ZELENA KARTA - LUTRIJA  
Balkan
Njujork
Čikago
Los Anđeles

Nazad   ZELENA KARTA - LUTRIJA > FORUM > Zelena Lutrija > Prijava na Lutriju

Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade

Prijava na Lutriju » Dv-2017 » Bitni linkovi
O Lutriji Uputstvo za prijavu Agencije za prijavu Korisne informacije Učlanite se

Odgovori

Thread Tools Display Modes
Staro 28.09.2015, 14:32
cole1270 cole1270 je offline
Član

Datum prijave: 28.09.2015
YU lokacija: Tuzla
Smile prijava2017

prijavljujem prvi put,nadam se,nadam se prilici i životu u Čikagu,woohoo:
sretno svima sa prijavom.
Pitanje da li je se bolje prijaviti na početku ili kraju
Reply With Quote
Staro 28.09.2015, 14:42
ztp ztp je offline
Drug član

Talking

Kada se otvori aplikacija (nadam se da će biti lutrija) to će biti moje prvo apliciranje.
Ne snalazim se baš najbolje sa engleskim jezikom pa se malo pribojavam da li cu uopste ispravno popuniti aplikaciju. Svaki prijedlog, sugestija ili iskustvo dobro će doći. Unaprijed hvala svima (I da, ovdje na ovom forumu baš ima mnogo informacija, hvala Vam što postojite)

Srecno svima koji sanjaju san kao ja (otpočeti normalniji život, naravno uz rad i trud koji je adekvatno nagradjen, za razliku od postojećeg)
Reply With Quote
Staro 28.09.2015, 14:58
Nina-Nina Nina-Nina je offline
Drug član

Datum prijave: 06.05.2015
YU lokacija: Hrvatska
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik ztp Prikaz poruke
Kada se otvori aplikacija (nadam se da će biti lutrija) to će biti moje prvo apliciranje.
Ne snalazim se baš najbolje sa engleskim jezikom pa se malo pribojavam da li cu uopste ispravno popuniti aplikaciju. Svaki prijedlog, sugestija ili iskustvo dobro će doći. Unaprijed hvala svima (I da, ovdje na ovom forumu baš ima mnogo informacija, hvala Vam što postojite)

Srecno svima koji sanjaju san kao ja (otpočeti normalniji život, naravno uz rad i trud koji je adekvatno nagradjen, za razliku od postojećeg)
Pogledaj ovdje, tu ti je sve fino prevedeno što se prijave tiče. A za dalje ti preporučujem da što prije naučiš engleski pošto bez osnovnog znanja nemaš baš previše mogućnosti u Americi, naravno ukoliko te izvuku. A i ako te ne izvuku opet ne škodi znati jezik. U svakom slučaju želim ti puno sreće kao i svim ostalima.
Reply With Quote
Staro 28.09.2015, 15:32
Sunnydale Sunnydale je offline
Član

Datum prijave: 24.09.2015
YU lokacija: Hrvatska
Nepromenjeno

Pozdrav svima koji iščekuju DV 2017, nadam se da će otvoriti
kao što su i najavili. Imali smo prošle godine dvije prijave ali
bez sreće. Igrat ćemo opet pa što bude.
Reply With Quote
Staro 28.09.2015, 17:17
Djorke Djorke je offline
Član

Datum prijave: 18.08.2014
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

Ove godine će biti četvrti put, dupla prijava.

Već tri godine za redom tropa, nadamo se četvrta/osma sreća

Baš bi mi legla jedna zelena
Reply With Quote
Staro 29.09.2015, 07:20
ztp ztp je offline
Drug član

Nepromenjeno

Nina-Nina, hvala puno, jako ste ljubazni. Nikada nisam učila engleski u školu (osnovna, srednja, visoka...) ali sam pohadjala kurs na ''Cambridge''. Imam položen B1-osnov ali to je za mene nedovoljno da bih u potpunosti mogla biti sigurna da ću razumjeti aplikaciju.

Vaš savjet je dobronamjeran i svakako dalje nastavljam učiti engleski.

Ja ću sada biti dosadna sa pitanjima/podpitanjima ali bih voljela ako bi mi neko mogao pomoći oko stručne spreme (najviši stepen obrazovanja koji se upisuje u aplikaciju). Ja sam završila Visoku školu za primijenjene nauke i stekla zvanje diplomirani ekonomista sa 180 ECTS). Koji bi to nivo obrazovanja bio koji trebam prijaviti u aplikaciji?

Unaprijed hvala ljubaznim forumašima!
Reply With Quote
Staro 29.09.2015, 13:09
mediteraneo mediteraneo je offline
Član

Datum prijave: 29.09.2015
Nepromenjeno dv 2017

Pozdrav svima! Čitam i pratim već godinama, pa da se i priključim. Meni i suprugu ove godine četvrta prijava, nadam se i posljednja. Sretno nam bilo svima.
Reply With Quote
Staro 29.09.2015, 16:02
Daxer Daxer je offline
Član

Datum prijave: 20.03.2015
US lokacija: Chicago
YU lokacija: Bijeljina BiH
Smile

Zdravo svima,meni je prva prijava,želim reći (dosta puta je rečeno) prijavite se sami a ne preko nekih agencija koje naplaćuju prijava je besplatna i uvek će vam neko pomoći odavde ako zaškripi,želim sreću svima...
Reply With Quote
Staro 29.09.2015, 17:00
benjo991 benjo991 je offline
Član

Datum prijave: 15.08.2015
US lokacija: TX,AZ,CA :D
YU lokacija: Sarajevo,BiH
Nepromenjeno

Pozz,imam pitanje na koje bih volio da mi odgovori neko upuceniji iz administracije ovog sajta.
Posto sam na sajtu zelenalutrija.com ukucao vec sve podatke za prijavu i slike i sve,pa me interesuje da li ce oni odraditi tu prijavu za mene na oficijalnoj stranici ?
To pitam cisto iz razloga da mi ne propadne prijava,da znam,jer ako me oni prijave a i ja se licno sam prijavim onda ce mi propast prijava jer koliko sam shvatio smije se jedna osoba prijaviti samo jednom iste godine,tako da nezelim da ne udjem uopste u razmatranje zbog zbog dvije prijave na isto ime,takodjer zelio bih znati to,jer bi volio da se sam prijavim iz razloga sto zelim napraviti bolje fotografije sebe,supruge i djeteta,jer su mi ipak malo mutne ove slike sa telefona jer sam ih morao rezati i smanjivati,pa bih volio sigurnosti radi otici fotografu profesionalcu da me lijepo uslika i napravi slike sto boljeg kvaliteta a u trazenoj rezoluciji i velicini.
Dakle zelio bih ovo znati cisto preventive radi da mi zbog neke banalne stvari tipa mutna fotografija ili dvije i vise prijava propadne prijava i da se uzalud nadam i cekam maj
Unaprijed hvala !
p.s. oprostite na duzem postu,a odgovor mi mozete poslati i u inbox,hvala lijepo
Reply With Quote
Staro 29.09.2015, 17:59
grabovac84's Avatar
grabovac84 grabovac84 je offline
Stari vuk

Datum prijave: 28.05.2015
US lokacija: Chicago
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik benjo991 Prikaz poruke
Pozz,imam pitanje na koje bih volio da mi odgovori neko upuceniji iz administracije ovog sajta.
Posto sam na sajtu zelenalutrija.com ukucao vec sve podatke za prijavu i slike i sve,pa me interesuje da li ce oni odraditi tu prijavu za mene na oficijalnoj stranici ?
To pitam cisto iz razloga da mi ne propadne prijava,da znam,jer ako me oni prijave a i ja se licno sam prijavim onda ce mi propast prijava jer koliko sam shvatio smije se jedna osoba prijaviti samo jednom iste godine,tako da nezelim da ne udjem uopste u razmatranje zbog zbog dvije prijave na isto ime,takodjer zelio bih znati to,jer bi volio da se sam prijavim iz razloga sto zelim napraviti bolje fotografije sebe,supruge i djeteta,jer su mi ipak malo mutne ove slike sa telefona jer sam ih morao rezati i smanjivati,pa bih volio sigurnosti radi otici fotografu profesionalcu da me lijepo uslika i napravi slike sto boljeg kvaliteta a u trazenoj rezoluciji i velicini.
Dakle zelio bih ovo znati cisto preventive radi da mi zbog neke banalne stvari tipa mutna fotografija ili dvije i vise prijava propadne prijava i da se uzalud nadam i cekam maj
Unaprijed hvala !
p.s. oprostite na duzem postu,a odgovor mi mozete poslati i u inbox,hvala lijepo
Zasto bi za ime Boga dvao nekome drugom da te prijavljuje kada je proces prijave toliko prost i jednostavan to mi nikada nece biti jasno....
Ili jos bolje zasto davati nekom drugom da te prijavi pa onda traziti da te ne prijavi jer su slike lose?
Banjo brate rodjeni.......
01.12.2015 - Interview
Reply With Quote
Odgovori

Tags
dv 2017 - 02.10.2015

Pravila pisanja