![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Dv-2017 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
Da se niko ne nadje prozvanim i uvredjenim ali meni nije bas jasno kako neko moze da se prijavi na lutriju a da se uopste ne raspita o uslovima i pravilima. Ja sam pre prijave detaljno informisao sta i kako da bih se uopste i odlucio da li cu se prijaviti ili ne.
1. DV-2017 Dobitnici Tabela 2. DV-2018 Dobitnici Tabela 3. DV-2019 Dobitnici Tabela 4. DV-2020 Dobitnici Tabela ----------------------------------- DV2017 - Has not been selected DV2018 - Has not been selected DV2019 - Has not been selected DV2020 - Has not been selected DV2021 - Has not been selected DV2022 - Has not been selected |
|
|||
|
|||
![]()
prva prijava ove godine, ucitalo sve i pise Session timed out. Jel izaslo jos nekom ovo isto? Refreshovao i izaslo isto..
|
|
|||
|
|||
![]()
Mislim da je to pisalo prosle godine svima koji su bili izvuceni!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Milane, meni je tako bilo. Posle toga sam još jednom uspela da unesem podatke ali je tada samo vrtelo i izbacilo me.
|
|||
|
|||
![]()
Po dosadasnjim iskustvima clanova ovog foruma, smatraj se sretnikom. Izvucen si
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Milane, možda uskoro počnu prštati čestitke. Popij jedan bensedin za svaki slučaj. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Po prethodnim iskustvima vidim da su svi posle toga bili izvuceni, ali ajd da se ne nadam previse..
![]() Strah me da ucitam ponovo. |
|
|||
|
|||
![]()
BetterFuture Potpuno si u pravu i ne samo to... Na primer meni NIKAKO nije jasno da se neko prijavi za lutriju DOBIJE iz prve i onda ladno kaže:" Ma kakvi ja sam se samo zezala... Neću ići iako sam dobila" ...a druže konkretno imala je broj extra 99** Na moju veliku žalost u poslednjih 10 godina imao sam prilike da se raspravljam sa njih jedno cetvoro petoro koji su izvučeni, a nisu ni zakazali razgovor niti su planirali... Igranje lutrije iz zafrkancije je za mene LUDOST i ne iskoristiti takvu SREĆU!
|
|
|||
|
|||
![]()
2. put, jedna prijava - HAS NOT BEEN SELECTED!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Da li hoće nekome da učita?? Pokušavam već neko vreme, nema šanse
|
![]() |
Tags |
dv 2017 - 02.10.2015 |
|