bih i srb, izvučen sam preko bh pasoša, hoću morati oba pasoša koja posjedujem unositi na ds260? |
|
||||
|
||||
![]()
ako ima rubrika moras prijaviti i sva druga drzavljanstva koja imas.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Donekle si upravu, jer kako je povećano interesovanje zadnjih 5 godina za work and travel programom 99% studenata koji se vrate u Srbiju igraju lutriju, što pre nije bio slučaj kada su se slale koverte, tada su većinom ljudi sa porodicama aplicirali. Ovo pišem jer sam 1993 godište i svi moji drugovi koji su se vratili svi igraju lutriju, e onda dok igraju lutriju prijave i 5-6 drugova koji u društvu čuju, pa kažu ae i mene prijavi.
|
||||
|
||||
![]()
I kod mene duplo nista, mislim da se vise necu ni prijavljivati. Godine me stigle i zena i dete, posao... nemam volje za novi pocetak. Srecno svima u borbi za americki san
![]() ![]()
|
![]() |