![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Dv-2017 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
prijavljujem prvi put,nadam se,nadam se prilici i životu u Čikagu,woohoo:
sretno svima sa prijavom. Pitanje da li je se bolje prijaviti na početku ili kraju |
|
|||
|
|||
![]()
Kada se otvori aplikacija (nadam se da će biti lutrija) to će biti moje prvo apliciranje.
Ne snalazim se baš najbolje sa engleskim jezikom pa se malo pribojavam da li cu uopste ispravno popuniti aplikaciju. ![]() ![]() Srecno svima koji sanjaju san kao ja (otpočeti normalniji život, naravno uz rad i trud koji je adekvatno nagradjen, za razliku od postojećeg ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav svima koji iščekuju DV 2017, nadam se da će otvoriti
kao što su i najavili. Imali smo prošle godine dvije prijave ali bez sreće. Igrat ćemo opet pa što bude. |
|
|||
|
|||
![]()
Ove godine će biti četvrti put, dupla prijava.
Već tri godine za redom tropa, nadamo se četvrta/osma sreća ![]() Baš bi mi legla jedna zelena ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Nina-Nina, hvala puno, jako ste ljubazni. Nikada nisam učila engleski u školu (osnovna, srednja, visoka...) ali sam pohadjala kurs na ''Cambridge''. Imam položen B1-osnov ali to je za mene nedovoljno da bih u potpunosti mogla biti sigurna da ću razumjeti aplikaciju.
Vaš savjet je dobronamjeran i svakako dalje nastavljam učiti engleski. Ja ću sada biti dosadna sa pitanjima/podpitanjima ali bih voljela ako bi mi neko mogao pomoći oko stručne spreme (najviši stepen obrazovanja koji se upisuje u aplikaciju). Ja sam završila Visoku školu za primijenjene nauke i stekla zvanje diplomirani ekonomista sa 180 ECTS). Koji bi to nivo obrazovanja bio koji trebam prijaviti u aplikaciji? Unaprijed hvala ljubaznim forumašima! |
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav svima! Čitam i pratim već godinama, pa da se i priključim. Meni i suprugu ove godine četvrta prijava, nadam se i posljednja. Sretno nam bilo svima.
|
|
|||
|
|||
![]()
Zdravo svima,meni je prva prijava,želim reći (dosta puta je rečeno) prijavite se sami a ne preko nekih agencija koje naplaćuju prijava je besplatna i uvek će vam neko pomoći odavde ako zaškripi,želim sreću svima...
|
|
|||
|
|||
![]()
Pozz,imam pitanje na koje bih volio da mi odgovori neko upuceniji iz administracije ovog sajta.
Posto sam na sajtu zelenalutrija.com ukucao vec sve podatke za prijavu i slike i sve,pa me interesuje da li ce oni odraditi tu prijavu za mene na oficijalnoj stranici ? To pitam cisto iz razloga da mi ne propadne prijava,da znam,jer ako me oni prijave a i ja se licno sam prijavim onda ce mi propast prijava jer koliko sam shvatio smije se jedna osoba prijaviti samo jednom iste godine,tako da nezelim da ne udjem uopste u razmatranje zbog zbog dvije prijave na isto ime,takodjer zelio bih znati to,jer bi volio da se sam prijavim iz razloga sto zelim napraviti bolje fotografije sebe,supruge i djeteta,jer su mi ipak malo mutne ove slike sa telefona jer sam ih morao rezati i smanjivati,pa bih volio sigurnosti radi otici fotografu profesionalcu da me lijepo uslika i napravi slike sto boljeg kvaliteta a u trazenoj rezoluciji i velicini. Dakle zelio bih ovo znati cisto preventive radi da mi zbog neke banalne stvari tipa mutna fotografija ili dvije i vise prijava propadne prijava i da se uzalud nadam i cekam maj Unaprijed hvala ! p.s. oprostite na duzem postu,a odgovor mi mozete poslati i u inbox,hvala lijepo |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ili jos bolje zasto davati nekom drugom da te prijavi pa onda traziti da te ne prijavi jer su slike lose? Banjo brate rodjeni....... ![]()
dv 2017 - 02.10.2015 |
|
|
![]() |