![]() |
|
|
Intervju (interview) - Ambasada Pitanja vezana za dokumentaciju, specijalne slučajeve i pitanja tokom intervjua |
Intervju (interview) - Ambasada » Intervjui - 2014 » Bitni linkovi | ||||
O drugoj koverti | Lekarski pregled | Ambasade | Intervju | Korisne informacije |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Posle par dana pauze ESC sajt ponovo radi. ali za mene jos uvek nema promene statusa, i dalje pise: You have been randomly selected for...
|
|
|||
|
|||
![]()
lijepo molim, ako netko mi netko moze odgovorit, koji redni brojevi su pozvani na intervju za 6 mj.
zanima me za redni broj 35***, da li ima sanse da dode na red i bude pozvan na intervju?.... ako sam dobro upucena, Europski omjer se promjenio zbog Turske cestitiam svima koji su dobili DVLGC |
|
|||
|
|||
![]()
Cao svima.
Pokusao sam opet, i dalje dobijam istu poruku ("The system is unable to process your request. Please try again later. Connection request timed out".)preko oba browsera (IE i Chrome), kada unesem podatke na www.dvlottery.state.gov/ESC. Izgleda da još uvek nije u potpunosti proradio ESC ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ESC sajt ne radi kako treba zadnjih 5-6 dana. Od kako je izasao majski Visa Bulletin svaki dan bezuspesno pokusavam da proverim da li je doslo do promene statusa i uvek dobijam poruku: The system is unable to procss...
Medjutim, juce oko 2:00PM sam uspeo da dobijem odgovor i video sam da mi status jos uvek nije promenjen. Kada sam ponovo proveravao oko 11:00PM sistem opet nije bio u funkciji (The system is unable to process your request.) kao sto nije ni danas. Nema potrebe da proveravate iz razlicitih browsera posto definitivno nije u tome problem. Kada sajt ne radi, isto se ponasa i sa IE i sa Firefox-om, a kad radi onda radi iz oba browsera, ovo sam juce proverio. Takodje, mislim da nije potrebno proveravati status vise puta za redom kada se dobije poruka The system is unable... posto kada je sistem na kratko proradio mogao sam bez problema da proverim status nekoliko puta uzastopno iz razlicitih browsera. Moje iskustvo je da kad radi onda radi, a kad ne radi onda definitivno ne radi ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ne znam da li znas (malo mi je neverovatno da ne znas) ali postoji visa bilten koji izlazi svakog meseca, tu su sve informacije oko rednih brojeva.
01.05.2013. Izvucen 2014EU00008xxx 21.05.2013. Poslati papiri u Kentucky 28.05.2013. Stigli papiri u Kentucky 13.09.2013. Zakazan intervju 13.11.2013. Obavljen lekarski pregled 21.11.2013. Intervju uspesno zavrsen Od 12/13/2013 u USA |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Da li mi, molim te, moze dati link na bilten Tnx |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Izgleda da je moguce da je ipak pozovu u slijedecem krugu Fingers crossed |
|
|||
|
|||
![]()
Bravo svima koji su pozeleneli! Zelim puno srece i onima koji cekaju! Verujte da ce sve biti ok! I bice!
![]() Vidimo se u USA ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Vlado, da li si cuo da se ikada desilo da je neko poslao dokumenta u KCC, a da nije pozvan na intervju u ambasadu.
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Intervjui-2012 | highvoltage84 | Stare teme | 424 | 25.09.2012 20:55 |
Intervjui DV2011 - Iskustva | Bode | Stare teme | 361 | 02.08.2011 13:45 |
Intervjui - iskustva od ranije | landlord | Intervju (interview) - Ambasada | 337 | 12.05.2011 23:42 |
DV2009 - Iskustva i intervjui iz sveta | landlord | Stare teme | 7 | 08.10.2008 22:58 |
![]() |