![]() |
|
|
Intervju (interview) - Ambasada Pitanja vezana za dokumentaciju, specijalne slučajeve i pitanja tokom intervjua |
Intervju (interview) - Ambasada » Intervjui - 2014 » Bitni linkovi | ||||
O drugoj koverti | Lekarski pregled | Ambasade | Intervju | Korisne informacije |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Bi sakal da gi prasam site sto bea na intervju. Dali e potrebno pokraj izvodot na rodenite da se nosi i DRZAVJANSTVO ?
Na oficialniot sajt ne pisuva nisto za toa, no sepak da si prasam. Pa dokolku slucajno go pobaraat da go imam Ve molam dokolku nekoj znae da mi odgobori !!!!!! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Društvo, bez obzira ,što sam par puta pitao ni SADA MI NIJE JASNO: šta uraditi ako objave CURRENT !? Zna li neko uopšte TAČAN ODGOVOR, na osnovu ličnog iskustva !! Ili ,svi
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
To je i mene zanimalo, posto ako uopste i dodjemo na red to ce biti u septembru u statusu "Current" ako do njega uopste i dodje, obzirom koliko je izvucenih ove godine za EU region. Ono sto sam procitao na stranim forumima i verujem da je tako je da i u statusu "Current" procedura ostaje ista kao i do sada, znaci cekas da ti se promeni status na njihovoj zvanicnoj stranici, tj. dobijes email od KCC-a da ti je promenjen status, ukucas konfirmacioni broj i dobijes ili datum intervjua sa daljim instrukcijama ili pismo sadrzine zao nam je vise srece drugi put
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Currently status u visa bulletin-u znaci da ima dovoljno slotova za sve preostale korisnike bar po proceni KCC-a, sad svako nek protumaci sta slobodna procena moze da znaci
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Noki ti blagodaram za brziot odgovor !!! Inaku i nie ke nosime drzavjanstvo za sekoj slucaj pozz |
|
|||
|
|||
![]()
Imam jedno konkretno pitanje.
Žena mi je izvučena za green card i zajedno ćemo ići na intervju. Ja treba da popunim obrazac DS-230 i tu me zanima šta da popunim pod tačkom 34. Previous Military Service (Yes or No) Služio sam civilnu vojsku 2008 godine, a sada je vojna obaveza u Srbiji ukinuta i znam da na razgovoru ne traže nikakve potvrde iz vojske. Da zaokružim Yes ili No ? (Ako zaokružim Yes onda treba da se popune neka polja o rodu vojske, ranku koja ne postoje kad se služi civilno ![]() P.S. Kako da ubacim onaj "potpis" sa hronološki poredanim datumima kad se šta dešavalo. Kad je zakazan intervju, kad je bio lekarski..i sl. |
|
|||
|
|||
![]()
Dobro pitanje...ja sam isto razmisljala sta da stavim za svog supruga, koji je isto tako sluzio civilnu vojsku ali u BiH (Yes or No) ako budemo izvuceni
![]() Znam da je prerano da o tome razmisljam, ali sta cu, ne mogu protiv sebe... |
|
|||
|
|||
![]()
Za civilno sluzenje 34. Yes
Branch: civilian service Rank/Position: N/A Dates of Service: od datum -/to datum Military Speciality: N/A Tako sam ja stavio a i jos neki koji su vec zavrsili intervju.Poz |
|
|||
|
|||
![]()
E super, hvala puno na info. Ma ovaj forum je zakon
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Intervjui-2012 | highvoltage84 | Stare teme | 424 | 25.09.2012 20:55 |
Intervjui DV2011 - Iskustva | Bode | Stare teme | 361 | 02.08.2011 13:45 |
Intervjui - iskustva od ranije | landlord | Intervju (interview) - Ambasada | 337 | 12.05.2011 23:42 |
DV2009 - Iskustva i intervjui iz sveta | landlord | Stare teme | 7 | 08.10.2008 22:58 |
![]() |