![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Dv-2017 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
u 18:02 sam lagano proverio i svoj i od devojke CN i ajde reko da pogledam jos jednom
![]() ![]() Meni zaista nije jasno da Ameri iz godine u godinu imaju identican problem i ne urade ama bas nista da ga rese. Ok, 10 miliona ljudi hoce da proveri svoj status pa je server preopterecen, ali mislim da ti ne treba ne znam ni ja kakav doktorat iz programiranja da se setis da napravis posebnu stranicu za proveru dobitka za Evropu, posebno za Aziju, Afriku, J. Ameriku... ![]() Puno srece svima koji jos nisu proverili status pa bar neko da ode dok jos moze, onaj Tramp ima da podigne gvozdenu kapiju za nas ostale ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Ah, jedva nekako stigoh do one stranice gde se unose podaci, al nije mi ucitao CAPTCHA-u
![]() Sad je server too busy. Nista, pogledacu kasnije, nece nigde pobeci ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Tako i meni dvaput.Dobila sam tahikardiju kad ono nista,busy
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Server i dalje preopterećen... Mislim da je vreme da se napravi pauza jedno dva sata pa pokušati ponovo... Bilo bi dobro da svi koji su izvučeni da se jave
![]() ![]() 2010 > HAS NOT BEEN SELECTED 2011> HAS NOT BEEN SELECTED 2012 > HAS NOT BEEN SELECTED 2013> HAS NOT BEEN SELECTED 2014 > HAS NOT BEEN SELECTED 2015> HAS NOT BEEN SELECTED 2016 >HAS NOT BEEN SELECTED 2017 > NADAM SE |
|
|||
|
|||
![]()
Ja cu sacekati par dana, nisam previse nestrpljiva
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ja čitam Oskarov blog, nova tema o hrani. Pijem sok, malo čitam forum da vidim dal se neko prijavio. Opušteno ljudi, nema sada ništa od provere..
DV2015 - has not been selected x2 DV2016 - has not been selected x2 DV2017 - has not been selected x2 DV2018 - has not been selected x2 DV2019 - has not been selected x2 DV2020 - has not been selected x2 |
|
|||
|
|||
![]()
Isto je i meni tako. Preko kompjutera neće da učita. Pokušala sam preko mobilnog, neće da učita CAPTCHA. smor
|
|
||||
|
||||
![]()
Slažem se u potpunosti. Pojela sam dva parčeta torte... popila kafu... malopre stigla do upisivanja podataka i onda "server is too busy" ..
Biće ako mu je vreme da bude. Šta drugo? ![]()
dv 2017 - 02.10.2015 |
|
|
![]() |