![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mozda na zapadu, ali midwest i east, dole south, ono nije u Somaliji onako sa putevima, pogotovo oko velikih gradova. Sto se tice delova koje si spomenuo, bas zbog odlicnih puteva sto kazes stradaju amortizeri, vesanja i svi ti delovi oko tockova. Head gasket strada jer kao manijaci ubrzavaju od semafora do semafora i tako nabijaju ogroman pritisak na sve komponentne motora i naglo koce, tu strada i transmisija. Da ne govorim o kvalitetu kola koja su sklapana u Americi...ocaj |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Probaj Camry I4 vs V6, neces pomisliti da kupis 4 cilindra. Ovo sto sam ja uzeo je veliki SUV, 7 sedista jer kontam dvoje dece trebace. I stvarno znaci SUV. Pogotovo sto su putevi uzasni, sa ovim se preko dzombi prelazi lagano. Goriva trosi kao djavo, ali nista vise od mog starog auta tako da i dalje mesecno dajem oko $200. Auto je 2016 CPO, dao sam finu sumu za njega ali sada ne moram da mislim o kolima dug vremenski period. Samo da placam mesecno ofc ![]() https://imgur.com/a/40FxD85 Citat:
Dodge - necu ni da komentarisem. Meni se svidja Challenger ali neka hvala. BMW jako los u USA, skup, skupo odrzavanje, mnogo se kvare, pogotovo elektronika koja je vatra za popravku. Isto i Audi. Mercedes tek! Uzas! VW je smece koje se raspada. Subaru - meh, po meni najlosiji od Japanaca. Toyota i Honda i njihovi luksuzni derivati FTW. Pogledajte malo Scotty Kilmer sta kaze o autima na YT sve ce vam biti jasno. Last edited by Jorda; 05.09.2019 at 00:31. |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ajooj sto su nasi napaljeni na camrija ko Bosanci na Golfa 2. Koji to auto bolji od Moskvica.
![]() Scotty ja sam gledao a onda mi je dosadio. Nije taj bas citav. Popravke objasnjava jako povrsno i neuredan je uzasno. No to je jos i najboje sto radi jer kad krene da poredi automobile, majko mila. Chrysler je najgori americki auto, a Dodge je istvoremeno i najbolji i najgori. Japanci su super jer se ne sklapaju u Mexico itd. Ne znam da li je weed ili alzheimer ali nisu cista posla. ChrisFix je zakon koga interesuju opravke pod uslovom da se ne navucete kao on. ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Vidim da ovde ima Camry-ja kao svojevremeno Golf 2-ki u Sarajevu.
![]() Onda dolaze ostale Tojote, pa Honde, pa Hjundaji (To su oni sto su se takmicili sa Yugom ko moze da napravi jeftiniji auto.) i Kije. Sto se tice Camry-ja, kazu da su najbolji oni koji su radjeni pre 2008. Mislim da se ne isplati uzeti auto koji ima 10+ godina. Sta misle ostali? ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
I mislim da sva kola koja se sklapaju u americi su krsevi, a to najvise pokazuju SUV BMW i mercedes koji se sklapaju u SC i AL Pozz |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Valja primeniti tako da cu upravo to da uradim .
|
![]() |
|
|
![]() |