![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Dv-2017 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
Evo, ja se rado pridružujem, samo još neke formalnosti da odradim
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Zelim vam svu srecu ovog puta |
|
||||
|
||||
![]()
Ja još uvek ne mogu da proverim status.
![]() Izbacuje mi da je invalid number. |
|
|||
|
|||
![]()
Jaoj ja sam nekako i zaboravio do pre nekih 10 dana na ovo, nisam se nadao jer nikad nista u zivotu nisam dobio xD
Ali sad me je malo uhvatila panika kad sam dosao ovde i krenuo da citam. Nek nam je svima srecno ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Tek od 18h moze da se proverava status. Jos malo strpljenja
1. DV-2017 Dobitnici Tabela 2. DV-2018 Dobitnici Tabela 3. DV-2019 Dobitnici Tabela 4. DV-2020 Dobitnici Tabela ----------------------------------- DV2017 - Has not been selected DV2018 - Has not been selected DV2019 - Has not been selected DV2020 - Has not been selected DV2021 - Has not been selected DV2022 - Has not been selected |
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav ljudi za sve clanove foruma . Iz Crne Gore sam i nov sam clan na forumu . Odlucih da se prijavim u finish ove lutrije ,iako vas pratim od trenutka moje prijave za zelenu kartu . Prijavu sam poslao pocetkom novembra i to po prvi put , i mogu Vam reci da me je u zadnjih par sati uhvatila velika trema (cak ni na faksu nisam imao ovolike treme)
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ljudi, na kom linku proveravamo dal smo izvuceni?
Izvinjavam se ako je pitanje bezveze ali ne uspevam naci nigde link ili stranu nakojoj treba da se proveri . |
|
|||
|
|||
![]()
Hvala Makili86, trebace nam srece svima ovaj put, nadam se da ce nas dosta sa foruma ovaj put pozeleneti!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Samo da vam mahnem i da vam pozelim svima mnogo srece!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Na ovoj stranici proveravate. Pisalo je pre nekoliko postova
1. DV-2017 Dobitnici Tabela 2. DV-2018 Dobitnici Tabela 3. DV-2019 Dobitnici Tabela 4. DV-2020 Dobitnici Tabela ----------------------------------- DV2017 - Has not been selected DV2018 - Has not been selected DV2019 - Has not been selected DV2020 - Has not been selected DV2021 - Has not been selected DV2022 - Has not been selected |
![]() |
Tags |
dv 2017 - 02.10.2015 |
|
|
![]() |