![]() |
|
|
Prva koverta Dobili ste prvu kovertu sa formularima koje treba poslati američkoj vladi. Šta sad? |
Prva koverta » DV-2010 Prve koverte » Bitni linkovi | ||||
O prvoj koverti | Formulari | Korisne informacije | Proverite prijavu | Učlanite se |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
e pa da se i ja zapljunem, neko je napisao vec poruku u kojoj sam se skroz pronasao ali sa jaaako malom izmenom... pa cu je citirati...
"Pratim forum od osnivanja... Pre toga sam pratio Srdjevicev blog. Hteo sam da se zahvalim na super informacijama koje ste mi pruzali svih ovih godina! Ja sam se prvi put prijavio, ali vec 3-4 godine se bavim ovom lutrijom.... Veliki pozdrav svim forumashima i srecno nam bilo! P.S. e da... i devojka je ove godine aplicirala, pa su shanse x2 :-) " gledam u sandice jos od januara iako znam da je tek sad negde krenulo to da stize... al to je jace od mene..... samo cekam dan kad videti tu kovertu pa da se napijem posteno... e pa dace Bog svi da je dobijemo, pa da se ovde siti ispricamo.... pozdrav svima i srecno !!! |
|
||||
|
||||
![]()
Hello Svi.
Pozdrav iz Zagreba. Ove sam se godine prvi put prijavila i tek nedavno naisla na ovaj zakon forum. I ja nestrpljivo cekam famoznu kovertu i vec me lagano hvata nervoza. ![]() Sretno svima! |
|
||||
|
||||
![]()
Dobro dosli na forum!
Mogu misliti kako vam je...drzimo vam palceve!
2009EU000237xx 15.05.2008. stigla prva koverta 23.05.2008. vracena nazad u KCC 26.03.2009. stigla druga koverta 15.05.2009. zakazan intervju ![]() 14.05.2009. obavljen lekarski 15.05.2009. odobrene vize ![]() 18.05.2009. podigli vizirane pasose 02.09.2009. Stigli u USA |
|
||||
|
||||
![]()
Pozdrav LuckyCat...
Welcome na forum... ![]() Drago mi je za vidjeti da nas ima još iz Zagreba... ![]() Sretno i pozdrav!!
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nazalost ima ovde jos jedan "zanimljiv" podatak. 95% clanova koji su izvuceni za DV2009 je registrovano na forumu posle datuma kada su primili prvu kovertu, sto ce reci da su trazili informacije na netu i "naleteli" na forum. Naravno jasno je da slika koju stvara forum nije realna jer je koncentracija dobitnika nerealna. U svakom slucaju vredi se igrati, ne kosta, a moze da se dobije. Bolje i ovo nego razne igre na srecu koje sluze za otimanje novca. Ovde bar niko ne trazi pare pre nego sto dobijes. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Evo i ja da se javim kao jedan od onih koji prate forum od osnivanja, tj. od blog-faze... doduse, nisam se skoro prijavio, ali se po broju postova i dalje smatram "novim"
![]() prvi put ucestvujem od ove godine, iako mi je nekoliko godina unazad taj period prijave prolazio "za dlaku" (najvise zbog nemarnosti).... smatram da su nam ove godine povecane sanse zbog sv.e.krize, pa mi svaki dan trenutno pocinje sa otvaranjem foruma i proveravanjem ovog topica i iscekivanju da se neko javi da su ga izvukli... nego, da ne otvaram novu temu, neke stvari mi nisu jasne... negde sam procitao da je potrebno imati 10.000$ za start... znam lika koji je otisao u cikago prosle godine (izvucen na lutriji pretprosle) i p(r)osao je sa "samo" 3.500$... da li je to neko novo pravilo ili postoji stvarno propisana suma ili mozda to zavisi od jos nekoga? ako budem hteo da krenem sa devojkom, odn. ona sa mnom, verovatno bismo morali da se vencamo u tom nekom periodu izmedju primljene koverte i intervjua.... da li postoji mogucnost da nam prave problem zbog toga i da sumnjaju u vezu? (naravno, imam milijardu mailova, chatova, slika i sl. koji bi bili dokaz da smo zajedno vec 2 godine) hvala unapred na odgovorima.... |
|
||||
|
||||
![]()
scum,
Za inerviju ti treba za vas dvoje zajednicki bankovni racun sa oko 15-16k( uzmes potvrdu iz banke) Vencanje obavezno, ako ne pre onda posle prve koverte a pre interviju.Dokazi za sveze bracne drugove obavezni, sam si ih naveo. Koliko znam mozes da ides i sa mnogo manje para. Jedan lik isao sa 800 $, drugi sa 10k (drugog pitali sta ces ti u americi kad imas toliko para). Ja licno mislim da treba poneti sto vise para, neznas kad ces naci posao ,a i ne mozes na ulici da spavas.Pocni da skupljas kintu, a posle intervijua prodas neke stvari koje ti ovde vise nece biti potrebne, povecas budzet i palis. Srecno ove godine sa kovertom.
Case Number: 21xxy Prva koverta: 14.05.2008. Poslati obrasci i slike:26.05.2008. U KCC stigla nasa koverta: 29.05.2008. Zakazan interviju: 15.05.2009. Druga koverta:26.03.2009. Viza u pasosu: 22.05.2009. U Americi od 20.08.2009. |
|
||||
|
||||
![]()
Samo jedna ispravka NE MORAS da imas pare. Nikad ti niko u ambasadi nece reci da je to potreban dokaz. Meni nista nisu gledali od bankovnih racuna, cak ni AoS (zvanicno garantno pismo) oko kojeg sam toliko panicila. Ne brini za to, narocito ne unaprijed. Eh sad druga je stvar koliko bi novca trebao ponijeti za zivot, to ovosi o tebi.
kao sto moni rece, morate se vjencati odmah po primitku koverte, a ako ste zaista u vezi vec neko vrijeme, vjerujem da vam nece biti tesko i dokazati to. Pozdrav i sretno!
2009EU17xxx 22.4.2008 Koverta poslana 14.5.2008 Koverta primljena 23.5.2008. Koverta poslana nazad u KCC 28.5.2008. Koverta stigla u KCC 13.3.2008. zavrsen ljekarski pregled The Day - 20.3.2009. Visa granted ![]() In US since May 26, 2009! |
|
|||
|
|||
![]()
nemoj mi tih statistika molim vas
![]() ja se odmah ucrnjacim ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sto se 10 000 $ tice to po meni nije pravilo ali eto, pozeljno je. Uvek neko moze da ti napise da te tamo ceka posao (npr.taj zeleni sa 3500$) i slicno. Mada veca suma novca dokazuje da neces biti socijalni slucaj. Imas sve to lepo opsirno napisano ovde na forumu pa malo potrazi. A da, i moracete da se vencate ako mislite da idete zajedno. Nego neka vas prvo izvuku... Srecno
2009EU000119xx 17.04.2008 - koverta iz Kentuckyja poslana na moju adresu 20.05.2008 - dobio prvu kovertu 17.6.2008 - poslao kovertu u KCC 1.12.2008 - stigla druga koverta 15.1.2009 - zakazan intervju - VIZA ODOBRENA U Atlanti od 13.maja 2009. |
Tags |
boro |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
kolike su mi sanse da me izvuku na lutriji za 2010? | beli1991 | Stare teme | 63 | 14.06.2010 00:38 |
Odluka posle prve koverte | asmiki | Prva koverta | 4 | 09.05.2008 21:03 |
Popunjeni formulari iz prve koverte - PRIMER | srdjevic | Prva koverta | 0 | 20.04.2008 07:05 |
Formulari iz prve koverte! | srdjevic | Lutrija (zelena, ne Srbije) | 0 | 12.05.2007 21:54 |
![]() |