![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Pa, verovatno ce se neko na ovom belom svetu pronaci kao ipak izabran. TAj deo sa imenom znaci da cete znati da ste izvuceni samo ako vam se posle unosenja podataka na stranici za proveru pojavi stranica na kojoj kaze da ste izvuceni. Na stranici je bar kod i tekst:
Dear IME I PREZIME, You have been randomly selected for further processing in the Diversity Immigrant Visa Program for the fiscal year 2015 (October 1, 2014 to September 30, 2015). Selection does not guarantee that you will receive a visa because the number of applicants selected is greater than the number of visas available..... |
|
|||
|
|||
![]()
Cisto sumnjam da ce se naci neko ko nije bio izvucen 1. maja, pre ce biti obrnuto... U mail-u lepo pise da svi dobitnici moraju u proveri osim onog "YOU HAVE BEEN RANDOMLY SELECTED..." pronaci i svoje ime i prezime... Ne bih nikoga da plasim, al savetujem dobitnike da jos jednom provere i utvrde da li na stranici gde pise da su izvuceni stoji i njihovo ime i prezime...
|
|
|||
|
|||
![]()
Pa, evo ja sam proveravao isve je idalje OK. Daj Boze da se javi neko kome se posrecilo.
DV-2015 - prvi put, 2 prijave - IZVUCENI 22.05.2014. - popunjeni formulari 19.02.2015. - lekarski 24.02.2015. - intervju/odobrene vize/Administrative processing 26.03.2015. - konacno stigli pasosi (sa vizama) 28.03.2015. - kupljene karte 24.06.2015. - NYC resident ![]() 01.04.2016. - Garden State |
|
|||
|
|||
![]()
Ja sam proveravao tacno u 18h po nasem vremenu, jedva sam usao na sajt i pisalo je da nisam dobio. Sutradan sam usao bezveze ponovo da pogledam i pojavilo se moje ime i pise da sam izvucen. Proverio sam jos par puta, stoji da sam izvucen. Tako da ako do sada vam pise da niste izvuceni, verovatno nece se vise nista menjati. Tek sam kasnije video da su imali problema sa sajtom, al ja sam vec saznao da sam izvucen.
|
|
||||
|
||||
![]()
Hajde neka moj prvi post sa ove strane okeana bude upravo ovdje... Čestitam svima koji su izvučeni i želim vam puno sreće u ostvarenju svih planova i želja. Pretpostavljam da je euforija već malo popustila, sad lagano čitajte forum, tražite odgovore na sva pitanja, sve je tu, vidim da ima nekih izmjena ove godine, ali u suštini procedura je ista. Good luck
![]() ![]()
2014EU00003xxx 22.10.2012. prijava za DV-2014 01.05.2013. izvučeni ![]() 21.05.2013. poslali kovertu u Kentucky 29.05.2013. koverta stigla u Kentucky 08.11.2013. Intervju - vize odobrene ![]() 31.03.2014. Landed in Chicago |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ima li iko odgovor na ovo pitanje? Ja sam u istoj situaciji, izvucen sam a moja djevojka nije pa bi se vjencali prije 19tog... UnPRIJED HVALA |
|
|||
|
|||
![]()
Zna li iko otprilike kad bi bio int zq visi broj 41xxxx i kave su mi sanse?
|
|
|||
|
|||
![]()
Avgust/septembar sledece godine bi trebalo da dodjete na red
|
![]() |
|
|
![]() |