![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Uopste nisi u pravu....otidi malo po crkvama u Chicago i vidi koje se majce valjaju. Ja bih cak rekao da su najgori primerci tih ljudi upravo u americi, a ne u srbiji.
|
|
||||
|
||||
![]()
Pa da ti sa majicama pokusavaju da nadju neki svoj izgubljeni identitet, a ultra nacionalizam im je ko stvoren za to. Takvi u Srbiji pljuju po zapadu i dozivaju cas kada ce "i njima odzvoniti", a kada odu tamo ublaze retoriku ali majice ostaju. Mislim se ako im smeta sve tamo, a od takvih se cuju najgore price kako im sve fali i kako je Srbija izmisljena i neiskvarena za zapad, sto se onda ne vrate!? Evo ja sam spreman da se menjam sa nekim od njih...samo ako ne moram da nosim majicu!
![]() PS Seselj je tokom "zalivskog rata" nudio usluge svojih dobrovoljaca USA ambasadi u BG, ali su ga ovi odbili misleci da je pusten iz neke dusevne institucije... (izvinjavam se na offtopic-u) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Ili se pod pseudonimom nemili krije glavom i bradom ministar Sutanovac od koga je ova informacija prvobitno potekla ![]() I pridruzicu se tvom izvinjenju za ovo komentarisanje offtopic-a, bilo je jace od mene...
|
||||
|
||||
![]()
Jeste jeste Sutanovac je to izjavio pre neki dan. Jes da ga ne gotivim, ali ipak je ministar odbrane pa je verovatno saznao to u nekom neformalnom kontaktu sa diplomatama, ili od VBA ili BIA.
Moras da priznas da je jaka prica! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Koliko ja vidim vi se samo prepucavate? Naravno da nigde nije bajno,ali nemoze biti losije nego sto je ovde ma nema sanse!!!!!!!! Ja se zovem Dragan i meni treba pomoc. Prekljuce sam imao poziv iz New Yorka ali nisam bio kuci,trazili su me po imenu i prezimenu,danas su me vec nasli. Ovako mi kaze lik! Dobar dan g.Dragan mi smo ti i ti,iz state deparment ........ Kaze,vi ste odabrani za zelenu kartu(green card). Mi se tu siti ispricasmo.Potom su me pitali za br kartice visa,ja naravno rekao,da bi mi riba koja inace savrseno prica engleski,rekao bi da je amerikanka,rekla istog trena kako ja nemam sredstva za naplatu pomenutih taksi koje se ovde spominju. Pitala me zasto?Ja rekao prosla plata,praznici i td. Ona ladno meni kaze da ce zvati od nedelje iz amerike moju banku da vidi da li mogu da mi se odobre sredstva,ako ne rekla je da ce pokusati da mi nadje drugo resenje. Dobio sam ineku sigru i kod........ Kaze da ce od sada moj predmet voditi njihovi advokati kada je rec o zelenoj karti. I na kraju,da ce mi poslati papire na kucnu adresu najkasnije do petka(tad da stigne na kucu).Takodje sam dobio i br tel da nazovem 24h ako mi nesto nije jasno br je 0018667377193 Ja vas molim ako mozete da mi pomognete,da mi kazete da li je ovo zajebancija ili stvarno,ja sam popio posle toga jedan bensedin da se smirim jer nisam mogao da verujem. Sta dalje,da li da teram do kraja,ako sve ispostujem da li je sigurno da cu sto posto otici(sa porodicom naravno zena,dete i ja) Ja pricam eng,znam i prevesti i dosta pisati ali naravno nije savrsen eng. pozdrav i pomagajte!!! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nemoj neko da zameri sto sam dao adresu!! Meni to nesmeta!! pozdrav |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Ne daj broj visa kartice ni u ludilu...ili se radi o prevarantima ili o nekoj od agencija koja naplaćuje aplikaciju za učešće u dv programu. Pre će biti ono prvo.
|
|
||||
|
||||
![]()
Da se nadovezem sa pitanjem, ako je gospodin dao broj visa kartice, pitam se da li mu moze pomoci da iz ovih stopa ode u banku, ugasi postojecu karticu i izvadi novu. Onako laicki razmisljajuci, verovatno ga moze kostati gasenje postojece i vadjenje nove kartice, ali bar nece brinuti da ce ga agencija kostati jos vise. A posle toga oni imaju broj nevazece visa kartice i mogucnost da preko njegovih licnih podataka pristupe samo njegovom novom broju ziro racuna koji im sigurno nece trebati... Jel sam u zabludi ili ima leka i za ovakve slucajeve?
|
![]() |